• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızım twitterın yokmu senin twitter olan herkes onu takip ediyo zaten bi ara soğudum saçma salak hareketlerinden ama şu an aramız iyi seviyorum kendisini:16:

ne facebook ne twitter hic biride yokk:4::4:bi kk varrr..:27::27:yaw cok geri kaldim teknolojidennn:4::4::4:

1 lt kolam ve almalı turtam var gecenin ilerleyen saatlerinden yakın dostum çekirdek de eşlik eder bana ben keyfim ve kahyası yeriz :66::66:
al sende kolanı :7:

ohh ne güzel daha ne olsunn....:46:gumus biz bu kola isini napacaz ya..bende vazgecemedim halenn:26::26:cekirdegi severim aam sivilce yapiyo bende o yüzden onu yemiyorummm:4:

:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:
anammmmmmmmmm kolakolikkkkkkkkkkkkk
o ben o ben evet ben:17:
ohh ne güzel daha ne olsunn....:46:gumus biz bu kola isini napacaz ya..bende vazgecemedim halenn:26::26:cekirdegi severim aam sivilce yapiyo bende o yüzden onu yemiyorummm:4:
valla bilmiyorumki kilo fln yapiyo dyolar ama bende hiç bişey yok azcık popo yaptı sadece çekirdekte eskis gibi sivilce yapmıyo bende sadece 1 tane sivilcem var oda malum adet olucam ondan ben memnunum şu an ama hamile kalınca naparım bilemiyorum :31:

valla bilmiyorumki kilo fln yapiyo dyolar ama bende hiç bişey yok azcık popo yaptı sadece çekirdekte eskis gibi sivilce yapmıyo bende sadece 1 tane sivilcem var oda malum adet olucam ondan ben memnunum şu an ama hamile kalınca naparım bilemiyorum :31:

bende kiloda yapiyo hemenn:4:acaba kana zarari varmi bilmiyorumm..pihtilastirmasin iyice kanimizi:26:

anacım boşver kiloyu da şeker yüklü bi içecek..bende içerim ama haftada 1 bardak..valla içosganlarınıza yazık kızzzz..azaltın anacımmmmmmmmmm:19::19::19::19:

Back
X