- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.441
bak nasida sormusssssinsalalh sevinmistirrrrrr
![]()
ona söylemem hemen azıcık daa üzülsün çoçuk yapmıoz diee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak nasida sormusssssinsalalh sevinmistirrrrrr
![]()
tamamdır öyle yaparım saol canımm
inşallah saglıklı sıhatli olur bebeğim akraba evliliği yaptımda
korkma kuzum benim biseycik olmayacak kuzunaavalla biz akraba ne degiliz aama o kadar bebek kaybettim.....doktorlar heemen onu soruyo yoo akraba degiliz diyorummmm..yeterki rabbim istesin kuzun saglikli bi sekilde dogacak inslalahhhh
![]()
ona söylemem hemen azıcık daa üzülsün çoçuk yapmıoz diee![]()
Bu arada yarında sınavlar var benim akıl bi karış havada
sanki sınavda bana hamilelikle ilğili sorcaklarr![]()
doru söylemeiyi olsaydi haberi hemen alirdi napalim yaptiklarini ceksin birazzz
![]()
eğer söylimmmm hemen planı yapar ne zaman doğurcam hesaplar gelir kampı kurar 40 gün gitmezzzzz
onlar memlekette yaşıolarrrrrr ben bittim gelmediklerinin acısını çıkarır![]()
Kocişşş geliooooooooo
3 kişilk ilk karsılamam ve yemeğimiz için kalkıorm akşam gelirirm kızlar öpüormm
ne zaman gideyim tarih ver canım YA SANA ZAHMET SEN BİLİRSİN
alttan muayine alıştım ama girmek istemiorm ZOR GELİO
ben 8 ocakda adet olmştm geçen ay
:2:Ben geldim habibtelerimmmmmm nasilsinizz bakalim herkes iyimi netim yok diye giremiyorummmmm :)))iyi haberler var mı![]()
lorimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamilesin dimi yanlış okumadimmmmmmmm yupiiiiiiiiiiiiiiiiii gelde oynama simdiiiihayirlisiyla kucağına almayı nası etsinnnnn bitanemmmm inan ki çok sevindimmmm ağlıyorum sevinctennnnnnbbbb
![]()
aman allahim bu gün harika bi günyaw yeemk yapiyodum bi bakim dedimmmmmm
bi halayyyyyyyy cekimmm golllll olmusss habbitemm hayirli ugurlu olsunnn..........duaalrimiz kabul oldu sükürler olsundemistim loori mmmmmmmmmmm cuma kesin cikar diyeeeeeeeeeeeeeee:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: