• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anammmmmm :52::52:

hayirlisiyla dogar sa benimki buyusun biraz gelcem sanaaa :9::9::9:

kiz dogarsa ne tabi insallah rabbimin izniyle dogacakkkücükk looricikk:46::46:insalah habbitemmmm getirrr yigenimii böyle takla atsinn evimde :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:habibtemm:1:

Son düzenleme:
Bu ay hamis kalanlar :
Ne yaptiniz yumurta takipni ettiniz hergun mu calustiniz nasil tuttu kizlar??? Tabiki nasipte varmis ama nasibe ne sebeb olmus acaba?? :1::1::1::1:

Bu ay hamis kalanlar :
Ne yaptiniz yumurta takipni ettiniz hergun mu calustiniz nasil tuttu kizlar??? Tabiki nasipte varmis ama nasibe ne sebeb olmus acaba?? :1::1::1::1:

canim ben sogan kuru yaptim bide yumurtlama gunumde full time calistik heee bide ozel bisey daha var halam soyledi turkmenistan dan isteyen olursa soylerim ama dalga fln gecmeyin benim oldu Allaha cook sukur:52:

hosgeldin suedammm:3::3::3::3:suedamm sende calismalara baslarsin demi artikk:27:

Bu ay gecer sanmiyorum bi romatologumla randevum var bu ay bitene kadar gidemezsem martta giderim kortizonu kendim azaltip kestim bi ilac var kullandigim onu gebelikte kullanabilirsin diyor ama ilacin prospektusu hicte oyle demiyor bakalim insallh rabbim saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin hepimize

Back
X