- Konu Sahibi medd_cezir
- #38.301
tatlı ruyalar canımmkizlar ben cikiyorumm kendinize iyi bakin guzel haberler insallah gorurumm mutlu olurum iyi geceler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlı ruyalar canımmkizlar ben cikiyorumm kendinize iyi bakin guzel haberler insallah gorurumm mutlu olurum iyi geceler![]()
bugundu cnm 10 subat yani
kizlar ben cikiyorumm kendinize iyi bakin guzel haberler insallah gorurumm mutlu olurum iyi geceler![]()
canım fazla stres yapma inş hamilesindir salı günü kanda çıkar herşeyy fazla takma dicem ama (olmuyo)cnm ben 25 ocakta catlatma ignesi oldm cuma sabah test yAptm negatif gece cope atmk icin silik cizgi ertesi gun yine ayni cikti hemen cikmiyo saatler gectikten sonra cikiyo anlamadm gitti sali kan vermeye gidicm bakalim ins. gzel haberlerle gelirim
tatlı ruyalar canımm![]()
ayse canim aslinda tüm hamilelik belirtilerinde seffaff akinti yazar.:26:.peki test yapmayi düsünmüyomusun ..gününde geciyo yarin..![]()
evet tatlım gördüm gıcık oldum zor yazıyorum donuyo resmniyi geceler loorimmm
selencelkim yandaki reklami gördünmüü simdi iyice cekilmez kk takilmalar ve yavaslik daahda fazla olur..inslalah yarin kaldiirirlarrrr![]()
canım fazla stres yapma inş hamilesindir salı günü kanda çıkar herşeyy fazla takma dicem ama (olmuyo)![]()
nezamandır istiyosun bebek canımmm :44:aynen cnm muyo o tek cizgiyi gordukce agliyorm geceleri bile uyuyamiyorm artik(
evet tatlım gördüm gıcık oldum zor yazıyorum donuyo resmninş yarın kalkar
![]()
gecen cuma 2 gun once yani test yaptm sabah ilk idrarla negatif gece cope atmak icin aldm bakaym dedim silik cizgi cikmis ertesi gun yine aynisi oldu anlamadm sabah yine yapicm salida kan vericm ve ara ara cok sancm oluyo belim agriyo bazende oyle sancm oluyo ki adet olacakmisim gibi ama bilmiyorm ya cok istiyormm ALLAH herkesin gonlune gore versin kuzum insallah...
evet tatlım çekilmiyooocekilmez bu gece kkiyyi geceler selencelkimm
sende nette fazla kalma cikta dinlen ahretligimm.
.ama yarin gellll
ayse canim yarin bi test yap ama gelmezse reglinn varsa kesin silikte olsa cikar..böyle süphede kalmaktansa gercegi ögrenmek bence daha iyi:26:sanada iyi geceler rabbim insalalh seninde yüzünü güldürürrrr![]()
nezamandır istiyosun bebek canımmm :44:
ayse canim bence silikte olsa cikmis ozaman hamilelik varrrrbide yarin ilk idrarla yap bakalim inslaah yine cikarrrr
![]()
Rabbim gönlüne göre versin canımm eger olursanda üzülme sakınn demekki hayırlı deilmiş demek lazımm bizler her zaman Rabbimden hayırlısını istiyoruz oda bizlere o an gelincee veriyoo tatlım kafana takmamaya çalışş ben bu ayy öle yaptımm aman dedim olursamda yapacak bişi yok dua etmekten başka dedimm baktımkii hamileyim inşşş sende hamilesindir canımm üzülme fazla herşey,n zamanı var gülümm...8 aydir istiyorz tatlim
Rabbim gönlüne göre versin canımm eger olursanda üzülme sakınn demekki hayırlı deilmiş demek lazımm bizler her zaman Rabbimden hayırlısını istiyoruz oda bizlere o an gelincee veriyoo tatlım kafana takmamaya çalışş ben bu ayy öle yaptımm aman dedim olursamda yapacak bişi yok dua etmekten başka dedimm baktımkii hamileyim inşşş sende hamilesindir canımm üzülme fazla herşey,n zamanı var gülümm...
saol bitanemm Allahım inşş sizlerede tattırsın bu duyguyuusuan cok acayip oldmm canim benim inan cook sevindim adina ALLAHm bebegini kucagina saglikli bir sekilde almayida nasip etsin insallah canim ... bende hayirlisi olsun deyip gecicem artik adet olursam ALLAHyardimcimiz olsn cnmm
nezamandır istiyosun bebek canımmm :44:
saol bitanemm Allahım inşş sizlerede tattırsın bu duyguyuuRabbim buyukk ummadıgın anda kulunu sevindiriyo
![]()
canım ben 5gün önce bi ruya gördüm üçüz oglum olmuş o ruyadan çok etkilendim..ve benim 30 ocak adet günümdü ben dayanamyıp31 ocakta sabah idarı ile yaptımm ve iki dk içinde çift çizgi oldu hemen kan verdim aynı gün ordada pozitif çıktı o ruya beni çok etkilemişti belirtim felan yoktu sadece kasık agrım vardı adet olacak gibi bide beyaz akıntım oluyodu..belim agrıdı normal dedim umursamamıştım..cnm adetinin kacinci gunu ogrendn hamileligini peki idrarda mi ogrendin kanda mi ?