- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #38.261
nere bırakıyonn
Allahımmm çatlıycam şimdiii
sen bırakamzsınnn
![]()
birakirim birakirimmm söyleyin banaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nere bırakıyonn
Allahımmm çatlıycam şimdiii
sen bırakamzsınnn
![]()
hayalotum yine is bize düstüaman sen arkama atla
sen progesteron kullaniyon sarhos gibisindirrrr
cünkü yere cakilmayalim basin ne dönerde yukari sanirssinda yere dogru inise gecipte yere cakilmayalimmmm
![]()
Sen nasıl inatlaşıyordun hatırlatırım.Sen bide yapmıycam diye inatlaşıyordun:)))Banane bende sabah yapıcam işte:)))![]()
yemegemi gideceniz selencelkimle söyle bakimmmm catal bicak lüks yer dedinizzzz![]()
hadi ordan sende enişten gibi şöförlüğüme mazeret bulma şimdikusta şöferüm kuzum ben bi kamyon kullanamıyom daha okadar
ama yumurtacıkları korumam lazım şimdilik arkana atlayım
:13::13:
tamam tamam yapma sabah yap ama nasil gorucem ya uff![]()
oyyy balım benimmm senii yiycezzzz
dayanamadımm söledimm
seni kaçırıpp yiycezzz gene hızlı yazmadan göremedin yazdıklarımızzıı
![]()
oyyy balım benimmm senii yiycezzzz
dayanamadımm söledimm
seni kaçırıpp yiycezzz gene hızlı yazmadan göremedin yazdıklarımızzıı
![]()
yaw ben progesteron kullaniyon ya ondan söyledimyosam senin üstüne tanimam..bak nasida yumurtaciklarini koruyooo
![]()
:125::125::125::125::125::125::125::125::124::124::124::124::124:yedim yedimmbirakirim birakirimmm söyleyin banaaaa![]()
oyyy meleğim benimmmhadi ordan sende enişten gibi şöförlüğüme mazeret bulma şimdikusta şöferüm kuzum ben bi kamyon kullanamıyom daha okadar
ama yumurtacıkları korumam lazım şimdilik arkana atlayım
:13::13:
canbonlar ben cıkıyom az 5 dakkada olsa goruneyım dedıydımama işlerim var yarın doktora gıdecem dusa gırmem lazım
sohbette guzeldı ya vallahı bu sohbet 4000e kadar gıderdı
eee ıstersınız deneyebılırsınız ben yetısırım sıze sabaha sız uyurkende 4000 .ci sayfaya bayrağı asarım
öpüyorum hepınızı tatlı ruyalar kızçelerim![]()
ayşecim canım rabbım gonlundekını nasıp eder inşallah meleğin senınledır canımhayırlısı neyse hakkında o olsun inşallah
kardeşinide diğer askerlerımızıde rabbım korusun sag salım gıdıp donmelerını nasıp etsın ınsallah
dualrım senınle![]()
Tmm resmi saat 10:30 da ekleyeceğim ok??![]()
canbonlar ben cıkıyom az 5 dakkada olsa goruneyım dedıydımama işlerim var yarın doktora gıdecem dusa gırmem lazım
eee ıstersınız deneyebılırsınız ben yetısırım sıze sabaha sız uyurkende 4000 .ci sayfaya bayrağı asarım
:125::125::125::125::125::125::125::125::124::124::124::124::124:yedim yedimm
oyyy meleğim benimmmnasılda sahip çıkıyo yumoşlarınaa
inşş kuzum yarın güzel haberle gelirsinn
![]()
Allah rahatlık versin meleğimmm yarın gelir gelmez yaz merakta koyma bizicanbonlar ben cıkıyom az 5 dakkada olsa goruneyım dedıydımama işlerim var yarın doktora gıdecem dusa gırmem lazım
Tmm resmi saat 10:30 da ekleyeceğim ok??![]()
Canlarr pcyi eşim alıyor ben çıkıyorum yarın görüşürüzzz![]()
benimiabov bunlar bana tuzak kuruyomuss
kacmam lazim bas gaza yasakhayalllllllllllllllllll
![]()
Canlarr pcyi eşim alıyor ben çıkıyorum yarın görüşürüzzz![]()