• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım şöyle söyliyiyim benim 2 ay yumurtlama takibim yapılmıştı
bu ay gitmemiştim 3.günü yani tedavi yoktu ne kaybederim dedim yaptım
ama bi sitede hem soğan suyu hem tadavi yapan bi arkadaşın
hamile kaldığını okudumuştum

tşkler cnm.peki yumurtlama takibi yapılırken ekstra bi ücret ödedinmi?:26::26::26:

inşalllllllllahh normal olurrrr

loriim senin düşüncen ne bu konuda

klnum dedim ama bi geri sayfada kaldi dur tekrar diyimm:27:

yurt disinda bi sorun olmadikca normal yapiyolar zaten herhangi bi luksum yok yani ama bende normal istiyorum deli cesareti var bende :52::52: kokruyorum ama istiyorum :32:

yurt disinda zaten hep normal bi sorun olmadikca bende normal istiyorum deli cesareti var bende:52::52:
şiddetle tavsiye ederim lorimmm:52::52::52::52::52:süper bişi o çektigin acıları unutuyosun bebegin oluncaa:52::52:
canlarımm ben çıkıyorumm biraz kendimi iyi hissetmiyorumm iyi olunca gene gelirimm:25::25::25:
hepinizi öptümmm
:54::54::54::54:

süpersinnnnnnn canım inşallah

insallah klnumm ben cikiyorum daha kahvalti yapmadim gidiyimm yapiyimm yumurta sut icmeyi yemeyi unutma bide bol su tabi opuyorum sizleri:54:

scorpimm konusmadik ama hosgeldinn kuzum kendine iyi bak gorusuruzz :54:

tşkler cnm.klnuma sordumda görmedi galiba bide sana sorım.yumurtlama takibi için ekstra bir ücret ödüyomusun?

canım yazdımda sen görmedin galiba 90 tl tahlil verdim ben çokk kazıklıolar tabi bulundğn şehir önemli ben istdayım ama
memlekette sadece mayine ödüosn 20tl diğerleri kendine ait

insallah klnumm ben cikiyorum daha kahvalti yapmadim gidiyimm yapiyimm yumurta sut icmeyi yemeyi unutma bide bol su tabi opuyorum sizleri:54:

scorpimm konusmadik ama hosgeldinn kuzum kendine iyi bak gorusuruzz :54:

bende daha yapmadım kahvaltyı
bende yatarken süütümü içiorm tamam canım kendine dikkat et
öpüormm

Canımm sen yoktun ben varken bi de ekrana çok bakınca midem bulanıyo:8::8:o sebepten duramayıp çıkıyoruz baby:34::35:

papomm kiz düm sen yazdiignda ben vardimm :27:tam cevabi yazdim gönderdim cikmissinn:53::53::53::53::53::53:

ne eekrandanda mi bulaniyonn:18::18::18::18:cok girme kuzum o zamnnnn:27:inslalh uzun sürmezzz:52:

günaydın kızlarr:16::16: ben artık çok kötüyüm mide bulantılarım başladıı çıkartıyorum halsizlik baş agrıısııı yatıyorum sürekli :5::5::5:
haylotum bitanemm canını sıkma gülüm Rabbim büyük dualrım senin tatlımm seni çok seviyorum meleğim
:16::16::16::16::54::54::54:
yasagımm kuşumm sizleri özliycem ara ara gelmeye çalışırımm çok bitkinim bunları yazarken bile gözlerim kapanıyo
:54::54::16::16::16::16::16:
lorimmm sen nasılsın bebegim senin inş başlamaz bulantın felan
:29::29::29:
gurbetimm sen yogunsun tatlım sanırım buaralar kendine iyi bak tatlımm
:29::29::29:
ben busabah saglık ocagına gittim 6 haftan bitmiş 7 hafta içindesin dedi haftayada dr gitcem bakalım ilaç istiycem midem için
:6::6::6:
şimdilik bukadar hepinizi öpüyorumm merak eden olur die yazdımm:52::52:(edersiniz dimi kızlar:9::9::9:):54:

tememmmm ahretligmmmm:27::27::27::27:kiz yerim seni gördünmü ne yapti hamilelik sana yosam sen nasi hareketli bi kizdinnnn:27::27::27::27::27:simdik ise böyle:37: oldunnn:1:

Naber tatlimmm.oglen molasinda bakinayim dedim.kizceler cok kaynatmis vala okuyamadim bile.dun aksam gelemedim de yazamadim.iki kizce arkadasim yemee geldiler.gece gittiler anca uyumuusum bende:9:
Topikte ne var ne yok.kln ve looriden sonra hamis varmi?bu ara pek senlendi ortamimiz Allah nazarlardan saklasin:nazar:darisi tum bekleyenlerimizin basimiza olsun insallahh.:16:

klnum dedim ama bi geri sayfada kaldi dur tekrar diyimm:27:

yurt disinda bi sorun olmadikca normal yapiyolar zaten herhangi bi luksum yok yani ama bende normal istiyorum deli cesareti var bende :52::52: kokruyorum ama istiyorum :32:

senin deli cesaretini sevsinlerrr emii:52::52::52::52::52:

Naber tatlimmm.oglen molasinda bakinayim dedim.kizceler cok kaynatmis vala okuyamadim bile.dun aksam gelemedim de yazamadim.iki kizce arkadasim yemee geldiler.gece gittiler anca uyumuusum bende:9:
Topikte ne var ne yok.kln ve looriden sonra hamis varmi?bu ara pek senlendi ortamimiz Allah nazarlardan saklasin:nazar:darisi tum bekleyenlerimizin basimiza olsun insallahh.:16:

scorpiponsummmmmm burdamiydinnnn:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:hosgeldinnnn:52::52::52::52:iyilik kuzum benimmm:27:doru bura bu ara cok senlikliii:46::46::46:valla ben tanimiyon iki kizce hamileyim yazmis ama:52::52::52::52::52::52::52::52:amin scorpionsumm aminnnn rabbim bu duyguyu herkese yasatsin insalalhhh:16::16::16:

Back
X