• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habbitem isler iyice karisti bende senin pesinden asbelovenin topigine girdim ciktimmmm:9::9::9::9::9:

girmiskende bi hayirli olsun dedimmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::1::1::1::1::1::1:

arkadaşlar benım bugun 4 gun adetım gecikti.mıratech gebelik testini yaptım ılk 2 dk bekledım negatif çıktı sonra yok deyip çöpe attım.3 saat sonra aklıma geldi bi bakayım dedim silik çizgi çıkmış napmam lazım sonucu dikkate almam gerekir mi.böyle olupta hamile olan var mı

canım varda olabılır yokta .testı tekrarla bence yada kesın cozum kan testı yaptırabılırsın:34:

arkadaşlar benım bugun 4 gun adetım gecikti.mıratech gebelik testini yaptım ılk 2 dk bekledım negatif çıktı sonra yok deyip çöpe attım.3 saat sonra aklıma geldi bi bakayım dedim silik çizgi çıkmış napmam lazım sonucu dikkate almam gerekir mi.böyle olupta hamile olan var mı

Tatlimmmmm istersen tekrar yap eğer icine sinmediyse yarın kan testi yaptir çıkar inşallah hamilesindir:16::16:

Arkadasım orada 2 dakikada sonuc doğru sonuctur 3 saat sonra vikan sonuc doğru cikmayabilir üzülmemin için dedim yarın kan testinde net sonuc alabilirsin:37:

Lorimmmmm hamileliğin ilk aylarında sürekli wc ye gidersin hata tüm gunün orada gecer :9::9::9::9: cissimi yapıtım cisimiii yapiyommm popom kuru kalıyorlar:9::9::9::9::9: MOLFİx :9::9::9::52:

Gurbetkizzzzzz habisten nasilsinnnn coktandir yazisamiyoruz iyimizin guzelimmmmm hamarat hatun seni :16::16::16:

Back
X