• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

herkes kaçıyo ya.bugün topikl çok sessiz

ne denir ki cnm, isleri vardır..
zaten konusmak isteyen, konusuyo:29:

cnm benim dün gittim işte.klomen ve folik asit verdi.5 gün sonra gel dedi.p.tesi bidaha gidicem bakalım hayırlısı dua edin nolur.

cnm yumurta takibin hayırıl olurn insaAllah ..
Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin her daim :16:

habbite loorim benimmm.:46::46:yaw sen arkamda olduktan sonra ne 4000 bini 5000 bilem kisa sürede buluruzz:10::10::10::10::10::10::10:sen bana yetersinn:27::27::27::27:....diger kizceler korkuyo destek olan yok bana:4::4::4::4::4::4::4::4:

her daim destekteyimm habibtem Destek Tam Destek :29:

gencler yaw konusun doldurun su sayfalarii..:51::51::51::51:

ahhh gurbetimm calismasaydi oda güzel doldururrduuuuuu:27::27::27::27:

habbitem, geldimmmmmmmmm:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

yaw kendine dikkat et demedimmi ben sana ben seni istedigin yere götürrrümm alalalalalalalalallaaaa:27::27::27::27::27:

hosgeldinn habibtemmm yuzunu gozunu yikadin mi bakem oyle otur pc basina :27::27:

dogruya ama benim ki sembolik olarak binmedim bindigimde sana soylicemm beni goturuceksin :52::52:

hımm.beni dr adetin 8. günü gel dedi ama oanda bende bakmadım hangi güne geliyo diyo.meğer pazar günüymüş.drda çalışmıyo.acaba 9. günü gitsem bişey olurmu ki.kim yaptırmıştı yumurtlama takibi acaba ona sorım.

klnum yaptirmismiydi dun soyluyodu ama bilmiyorum alpinim yaptirdi ama oda suan da yok :26:

hayırlısı olsun cnm.bu sefer gittiğinde dr. istemese bile sen hsg çektirmek istediğini söle dra

saol cnm insaAllah
artık gidince belli olucak neler istenilceği
ama yeri geldiğinde söylicem tabi, gerçi gerektiğinde onlar da isterler diye düsünüyorum da.
belki hemen bu ay baslanmıyabilir de..hayırlısı artık ..:55:

scorpiiimmmmmmmmmmmmmmmm balım ne ediyoonnn aşşağlarda, :29: az yurakı bak , sesime gell :52:

Son düzenleme:
off Alpınımm kusum da olaydı.. çok özledimm onuu , insaAllah iyidirr balım :29:

yasakhayalim kahvalti yapmayami gittin :37:

bende cikiyorum kasiklarim hafif hafif agriyo gorusuruz :54:

Back
X