• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bende can sıkıntısı boş boş bekliyorum. Pazartesi kan testi verdim sonucu alamiyorum çatlayacağim.

anamm kantesti sonucumu bekliyonn:39::39::39:kac gün gecikti reglin mersahimmmm:30:yaw inslalah hayirli haber alirsinnn :52:ne zaman cikacakmis ki sonucccc bende cok merak ettim simdikk:8:

anamm kantesti sonucumu bekliyonn:39::39::39:kac gün gecikti reglin mersahimmmm:30:yaw inslalah hayirli haber alirsinnn :52:ne zaman cikacakmis ki sonucccc bende cok merak ettim simdikk:8:

bugun mu alcaksinn hadi bakalim insallah :16:

9 unda olacaktim. bugun 3de alabilirsin dedi ama okuldayim alamiyorum. yarin doktor yok persembeye kaliyo. çatlayacağim meraktan.

9 unda olacaktim. bugun 3de alabilirsin dedi ama okuldayim alamiyorum. yarin doktor yok persembeye kaliyo. çatlayacağim meraktan.

ne ta persembeye kadarmi bekleyecenn:26:simdi bende merak ettim ben nasi bekleyecemm:40::40::40:persembe pesindeyimm mersahimmmm:10::10::10::10::10::10:sonucu ögrenmeden senin pesini birakmamm:10::10::10:

Back
X