- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
- #38.541
meddcezirimm hosgeldinnnn kuzucukkkinslalah dinlenmissindir
![]()
hoşbuldum canımın içiii

dinlendim dinlendim kuzum da bıcırların sesinden başım fena ağrıyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meddcezirimm hosgeldinnnn kuzucukkkinslalah dinlenmissindir
![]()
hoşbuulllduuk kuzummmiyiyim bitanemmm, oyyyy yerim ben o göbüşünü de elma çekirdeğini de maşallaaahhh
durumun nasıl bitanemm![]()
birileri beni mi çekiştiriyooo![]()
cok sagol teyzesi ellerinden operAllaha sukur bi sikintim yok medcezirim cuma gunu ilk kontrolumuze gidicez bakalim
![]()
cuma günü keseyi görmek için mi gitceksiniz, ayyy inşş güzel haberlerini alırız inş kuzuuummm![]()
canim sogan kuru yapiyomussun yap insallah faydasini gorursun bende gecen ay yapmistim![]()
canım cok kişiden duydum ama hiç yapmadm bide benim zaten 1günlük bi gecikme var
inşallah ufak da olsa bi umut var daabakalım hayırlısı
![]()
hadi hayirlisi canim 2 gun daha gecsin insallah iyi haberler verirsin![]()
bende bilmiyorum canim ama oyle herhaldeilk kontrolum kan fln alicaklarmis ama 12 de cagirdilar oglen ben o zamana kadar nasil ac durucam:26:
bitanem en iyisi perşembe geç yat, sabah geç uyanır hemen hastaneye gidersin.. daha acıkmaya başlamadan hastanede işin biter![]()
dogru soyluyosun medcezirim zaten acliga dayanan insan degilim hemen titreme modundayim![]()
kizlar ben cikiyorum opuyorum hepinizi![]()
bi süre gitmek istemiyorum kuzum ya bugün fena sinirlendim.ya şimdi yumurta milimine baktımda zaten son gittiğimde yumurtam 28mm miş.bugün gittiğimde 27mm düşmüş.geçen ayki sağ tarafımda olan kistim de 27 mm onsan önceki aykide 27mm bi öncekide 27 mm :44:baktıkça araştırdıkça beynim sulandı ya:26:sol tarfı yok sayıyorum pkodan dolayı ama bu sağ taraftaki kist ve yumurta ilişkisini çözemiyorum bi türlü.:44:canbonum aylar önceki yumurtamda 28mmde kist olmuştu demekki benim yumurtam 3 günlük bi süreç .bundan sonraki adetlerim yıne 31 günde bir olursa eğer ki son 4 aydır bu şekil demekki ben ayın 4ünde yumurtluyorum ve engeç ayın 6sında çatlatma iğnemin olması lazım:26:ama ben bunları bi doktora nasıl anlatacağımı bılmıyorum ve benı anlayan bı doktor cıkacakmıHayalotum canimm ya sen basks bi doktora gitsen kuzumm.guzel gelisebilen yumosun varken catlatma ignesiyle gelir bebis tabiki.senin doktor anlamiyo bu isten bence de.boyle habire yasmin dayamakla olmazki.pkolu bi suru hamile var.neden seni oyaliyor ki boyle.off cnm sabir az daha sabir ama doktor olayini bi arastir cnm
hoşgeldın canımbugün ne war ne yok
ben senın göbişini yerim maşallah
slmmnaber nasılsınız canlarımm
![]()
birileri beni mi çekiştiriyooo![]()
slm kızlar napıyonuz bakayım![]()
asetonum hoşgeldın bıtanem iyiyim çok şükür sen nassın görkemimle![]()
iyiyiz bizde çok şükür senin moralin bozuk galiba azıcık![]()
birazcıkın kuzum anlık sinir dalgaları yokladı beynimi gidiyolar şimdikiyi olun bitanem
![]()
slm kızlar napıyonuz bakayım![]()
bi süre gitmek istemiyorum kuzum ya bugün fena sinirlendim.ya şimdi yumurta milimine baktımda zaten son gittiğimde yumurtam 28mm miş.bugün gittiğimde 27mm düşmüş.geçen ayki sağ tarafımda olan kistim de 27 mm onsan önceki aykide 27mm bi öncekide 27 mm :44:baktıkça araştırdıkça beynim sulandı ya:26:sol tarfı yok sayıyorum pkodan dolayı ama bu sağ taraftaki kist ve yumurta ilişkisini çözemiyorum bi türlü.:44:canbonum aylar önceki yumurtamda 28mmde kist olmuştu demekki benim yumurtam 3 günlük bi süreç .bundan sonraki adetlerim yıne 31 günde bir olursa eğer ki son 4 aydır bu şekil demekki ben ayın 4ünde yumurtluyorum ve engeç ayın 6sında çatlatma iğnemin olması lazım:26:ama ben bunları bi doktora nasıl anlatacağımı bılmıyorum ve benı anlayan bı doktor cıkacakmı
hoşgeldın canım
ben senın göbişini yerim maşallah
meddeczerım hoşgeldın bıtanemnasılsın
![]()