• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kusursuz 19 derken???????

bilemiyorum doktora gidicem salı günü göğüs ağrım cok fazla 3 aydır böyle hatta göğüslerim şişti hamileyim demiştim ama adet olmuştum ya ozamandan beri şiş ve ağrıyo bakalım değer ne ilaç ne vericek nolucak moral bozmak için bile erken ben zaten saldım gitti bebek olursada olur olmazsada olmaz kendimi cok sıktım stres yaptım o yüzden bile yükselmiş olabilir
pıhtılaşmada ayrı bi sorun zaten çözebilen bi doktor görmedim benim durumumu :19::19:

Ben 19 Yaşındayken Hayatım Çok Güzeldi. 19 Yaşımı çok Güzel ve dolu dolu geçirmiştim. O yüzden 19 Yaşımın yeri bende Kusursuz'dur:16::16:

öylemi esindedemi varrr:26::26::26::26:edammm seni söyle uyarim ..benim üst komsumun esindede pihtilasma vardi kadin düsük yapmis kadinda yokmus pihtilasma esinden dolayi olmus yani bebek etkilenmis..kadin ikinci hamileliginde kan sulandirici kulanmak zorunda kalmis..hamile kalinca bunu uzman bi dr sorun inslalah gerekmez aama kulanmak zorunda kalirsan bebise bisey olmadan tedbirinizi hemen alirsinizzzzzz:31::31::31::31:

hmmmmmmmm ogrendıgım ıyı oldu balım ya bak ben bılmıyordum sorarım mutlaka bukadar zaman bekleyıpte bırde onun acısını cekmek cok zor olmalı mutlaka soracagım hatta hamıle kalmadan bıle soracagım hanı bır etkısı falan olurmu dıye ona gore onun ılacını tedavısını uygular umarım allahm yardımcımız ol yarabbımmm ......

hmmmmmmmm ogrendıgım ıyı oldu balım ya bak ben bılmıyordum sorarım mutlaka bukadar zaman bekleyıpte bırde onun acısını cekmek cok zor olmalı mutlaka soracagım hatta hamıle kalmadan bıle soracagım hanı bır etkısı falan olurmu dıye ona gore onun ılacını tedavısını uygular umarım allahm yardımcımız ol yarabbımmm ......

bi soun edammmmmmmm..vala bende kadinin dedikklerini söylüyorumm.esime anlatmis...ben sadece kadin etkiliyo diye biliyodum aam kadin öyle söyleyince aklima geldi söylüm dedimmmm:6::6::6:

bi sor bakem herifinden izin cikacakmii:27::27::27:loorim herifine bilem sormadi sana güvenirim teslim ediyom dedi..:52::52::52::52::52:[/QUOT

:52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: göster ama elletme dediiiiii :52::52::52: hahahahhahhahahahahahha ayyy ne de cok guldum yaaaaaaaa kız sen benı oldurcenmı :52:

yaw ellemeden nasi derdine care olacammm:4::4::4::4:doktora mahrem olmaz alla alla:27::27::27::27::27:bide bu nazli hastalarla ugrasmak yokmu ölüyommm:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Loorim nerde acep onuda merak ettim dündü onunda batı
:6::6::6::6:

bati aslinda bu pazartesiydi hancekimm:26:..bekliycem diyo hakli olarak test yapmaya korkuyoo:29::29::29::29:

insalah ikinizdende bi hamileyim haberi gelirse keyfimize degme gitsinnn:52::52::52::52::52:bugünde esi evde gelmeyebilirrrr:31::31::31:

Son düzenleme:
edammm bak simdik bizlesinn böyle gel iste :46::46::46::46::46::46:ösletme kendini bi ara hic gelmedinn:4::4:

bati aslinda bu pazartesiydi hancekimm:26:..bekliycem diyo hakli olarak test yapmaya korkuyoo:29::29::29::29:

insalah ikinizdende bi hamileyim haberi gelirse keyfimize degme gitsinnn:52::52::52::52::52:bugünde esi evde gelmeyebilirrrr:31::31::31:

Sağol habibtemm,doğru yaa ne dünü pazartesiydi emaaaan kafa gitti benim iyice:)))

Bende korkuyorum ama içim içimide yiyor :53:

kln em esine söyledinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:27::27::27::27::27::27::27::27:[/QUO

çalışıo akşama gelir gelsin biiiiii
telefonda söylemek istemedimmmmm

Ayyy ne sabırlı insanlarsınız şaşıyorum size vallahi,ben olsam o an aramıştım ki hep söyler öyle bir durumda önce ben bilmeliyim hemen ara beni uça koşa gelirim diyo.Ben sabredemem herhalde:27::27:

ne yapayım hadi fikir ver bana

mesala kücük güzel bi süslü bi kutuya testi koy icinden gecen güzel bi not yaz mesala babacigim ben geliyorum annemin karnindayim su an bekleyin beni sizi cok özledim gibi biseyler yaz.....yada güzel bi sofra hazirla 3 tabak koyyyy.üzerine güzel bi zarfa yine biseyler yaz..esin yemge kim geliyo derse zarfi okumasini söyle :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Ayyy ne sabırlı insanlarsınız şaşıyorum size vallahi,ben olsam o an aramıştım ki hep söyler öyle bir durumda önce ben bilmeliyim hemen ara beni uça koşa gelirim diyo.Ben sabredemem herhalde:27::27:

devriyede kızzzzzz gelemez o yüzden bekliormm yüzyüze demek için
yoksa varya hemen aradım
annem aradı doktora gitmeden ona söylemek istemedim hafta sonuda
sınav
var
pazartesiye kalırım galiba

Back
X