• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

güzelde:46: tam profilden cekmisinnnn:52::52::52::52::52: ben olsaydim resmi ters cekerdim..bas asagi ayaklar yukarda olurduu:9::9::9::9:

dAHa yeni canim ama cikti yasakhayallimin dedigi gibi bebek degil gazdir

canım iç karın küçk olabilir o zamn da böle cabuk büyüyo karınn buna tanık oldumm bi arkadasım 2 aylık hamileyken 4 5 aylık gibiydi iç karnı küçükmüşş

canım iç karın küçk olabilir o zamn da böle cabuk büyüyo karınn buna tanık oldumm bi arkadasım 2 aylık hamileyken 4 5 aylık gibiydi iç karnı küçükmüşş

aynen canim bizim de ic karnimiz dar oldugu icin hemen cikiveriyo :27:

deemkki loorim bizim ic karnimiz kücükmüsssss:27::27::27::27::27::27:

meddcezirimm hosgeldinnnn kuzucukkk:46::46::46:inslalah dinlenmissindir :16::16::16:

bide aynuuurrrrr diye bi arkasimiz vardi bilmiyorum taniyomusunnn onun günü bi gün gecmis test yapmaya ikna edemedik:4::4::4: biraz beklim dedi:31:..bide esilam onla konustuk birazz sogan kürü yapacak onu sorduu..haberler böyle aklima geldikce yazarim sana:27::27::27::27::27:

birileri beni mi çekiştiriyooo:70:

Back
X