• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ayyy ne sabırlı insanlarsınız şaşıyorum size vallahi,ben olsam o an aramıştım ki hep söyler öyle bir durumda önce ben bilmeliyim hemen ara beni uça koşa gelirim diyo.Ben sabredemem herhalde:27::27:

hancekim habibtem bende duramam yaw..:10::10::10::10::10::10:hemen telde söylerimm:9::9::9::9::9:

sürprize firsat ne kalmazzzzzz:27::27::27::27::27:

yaw sendede biseyler var gibi hadi hayirlisi bu gündü demi batinn:27::27:

Evet bitanemm bugündü,bide şu ekşili dolmayı yedimya arkasından dondurma yedim.ki ben tatlıdan sonra mutlaka tuzlu yerim ağzımdaki o tatlılığı alsın diye bu sefer tersi oldu:)))

mesala kücük güzel bi süslü bi kutuya testi koy icinden gecen güzel bi not yaz mesala babacigim ben geliyorum annemin karnindayim su an bekleyin beni sizi cok özledim gibi biseyler yaz.....yada güzel bi sofra hazirla 3 tabak koyyyy.üzerine güzel bi zarfa yine biseyler yaz..esin yemge kim geliyo derse zarfi okumasini söyle :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

süpersinn testi atmamıştım bunu yapcam hemen bi kuutu bulayımmmmm saol tatlım

mesala kücük güzel bi süslü bi kutuya testi koy icinden gecen güzel bi not yaz mesala babacigim ben geliyorum annemin karnindayim su an bekleyin beni sizi cok özledim gibi biseyler yaz.....yada güzel bi sofra hazirla 3 tabak koyyyy.üzerine güzel bi zarfa yine biseyler yaz..esin yemge kim geliyo derse zarfi okumasini söyle :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Masaya 3 tabak olayı süper habibtem aklını seveyim kız senin mükemmelsin varya...

Klnum bence masaya 3 tabak çok güzel çok heyecanlandırıcı:8::8::52:

Evet bitanemm bugündü,bide şu ekşili dolmayı yedimya arkasından dondurma yedim.ki ben tatlıdan sonra mutlaka tuzlu yerim ağzımdaki o tatlılığı alsın diye bu sefer tersi oldu:)))

yaw hancekim habibtem senin 3 üzünmü olacak yosam ücünüde tatmisisn nerdeyse:1::1::1::1:masalalhhh hadi yaw sende ver inslalah hamilelik haberini:52::52::52::52::52:

:)))))))) ya ben nooolcam böyle yaaa testi diyosunya sen bende ne testisi koycakki diyorum:)))))))))):27::27::27::27::27::27::27::27::27:

yaw hancekim habibtem senin 3 üzünmü olacak yosam ücünüde tatmisisn nerdeyse:1::1::1::1:masalalhhh hadi yaw sende ver inslalah hamilelik haberini:52::52::52::52::52:

İnşallah bitanemm hayırlısıyla inşallahh... Ama tuz yok dolmada:)) Eksi ve tatlı yedim sadece tuzlu yok kıııız:27::27:

YAZARIMM TABİ CANIM ÇOK HEYECANLIYIM
ANILARLA BAŞLASIN BEBEĞİMİN HAYATI
DOKTORA NE ZAMAN GİDEYİM

kln em bide kanda baktir .bakalim bchg yüksekligi ne kadar..sürekli baktiripta kafani karistirma .bi baktirman yeterli bence..sonrada 10 gün sonrada doktora git keseni insalah kesin görürsün......:46::46::46::46:dikkat et agir kaldirma saglikli beslen bulgur ye folikasit var iicinde süt ic ceviz ye...peynir ye..bol su en az 2 litre:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X