- Konu Sahibi medd_cezir
- #38.061
basim donmeye baskladi git gel git gel dusundum lazimlik isinide hic fena fikir degill![]()
iyi fikir habıbte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
basim donmeye baskladi git gel git gel dusundum lazimlik isinide hic fena fikir degill![]()
habbitem sen onlinemiydin ben görmemistim yosam gelirdim burayaaahosgeldinn
hayalotum toplama kampina getirdi biziii
![]()
iyi fikir habıbtesana hedıye alabılırım
yada hasta bezlerı var kızçem ondan tak oldugun yerde sal gıtsın
![]()
arkadaşlar benım bugun 4 gun adetım gecikti.mıratech gebelik testini yaptım ılk 2 dk bekledım negatif çıktı sonra yok deyip çöpe attım.3 saat sonra aklıma geldi bi bakayım dedim silik çizgi çıkmış napmam lazım sonucu dikkate almam gerekir mi.böyle olupta hamile olan var mı
arkadaşlar benım bugun 4 gun adetım gecikti.mıratech gebelik testini yaptım ılk 2 dk bekledım negatif çıktı sonra yok deyip çöpe attım.3 saat sonra aklıma geldi bi bakayım dedim silik çizgi çıkmış napmam lazım sonucu dikkate almam gerekir mi.böyle olupta hamile olan var mı
hayalotum habbite alpinim beni baska topikte gördü yasakhayalim artik burdamisinnnnn diyooo
hayalotum bizi bekliyo sende gel dedimmm![]()
Pesindeyim bırakmam seni başka topiklerehayalotummmmmmmm loriiiiiimmmmmmmmmm nasılsiniz bu kacakhayali yakaldimmmmn başka yerdeydi
![]()
sinip sinmemek değil de ben eğer hamile değilsem neden silik çizgi çıkar öyle değil miTatlimmmmm istersen tekrar yap eğer icine sinmediyse yarın kan testi yaptir çıkar inşallah hamilesindir![]()
Pesindeyim bırakmam seni başka topiklerehayalotummmmmmmm loriiiiiimmmmmmmmmm nasılsiniz bu kacakhayali yakaldimmmmn başka yerdeydi
![]()
buraya ilk önce bi bakarim kimseyi bulamazsam baska kucaklara giderim haberiniz olsunn![]()
gurbetkızçem hoşgeldinnnya ilhannazım gorunmuyo bu arada bıyeremı gıdıcektı:44::44:
Lorimmmmm hamileliğin ilk aylarında sürekli wc ye gidersin hata tüm gunün orada gecercissimi yapıtım cisimiii yapiyommm popom kuru kalıyorlar
MOLFİx
![]()
evet canim bi yere gitcekti ama nereye gidicekti hatirlamiyorum :26:
he iyi kara kayıp olmasında![]()