• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hadi yaaa 1. sınıfta böyle olmamalı kuzum.. annen öğretmeniyle ne yaşadı ki bitanem.. kuzumm öyle okula gitmememzlik yapmasın valla 1. sınıfta bir koparsa bi daha toparlayamazsınız, hiç gitmek istemez.. neticede oyun çağında, okulda yaptıkları pek ilgisini çekmiyo olabilir.. ama ne olursa olsun okula devam konusunda taviz vermeyin olur muu

canbonum ılk zmanlar annem ılk derse yetıstıremıyordu öğlencı oldugu halde.çünkü annem çalışıyo ayrıyetten babamın ızgara üzerine yeri var sabah kadın oraya gıdıyo eve gelıyo dükkana yemek eve yemek derken kardesımı gıydır kavaltı ver osıra babama yemeklerı yetıstır derken cocuk 5 10dakka okula gec kalıyodu.annemde ogretmene demıskı ya benım boyle bı sorunum var arasıra bu sekıl oluyo kusura bakmayın dıye.mudure cıkmam gerekıyosa orayada gıdıyım demıs öğretmen basmıs yaygarayı :27:ben senın cocugunla ugrasamam dersımı bolemem dıye :27:annemde aglamıs okulda tabı bu davranısı sınıfın orta yerınde yapmıs.kardesımde busefer gıtmek ıstemıyo ders calısmıyo.onun sonrasında cocuga kıl gıttı .bıde velılerde sıkayetcı gunde 6 sayfa odev verıyomus ayrıyetten okumalar falan:32::32:bıde matematıkte okulun acıldıgı ılk aydı sanırım toplamaya cıkarmaya gecmıslerdı.kardesıme demıskı 12 den 6yı cıkar.oda anaokulunda gecen sene kelebek saymıslar :1:6 kelebek demıs ortada kelebek yokkenn yavrum:55:öğretmende sanırım gıcık oldu demıskı madem bılıyon 18 den 9 cıkar bılmıyorum demıs bızımkı :30:ogretmende demıskı gerızekalı bılme neyı bılıyonuz demıs.annem kıl oldu ordanda tartıstılar hatta yıne:27:işte oyle dedım bu cocuk bu donem yapamassa al okuldan ama bızımkısı ıstemıyor sımdıde.suan matemetıkte çarpma goruyolar 1 sınıf .harflerı bıtırmek uzereler özet çıkarıyolar ama.hayat bılgısındende dergıden yapıyolar ne işlediklerini bilmiyorum ama karne notları matematık 2 türkçe 2 hayat 4 dıgerlerı 5 :31:kardesım dıye demıyorum cocukta asırı bı zeka var ama ogretmendenmı yada derslerdenmı cozemedık.evde baskı dayak hıcbısey yok el bebek gul bebek. vallahı bulamadık bı cozum .

canbonum ılk zmanlar annem ılk derse yetıstıremıyordu öğlencı oldugu halde.çünkü annem çalışıyo ayrıyetten babamın ızgara üzerine yeri var sabah kadın oraya gıdıyo eve gelıyo dükkana yemek eve yemek derken kardesımı gıydır kavaltı ver osıra babama yemeklerı yetıstır derken cocuk 5 10dakka okula gec kalıyodu.annemde ogretmene demıskı ya benım boyle bı sorunum var arasıra bu sekıl oluyo kusura bakmayın dıye.mudure cıkmam gerekıyosa orayada gıdıyım demıs öğretmen basmıs yaygarayı :27:ben senın cocugunla ugrasamam dersımı bolemem dıye :27:annemde aglamıs okulda tabı bu davranısı sınıfın orta yerınde yapmıs.kardesımde busefer gıtmek ıstemıyo ders calısmıyo.onun sonrasında cocuga kıl gıttı .bıde velılerde sıkayetcı gunde 6 sayfa odev verıyomus ayrıyetten okumalar falan:32::32:bıde matematıkte okulun acıldıgı ılk aydı sanırım toplamaya cıkarmaya gecmıslerdı.kardesıme demıskı 12 den 6yı cıkar.oda anaokulunda gecen sene kelebek saymıslar :1:6 kelebek demıs ortada kelebek yokkenn yavrum:55:öğretmende sanırım gıcık oldu demıskı madem bılıyon 18 den 9 cıkar bılmıyorum demıs bızımkı :30:ogretmende demıskı gerızekalı bılme neyı bılıyonuz demıs.annem kıl oldu ordanda tartıstılar hatta yıne:27:işte oyle dedım bu cocuk bu donem yapamassa al okuldan ama bızımkısı ıstemıyor sımdıde.suan matemetıkte çarpma goruyolar 1 sınıf .harflerı bıtırmek uzereler özet çıkarıyolar ama.hayat bılgısındende dergıden yapıyolar ne işlediklerini bilmiyorum ama karne notları matematık 2 türkçe 2 hayat 4 dıgerlerı 5 :31:kardesım dıye demıyorum cocukta asırı bı zeka var ama ogretmendenmı yada derslerdenmı cozemedık.evde baskı dayak hıcbısey yok el bebek gul bebek. vallahı bulamadık bı cozum .

:53::53::53::53::53::53::53:nasida yazmis hayalotummmm:53::53::53:daha okumadimda bi bunlari yazim dedimmm:52::52::52:

aynurummm bendede durumlar iyi degill:6::6:5 hafta önce kaybettigim bebeklerim tek yumurta ikizleriymisss...sonucta hastalik yada kromozom bozuklugu cikmadi yani yine pihtilasmadan olmus galiba.....hamile kaliyorum kaybediyorummmm:14:simdi ise düsünmüyorumm..tekrar martta arastirmalara basliycammmmm......rabbimden sifa istiyorumm dua ediyorumm bende durumlar böyleee:26::26::26::26:

anladım canım rabbim sana sabır versin inşallah bugunlerini unutturacak mutluluklar tattırsın. seni gormedm tanımıyorum ama cok samimimisin samimiyetine güveniyorum ve dua editorum hep. inşallah istedgn vakit Allah yardımına kossun kucagn bebeklerle dolsun emiii:34::34::34::34::34:

canbonlarım ben cıkıyorum misafır gelıyo:4::4::4::4:
poffffffff bugunde hıc cekemem ama 5dakkaya gelırler .gıttıklerı zaman gelırım artıkın opuyorum kızçelrim:54::54::54:iyi sohbetler sızlere:3::3::3::3:

hayalotumm kelebege cok güldüm yaww:1::1::1:yerim onuuu:27::27::27::27:aama ögretmen neka sertmis öyleeee:4::4::4::4::4::4::4:

insaf biraz annen napsin kadinnn heryerede yetisemezkii:26:

anladım canım rabbim sana sabır versin inşallah bugunlerini unutturacak mutluluklar tattırsın. seni gormedm tanımıyorum ama cok samimimisin samimiyetine güveniyorum ve dua editorum hep. inşallah istedgn vakit Allah yardımına kossun kucagn bebeklerle dolsun emiii:34::34::34::34::34:

allah razi olsun aynurumm:16::16::16::16::16::16::16:rabbim inslalah hepimizin kucagini doldursunn kuzum benim..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yok artık naaapmış ya o!! canım valla insan karakterini de yansıtıyo malesef mesleğine.. adamı tanımıyorum ama anlattıklarından yola çıkarak çözdüm öğretmenliğini.. bi kere müfredatta bu anlattıklarının hiç biri yok kuzum.. çarpma ve bölme 2. sınıf konusu.. toplama çıkarma da bu dönemin konusu zaten... valla böyleleri ile aynı mesleği yapıyor olmak bazen çok zoruma gidiyo... kuzum bence hiç daha fala uğraşmadan alın kardeşini o sınıftan.. ne olursa olsun sınıf değiikliğini desteklemem hele hele 1. sınıfta asla önermem ama bir çocuk öğretmeninden soğumuşsa okuldan soğumaya başladıysa o sınıfta kalmasının da hiç bir faydası olmaz.. aksine eğitim hayatını olumsuz etkiler.. başka sınıfa geçince ilk başlarda yaklaşık 1 ay uyum sağlamada zorlanır hatta şuan yaptığı gibi gitmek istemeyebilir.. ama sonrası iyi olur kuzum:16:

yaw niye ac gidiyosunki.:53:sana hormon testi yapmayacaklarki..:30:kani bhcg bakmak icin bide kan grubun ne belirlenecek mutter pass icin anti körper test yapacaklar onun icin kan aliyolar .ben hic ac kan vermedim bunlar icin :27:sana acmi gel dediler kendinmi böyle düsündün habibtemmm:27::27::27::27:

:1:yaw ben sogan kürünü aynura degil esilaya anlattimmmm karistirdinn:27::27::27::27::27:

loori iki gun daha bekle dedi ama bilemiyom bide eşime sürpriz olsun istiyorum tabi varsa ole bişey :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

canlarımm ben kaçtıımmmmm:10:
hepinizii çook seviyorummm öptüüm :54:

habibte yasakhayalim esim bugun isten aradi banada oyle demistim simdi soruyorum ac gel demedi diyo bu adam tam dayaklik :47:

habibtem kafami kaldi aynurum bu ay olmaz insallah adet ama olursa onu yapsin fenami dedim ben bas bas bagiriyorum valla:27:

aynurum ben 3.gunumde yaptim ve koyu cizgileri gordum o yuzden bekle diyorum insallah sende gorursun hayatim :54:

iyi geceler medcezirim kolay gelsin yarin icin :16:

hayalotum seni alinti yapmayi unuttum ben oyle drlara ne diyim ya deli edicekler beni burada :47: bekle bencede hayalotum bu doktorlar adami deli ederler derdimiz var anlasana :47:

canım noldu ilhannaza merak edıyorum bende bişeymi var topiğe hiç gelmedi:26:

hoşgeldın umudum kutuyu temizledim şimdi atabılırsın:29:buaralar cok tembelim de:1::1:

hoşgeldın aynurum:46::46::46::46:

hoşbulduk canbonum:29:yaw nerden cıktı bu nutella ıkı sattır 5 sayfa okuyamadım çöplerimide temızledım geldım canbonum:27::27::27:

:26::26::26::26:bılmıyorum en soın dr a gdıcektı bı arıyayım bakem

Yarın BAT tarihim.. ve ben dayanamayıp bu sabah test yaptım.. yine olmadı :(( bütün gün gergindin,sinirlerim tavan durumda kesin yarın kırmızılar gelicek yine :'(((

habibte yasakhayalim esim bugun isten aradi banada oyle demistim simdi soruyorum ac gel demedi diyo bu adam tam dayaklik :47:

habibtem kafami kaldi aynurum bu ay olmaz insallah adet ama olursa onu yapsin fenami dedim ben bas bas bagiriyorum valla:27:

aynurum ben 3.gunumde yaptim ve koyu cizgileri gordum o yuzden bekle diyorum insallah sende gorursun hayatim :54:

iyi geceler medcezirim kolay gelsin yarin icin :16:

hayalotum seni alinti yapmayi unuttum ben oyle drlara ne diyim ya deli edicekler beni burada :47: bekle bencede hayalotum bu doktorlar adami deli ederler derdimiz var anlasana :47:

habbite loorim bence ac gitmene gerek yok esin yarin bidaha arayip sorsun acmi gelecek diyeee:27:

Back
X