• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

mecburum gelir yok ki evde, esim okula gidiyor okuldan para almiyor is bulamiyor , ikimizden birimiz calismamiz lazim ..

O yuzden yoksun , Sukur bende iyi olmaya calisiyorum , maddi yonler ev sIkIntIsI bitmiyor , bu hafta aksam vardiyeli calisacam mecburen ..
anladım bitanem Rabbim yardımcın olsun bunlarda gececek canımm:16::16::16:
öpüyorum seni canım işlerimi yapım dönerim:54::54::54:

saol bitanemm darısı tüm isteyenleree inşş:16::16::16:
:53::53:geldinmi buraya nasıl geçti kuzumm begendinmi hastaneyii:26:

aminn. kuzum kısmet artık.. Rabbim hpimize o mutluluğu sağlıklan taddırır insaAllah :29:

mecburum gelir yok ki evde, esim okula gidiyor okuldan para almiyor is bulamiyor , ikimizden birimiz calismamiz lazim ..

O yuzden yoksun , Sukur bende iyi olmaya calisiyorum , maddi yonler ev sIkIntIsI bitmiyor , bu hafta aksam vardiyeli calisacam mecburen ..

evt cnmm.. kendi evimde olmayınca, her yerden de nete giremedim.. kiminde girdim hemen çıkdım.. öle bisiler oldu iste .. :29:
gurbetim Rabbim yardımcın olsun balım.. hersey bizler için bu dünyada :29:

aminn. kuzum kısmet artık.. Rabbim hpimize o mutluluğu sağlıklan taddırır insaAllah :29:

evt cnmm.. kendi evimde olmayınca, her yerden de nete giremedim.. kiminde girdim hemen çıkdım.. öle bisiler oldu iste .. :29:
gurbetim Rabbim yardımcın olsun balım.. hersey bizler için bu dünyada :29:

Allah razi olsun canim ,,,, Rabbimmmm sanada yardimci olsun ... Ben musade istiyim hazirlanmam lazim is beni bekliyor ..:16:

Günaydın canlariiim ben esim gittikten sonra uyudum ara ara kalktım ama yazamadim,testi yaptım ama yine negatif çıktı ve hala ne gelen var ne giden..Napicam simdik beeen???

Günaydın canlariiim ben esim gittikten sonra uyudum ara ara kalktım ama yazamadim,testi yaptım ama yine negatif çıktı ve hala ne gelen var ne giden..Napicam simdik beeen???

canim benim ya dur bakalim bekliceksin bi kac gun daha hala olmuyosan doktora gidiceksin :26:

slm kızlar herkese...bende yaklaşık 6 aydan beri hamile kalmamı bekliyorum ama sonunda hep adet görüyorum ...sorum hamile kalanlara sizde uzun süre kalamadınız mı yoksa ilk sefer de mi oldu..anlayamıyorum neden olmuyor doktora en son gittiğimde her şey yolunda ne zaman hamile kalmayı planlıyorsun diye sormuştu? ve ben o hevesle hemen olacak zanettim ama zannettiğim gibi hiç bir şey olmadı...yardım yada teselli kızlar:(

slm kızlar herkese...bende yaklaşık 6 aydan beri hamile kalmamı bekliyorum ama sonunda hep adet görüyorum ...sorum hamile kalanlara sizde uzun süre kalamadınız mı yoksa ilk sefer de mi oldu..anlayamıyorum neden olmuyor doktora en son gittiğimde her şey yolunda ne zaman hamile kalmayı planlıyorsun diye sormuştu? ve ben o hevesle hemen olacak zanettim ama zannettiğim gibi hiç bir şey olmadı...yardım yada teselli kızlar:(

slm hsgeldin ..
keske bana 6 aylık evliyken mi olmuyor deselerdi.. ? de ve ben evet deseydim..
ama yıllar öyle geçiyor ki.. Rabbim nasip etmeyinhce etmiyor iste..
ve yıllar geçti.. 15 buçuk yılım geçti.. bu teselli olur mu senin için bilmiyorum ..

ben 14 ayda kaldım canım sıkma canını ve hiç problem olmadığı halde olur inşallah bozma moralini

canlarr bu cuma randevu aldik doktordan insallah bebisimizi gorucez :emir_bebek:

hai bakalım ne olcak heyecanla bekliormm

umutsuz olma geç döllenme olabilri adetin daha önceden geç gelirmiydi canım

slm hsgeldin ..
keske bana 6 aylık evliyken mi olmuyor deselerdi.. ? de ve ben evet deseydim..
ama yıllar öyle geçiyor ki.. Rabbim nasip etmeyinhce etmiyor iste..
ve yıllar geçti.. 15 buçuk yılım geçti.. bu teselli olur mu senin için bilmiyorum ..

hoşgeldinnnnnn canımm
nasılsın
ssen 16. yılda çokk tatlı bi anne olacaksınn inşallllllllllllllaaaaaaaaaaah

ben 14 ayda kaldım canım sıkma canını ve hiç problem olmadığı halde olur inşallah bozma moralini

hai bakalım ne olcak heyecanla bekliormm

umutsuz olma geç döllenme olabilri adetin daha önceden geç gelirmiydi canım

Hayır hayatim hiç bilmem geciktigini,hep günü gününe gelirdi bende şaşırmış durumdayım testi atmadım bakiyorum hala negatif hafif pozitiflik bile yok:-(

Back
X