- Konu Sahibi medd_cezir
- #39.221
benim naçizane listem böyle biseydi :)
Anladıımm Canım Teşekkürler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim naçizane listem böyle biseydi :)
cedric aynurummmmmmmmmmmmm ses ver sen naptinnnnnnn![]()
habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmm birazdannnn doktoraa gidicemmm herkes nasil iyimi bakalimmmmmm cok sukur esasoglandan kurtuldummmmmmizine gittiii cok sukur evlenecekkk hiyar
![]()
Canımm nasılsınız yahuu göremiyorum seni??hAydi güzel haberlerle gel inş .senin mide bulantın olmuşmuydu
??
ya su nternet bi gun sorunsuz olsaselam yasakhayal ilk sana soyluyom simdi test yaptım ben de hamileyimmmm
![]()
AaaaAcanımm hadi hayırlı uğurlu olsun yaa topik coştu var yaa Dr gittin mi
![]()
saol cnm..henuz gitmedm biraz once kendm test yaptım pozitif çıktı kızlarla paylaşıım dedim ama hiç kimsecikler yokk![]()
Evet canım olsun gelince görürler.canımm çok sevindim hepimiz aynı tarihlerde doğurcaz Rabbim nasip eder inş hepimize![]()
ya su nternet bi gun sorunsuz olsaselam yasakhayal ilk sana soyluyom simdi test yaptım ben de hamileyimmmm
![]()
amin inşallah canım darısı tüm isteyen bacılarımıza![]()
aynurumm hayirli olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaynurummm tebriklerrrrrrrrrrr allahim listede bi hamile daha olduuuuuuu
kiz bak gördünmüü süphem doruymusssssssss
![]()
slm kızlar
nasıl gidiyo
neler aldınız 14 şubat için kocişlere
bu gün dayanamadım doktora gittim
bebeğğimin kesesini gördüm8mm imiş 10 gün sonra gene gel dedi
saol canım darsı sanaevet valla doğruymus şüphen
:64
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kesenin büyüklügü cok güzell kln emmmmmmmmmmminsallah 10 gü nsonra kalp atisi iicn gidecennn
![]()