- Konu Sahibi medd_cezir
- #38.321
gurbetim nurlum hg
nasılsınız bakalımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 5gün önce bi ruya gördüm üçüz oglum olmuş o ruyadan çok etkilendim..ve benim 30 ocak adet günümdü ben dayanamyıp31 ocakta sabah idarı ile yaptımm ve iki dk içinde çift çizgi oldu hemen kan verdim aynı gün ordada pozitif çıktı o ruya beni çok etkilemişti belirtim felan yoktu sadece kasık agrım vardı adet olacak gibi bide beyaz akıntım oluyodu..belim agrıdı normal dedim umursamamıştım..
sabah aç karna kalkar kalmaz yap bakalımm inşşş pozitif çıkar canımm böle çok kişi duydumm hatta bi arkadaşın ultrasonda göründü bebegii kanda bile çıkmamışş çok şaşırtıcı ama oluyo böle şeyler.. evet canım 10 dk geçince sayılmıyo test öle dio dedigin gibi ilk 5 dksı önemli imişayni belirtiler bendede var sBah test yapicm ALLAHTAN hayirlisi insallah cift cizgiyi gorurum insaaah peki ben sabah test yapiyorm negatif gece silik cizgi cikiyo bu sayilmaz demi 10 dakikadan sonrasini ciddiye almayin yaziyo
gurbetim nurlum hgnasılsınız bakalımm
![]()
hg canım iyiyiz ,ayaktayız yine geç uyuyoruz.
Sen nasılsın,rahat ilerliyor mu hamilelik ?
sabah aç karna kalkar kalmaz yap bakalımm inşşş pozitif çıkar canımm böle çok kişi duydumm hatta bi arkadaşın ultrasonda göründü bebegii kanda bile çıkmamışş çok şaşırtıcı ama oluyo böle şeyler.. evet canım 10 dk geçince sayılmıyo test öle dio dedigin gibi ilk 5 dksı önemli imiş
saol bitanem bende iyiyim şimdilik iyiyim canımm sürekli ruyamda bişiler yiyorum
![]()
tatlı ruyalar canımm yarın yaz olurmuu merakta koyma bizitmm cnm cok saoll kocisim cagiriyoo iyi gecelerr![]()
haklısın valla ilk siparişimi verdim bilee
Reelde de başlarsın yakında,başka türlü nasıl büyüyecek göbiş.![]()
haklısın valla ilk siparişimi verdim bileekarpuz istedimm ruyamda yedim aklımda şimdii
yemem lazımm
![]()
valla ben karışmam artıkvayyy senin ki bayaa nazlı bebiş olacak gibi bak sen şimdiden burdayım diyor,
nerden bulacak kocan karpuzu şimdi![]()
nurlum canım bende çıkıyorum iyi geceler tatlımm gel böle özletme kendini görünmüyosun hiçç![]()
valla ben karışmam artıknerden bulursaa
tamam canım dio yarın hemen araştırım dedi inş bulurr
![]()