- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.681
Peyniri yaptım tatlimmmmm bir de katikli ekmek 
hadi gelinnnn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peyniri yaptım tatlimmmmm bir de katikli ekmekhadi gelinnnn
![]()
Uyandir kocanızı acım de ahhh balım yanımda olsan kendi elleriyle beslersin seni![]()
![]()
Amin bitanemm,bende hamur mayaladim kabarsinda yapiim zeytinli pogacami,aah allpin alacağın olsunben duşa girip yatayım yanıyorum ve midem çok bulanıyor görüşürük hanımlar bebişler allaha emanet rabbim tez zamanda meleklerinizi karnınıza kondursun öptümmmmmm
çok saol canımm darısı sizlere inşşşHayalotum canım benim hayırlı haberler verirsin inşallah,hayalim kız sende hep aklımdasın inan,yazmıyorum pek topikte ama sizleri seviyorum gerçekten
selenclk canım hayırlı olsun çok çok sevindim, :118:118::118:
Diğer hamişler hepinizin gözü aydın ,böyle güzel haberle bu topiğin motivasyonu artırıyor,umutların hep var olması gerektiğini gösteriyor.
Sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah ve her gün yeni yeni müjdeli haberlerin geleceğinin başlangıcı olsun bu haberler inşallah.
![]()
saol bitanemmmm inşş seninde güzel haberini alırız pazartesiCaniiiiim seninle güzel haberlerini okudum şimdi çok ama çok sevindim bitanemm Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah.Benim bat 8iydi ama hala bişey yok..Hayirlisi bakalım pazartesiye kadar bekliycem kendimi deneyeceğim sabredebilirim inşallah..:-*
Ben açık bir çay ve varsa zeytinli pogaca alabilirim.Bu saatte onu istedim.Bugün bi türlü doymuyorum![]()
Amin bitanemm,bende hamur mayaladim kabarsinda yapiim zeytinli pogacami,aah allpin alacağın olsun
![]()
Bu saatte yapılabilir dimi zeytinli pogaca![]()
evett bitanemm hamiley,mmdr gidim kaç haftalıkmış iice bakınım bii cuma günü 4 haftalık dediler
![]()
çok saol canımm darısı sizlere inşşş![]()
çok saoll bitanemmmSelen tatlımmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşallahhhhh![]()
Allahımm gece vaktii pohaca yapmışlarrr
bende isterimmm
![]()
scorpimmm hg bitanem nasılsınnn![]()
saol canım benimmmAllpinin yüzünden oldu aklıma soktu gece gece
Ne demek hayatım sanada yaparım![]()
saol bitanemmmm inşş seninde güzel haberini alırız pazartesi
kuzummm inşş hamilesindirrr
günün hiç gecermiydii:44::44:belirtin varmıı
benim sadece kasık agrım oldu bide ruyamda üçüzüm olmuştuo ruyadan etkilendim hemen 30 ocakta olmam gerekiyoduu dedim kesin negatif çıkıcak
31 ocakta sabah test yaptımm
şaştım 2 dk içinde ikinci çizgi çıktı
hemen kan verdimm sonuçç pozitiff
şimdide gögüslerim çok acıyoo
ara ara kasık agrım oluyoo (anammm ne çok yazmışım
)
Allahım iyilik versin canımmİyiyim tatlım sen nasılsınnnn.bebek heyecanı başladı mııı
Ben de bugün kankama gidicem.hafta içi doğum yapacak.ilk defa teyze olucamm çok heyecanlıyımmm![]()