- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #38.581
ben görürüm benden kacmaaaaz sen su gozlere baksana projektor gibi maşallah![]()
doru valla masallah ne göz varmis sendeeee

cedrimmmmmmmm kiz testi ne zaman yapacannnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben görürüm benden kacmaaaaz sen su gozlere baksana projektor gibi maşallah![]()
yaw hayalotum simdik haksizmiyimm günleri gelmis yada gecmisss yaw yapin ne korkuyosunuz korkunun biseye faydasimi var..yoksada napalim reglin gelmesi beklenilirrr.bekleyince yada korkunca bebek mi konacakkk rahim icinee..
olsa zaten cikar cift cizgi..
süle bakemm haksizmiyimmmmmm
![]()
yieim ben siziiyiki varsınız canbonlar
![]()
bak sen düşüyom demiyodayaw senın nete noldu canbonum bı onlınesın bı degılsın
kaçma bıyere gozumun onunde duracan sen
eee çöp temizle diye kendını parçaladın hanı bişey yazmamısınki
![]()
doru valla masallah ne göz varmis sendeeee
cedrimmmmmmmm kiz testi ne zaman yapacannnnnnnn![]()
inşallah canbonum
yirim ben onları ya benim kardeşimde okula gıtmemıs bugun.tatıl az gelmiş.annemle oturup bırlıkte karar vermısler ve bugun onun ıcın okula gıtmeme kararı almışlarnapcaz bu cocugu bılmıyorum.annemın ogretmenıyle yasadıgı sorunlar var ve bızım yaramaz cok zekı oldugu halde okumaya pek nıyetı yok.karneyı bı gorsen sankı lıseye gıden bı cocugun karnesı gıbı.öğretmenleri de pek anlayışlı değil bizimkiside soguk duruyo öğretmenıne karşı normal olarak.butun sınıf dokulmusler
sınıf degıstırcektı annem ama ufaklıkla bugun konusmuslar ve ıstememıs nolcak nasıl yapcaklar valla hıc bılmıyorum meddcezırım
![]()
haklısın kızçem 2 gün beklesinler yinede
yaw benımde su yumurtacıklar catlayaydı hergun test yapardım azcık örnek alın beni aalaaala
neka cok yaparsanız okdar cok bebişiniz olur inşallah![]()
loori iki gun daha bekle dedi ama bilemiyom bide eşime sürpriz olsun istiyorum tabi varsa ole bişey :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
bu ara çok kasılmalarım oluyor ayın 24 ündede randevum var normalmi acaba korkuyorummm:18:
yaw valla eger pko yoksa regle bi gün kala bile cikarrrr silikte olsa..ama pko varsa onu bilememmm belki gec döllenme olabilirrrrr hemen cikmaya bilirrrrrr
![]()
yasakhayl sen nasılsın durumlar nasıl hep beni konustuk biraz da sen anlat
![]()
kuzum valla hiç bilmiyorum ki normaldir inşallah.ama büyüyo canbonum olur bence oyle şeyler randevunada az kalmıs inşallah sorunsuz gecer 9 ayın![]()
loori iki gun daha bekle dedi ama bilemiyom bide eşime sürpriz olsun istiyorum tabi varsa ole bişey :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
tam sevgililer günü hediyesi olur.düşünsene akşam yemekte önüne tabağın içine bebiş ayakkabısı koyuyosun.ayyy ne romantik adamın kalbine inerdi heral![]()
ayy şimdi bile gözlerim yaşardı anca salya sümük aglarızumarım ole yapacak sürprizler yapacak nedenimiz olur yani insallah bebiş vardır:44::44::44:
iyi bekle bakimmmm:18:insallah hamilesindirrrrr aynurummmm![]()
insalah aynurummmmmmmmm bebisin senledirrrrr![]()
inşallah yasakhayalim inşallah hepimiz hamileyizdir![]()
ayy şimdi bile gözlerim yaşardı anca salya sümük aglarızumarım ole yapacak sürprizler yapacak nedenimiz olur yani insallah bebiş vardır:44::44::44: