• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy insallaaahhh allah soyletmistirr ya da hissetttimmm eminim ki olacakkk sadece doktoruna guven veeeolacagina kendine inandir sakin umutsuzluga kapilma umudum benimmm...allahimmmmm seninde yuzunu guldurecek insallahhhhhhh hurma gozlum:16::16::16::16::16::16::16::16::16:m

canım habibbtemmmmmm hoşgeldin kuzuuuumm :16: çokk özledim ayol, sömestrda memelekete gittik bitanem ondan gelemedim topiğeee :16:
oyy teyzesini kuuzusu büyümüşşşşş :nazar: yerim ben ikinizi deee:131:
kuzummmmm aminnnn diyorum ama bu aydan pek umudum yok yaa, 1 gün geçti batım... ama karnımda ara ara da olsa adet sancısı oluyo... tam oldum diyorum bişi yookk:53: hayırlsıı bitanem

hayirlisi olsun habibtemmmm insallahhh kirmizililar gelmezzz bebegin olusmustur....buyuduk teyzesi bugun kontrolumuz vardiii...kucuk bir kistim olusmusss ama doktorum goider dediii...ve rahim kasilmisss pihti olusmuss birazzz igne verdi haftada 1 ilaclarima devam edecemmmm :16::16::16::16::16:

bitanem beniiimmmmmmmmmmm :16: özlemimi hissetmene nasıl svindim anlatamam, kuşum benimmm :16:
ben de napim bitanem gezdim tozdum özlem giderdim ailemle.. yine döndük muşa.. memleketten geldikten sonra burası çok kötü görnüyo gözüme ama hemen alışıyorum yaa.. nerde olursa olsun nasıl olursa olsun, insanın evi gibisi yok umudum.. rabbim kimseyi evinden yuvasındna ayrı koymasın :16::16::16:
bitanem ben hep diyorum yaa bu kırmızılar bi garip gelince de üzülüyoruz gelmeyince de:53::53:
hadi hayırlısı ile gelsin de umudumuz da yola çıksın artıııkkk, batın ne zmaandı kuzuumm :16:

:17::17::1::1:

oh masasAllah ne güzel gezdin aileni gördün.. herkes yidir insaAllah :16:
öle balım, insanın evi gibisi yok.. bizimde burada oturduğumuz yer itibariyle küçük bi yerdeyiz.. inan ki kafayı yiyorum bazen, burada kimseye gitmiyorum desem yeridir, iste sıkılınca, ya ailemin oralara yada ankara fln geziyorum iste..
kimseye de anlatamıyosun bu tür sıkıntılarını, burda bi iki kız var benim yasımda ama hiçbirsey demedim onlara , cünkü anlamıcaklar biliyorum ..:31:gezip dolasıp evine gelincede ohh diyorum evim en iyisi, uzat bacağını yat assa :17::52::52:
öle balım, Allah yine de eksikliğini göstermesn hiçbir zaman, hep dualarımda., hayalotumun da bat tarihleri biran önce düzelir insaAllah ta, küçük hayalotumuz biran önce gelir, :46::46:teyzesi yesin onun balınıı :16::16:
hayırlısı kuzum napalım, artık girdik bi yola, adeti bekliyorum :31:
bak adetim, heyy bat ımm sana diyorum.. çabuk gel bak.. bebisi bekletmiyim fazlaa :9::9::9:

uff çok uzun yazmısımm :44::17::17::17:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy insallaaahhh allah soyletmistirr ya da hissetttimmm eminim ki olacakkk sadece doktoruna guven veeeolacagina kendine inandir sakin umutsuzluga kapilma umudum benimmm...allahimmmmm seninde yuzunu guldurecek insallahhhhhhh hurma gozlum:16::16::16::16::16::16::16::16::16:m

saolasın balkusum benim.. habiptelerin en tatlı annesii :16::16:
hurma gözlün yesin senii :17::17::27::27::27::9::9::9:
bide küçük habipteyi de yiyim hazır sırası gelmisken, :27::27::27: epey olmus masaAllahh :nazar::nazar::46::46::46:

gördüm cankuşummmm, teşekkür ederim yordum seniii:17::17::17::17:
ahh bi de şu mesajları vaktinde görmeyi başarabilsemmm:9::9::9::9:
valla kaçırıyorum bazen kuzum, kızmayın bana e miii:17::17:

:17::17::1:
he yaww.. rapor ediyos sana bide balım yaa :9::9::9:
yok kuzum olsun.. neden kızayım :54::54:
bida bi medcezir nerden bulalım simdik:9::9::9:

umutcugummm allahim sanada yasatsinnn en kisa zamandaaaa adetin gelsedeee baslayinnn bebek calismalarinaaa..insllahhh iyi sonuclar alirsinizzz...esinle beraberrrr tabiki sana destek olsunnn sende onaaaa...insallah olacak bu seferrr icime dogduuuuu ayyyy gobisin buyurrr kucuk yaramaz bir evladin olurrr :27::27::27::27::27::27:insallahhh allahim duysun sesimiiiiiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:17::17::1::1:

oh masasAllah ne güzel gezdin aileni gördün.. herkes yidir insaAllah :16:
öle balım, insanın evi gibisi yok.. bizimde burada oturduğumuz yer itibariyle küçük bi yerdeyiz.. inan ki kafayı yiyorum bazen, burada kimseye gitmiyorum desem yeridir, iste sıkılınca, ya ailemin oralara yada ankara fln geziyorum iste..
kimseye de anlatamıyosun bu tür sıkıntılarını, burda bi iki kız var benim yasımda ama hiçbirsey demedim onlara , cünkü anlamıcaklar biliyorum ..:31:gezip dolasıp evine gelincede ohh diyorum evim en iyisi, uzat bacağını yat assa :17::52::52:
öle balım, Allah yine de eksikliğini göstermesn hiçbir zaman, hep dualarımda., hayalotumun da bat tarihleri biran önce düzelir insaAllah ta, küçük hayalotumuz biran önce gelir, :46::46:teyzesi yesin onun balınıı :16::16:
hayırlısı kuzum napalım, artık girdik bi yola, adeti bekliyorum :31:
bak adetim, heyy bat ımm sana diyorum.. çabuk gel bak.. bebisi bekletmiyim fazlaa :9::9::9:

uff çok uzun yazmısımm :44::17::17::17:

herkes iyiydi çok şükür kuzuummmm, ama gönlün karnı yok kiii.. 15 gün yetmedi doyamadan geldim :14::14::14::14::14:
napalım canları sağ olsun daaa uzakta olsunlar:14::14::14:
bebeğim senkaç yaşındaydın :44: ya öyle eve tıkılıp kalmakta iyi dğeil, sağlam adamın bile psikolojisi bozulur.. bizim ki zaten bozuk bi de eve tıkılırsak ahan da böle oluruz Allah korusuunn:37: :52::52::52::52::52:
hayalotum da şöyle iyi bi dr.a denk gelir de bi an önce kurtulur inşş kistlerinden de:16::16::16::16: rabbim yardımcısı olsun, o da hep duarlımda:16::16::16:
batın ne zamandı ayoll gecikti mi yoksaaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44::44::44:

umutcugummm allahim sanada yasatsinnn en kisa zamandaaaa adetin gelsedeee baslayinnn bebek calismalarinaaa..insllahhh iyi sonuclar alirsinizzz...esinle beraberrrr tabiki sana destek olsunnn sende onaaaa...insallah olacak bu seferrr icime dogduuuuu ayyyy gobisin buyurrr kucuk yaramaz bir evladin olurrr :27::27::27::27::27::27:insallahhh allahim duysun sesimiiiiiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

insaAllah balım benimm :16::16:
Rabbim hepimize versin insaAllah :nazar::nazar::nazar:
senin gibi fittirik olsun :17::17::52::52:
şimdi fittirik ne deme, o da öle kıpır kıpır bise demek :9::9::9:hahaha:9::9::9:

saolasın balkusum benim.. habiptelerin en tatlı annesii :16::16:
hurma gözlün yesin senii :17::17::27::27::27::9::9::9:
bide küçük habipteyi de yiyim hazır sırası gelmisken, :27::27::27: epey olmus masaAllahh :nazar::nazar::46::46::46:

:17::17::1:
he yaww.. rapor ediyos sana bide balım yaa :9::9::9:
yok kuzum olsun.. neden kızayım :54::54:
bida bi medcezir nerden bulalım simdik:9::9::9:

ayy utandım bak şimdikk:17::17::17::17:

insaAllah balım benimm :16::16:
Rabbim hepimize versin insaAllah :nazar::nazar::nazar:
senin gibi fittirik olsun :17::17::52::52:
şimdi fittirik ne deme, o da öle kıpır kıpır bise demek :9::9::9:hahaha:9::9::9:

biliyorummm tatli fittirikkkkkk olsunnnn zaten biraz olsunnn severim oyle cocuklari insallahhh allahim hepinizie nasip ederrrrr hurma gozlummm:16::16::16::16::16::16:

herkes iyiydi çok şükür kuzuummmm, ama gönlün karnı yok kiii.. 15 gün yetmedi doyamadan geldim :14::14::14::14::14:
napalım canları sağ olsun daaa uzakta olsunlar:14::14::14:
bebeğim senkaç yaşındaydın :44: ya öyle eve tıkılıp kalmakta iyi dğeil, sağlam adamın bile psikolojisi bozulur.. bizim ki zaten bozuk bi de eve tıkılırsak ahan da böle oluruz Allah korusuunn:37: :52::52::52::52::52:
hayalotum da şöyle iyi bi dr.a denk gelir de bi an önce kurtulur inşş kistlerinden de:16::16::16::16: rabbim yardımcısı olsun, o da hep duarlımda:16::16::16:
batın ne zamandı ayoll gecikti mi yoksaaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44::44::44:

bizde öle ailelerimizin olduğu yere gittik mi bi yanım hep buruk balım .. yıllardır annemi göremeyince, hep bisey eksik:5:
ama iste yapacağımız birsey yok maalesef :5: sağlıkıl olsunlarda, insaAllah kavusursunuz ailene daha yakın yerlere :16:
neresiyid cnm sizin yer, Ist. mu :26:

ahh sorma kusum.. yaş kemale erdi daha çocuk edecezz :37:
yaşlandık anacımm :17::9::9:
balım 79 luyum :17::17:ocakta yeni yaşıma girdim.. 33 bitti fiiiiuuvvvvvv :37::37:
ama olsun halen, gencim güzelim diyecek havam oluyo bazen :21::21::21::17::17::9::9::9:
ama görsen 28 fln.. en fazla 30 dersin :9::9::9:
napalım balım, arada delilik geliyo bana, bakim ne zaman deliliğim tavan yapcak :31::31:
esime diyom bazen, bak sonunda isyan bayrağını çıkartcam.. haberin ola :9::9::9:
deminde sorduydun galiba, unutmusum yazmayı
bat ım cnm.. 16 sı,, cmartesi yani :54:

Son düzenleme:
bizde öle ailelerimizin olduğu yere gittik mi bi yanım hep buruk balım .. yıllardır annemi göremeyince, hep bisey eksik:5:
ama iste yapacağımız birsey yok maalesef :5: sağlıkıl olsunlarda, insaAllah kavusursunuz ailene daha yakın yerlere :16:
neresiyid cnm sizin yer, Ist. mu :26:

ahh sorma kusum.. yaş kemale erdi daha çocuk edecezz :37:
yaşlandık anacımm :17::9::9:
balım 79 luyum :17::17:ocakta yeni yaşıma girdim.. 33 bitti fiiiiuuvvvvvv :37::37:
ama olsun halen, gencim güzelim diyecek havam oluyo bazen :21::21::21::17::17::9::9::9:
ama görsen 28 fln.. en fazla 30 dersin :9::9::9:
napalım balım, arada delilik geliyo bana, bakim ne zaman deliliğim tavan yapcak :31::31:
esime diyom bazen, bak sonunda isyan bayrağını çıkartcam.. haberin ola :9::9::9:
deminde sorduydun galiba, unutmusum yazmayı
bat ım cnm.. 16 sı,, cmartesi yani :54:

ne ist. balım nerdeeeee.... Muştayız biz:50: anacım 6 yıldır doğudayız, ilk atandığımda kendi isteğimle geldim doğunun en ücra köyüne... 4 yıl çalıştım dağ köyünün birinde... sonra eşimin yanına geldim Muş' a.. kaldık buralarda:14::14::14: hayırlısı
anammmm 33müş balım benimm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: oooooooohhh ne güzel kuzum :21::21::21::21:
böyle az göstermek süper bişi yaaaa, geç yaşlanıcaz fena mıı:34:
demek batın c.tesi hadi hayırlısııı belki de gelmeeeeeeezzzzzzzzzzz:46: inşşşş gitmeden bebeiş haberini alırız kzuuuummmm:16::16:

umutcummmm masallahin varrr yaaaa enerjinden bellliiiiiiiiiiii hic umudunu yitirmeeeeeee habibtemmmmm daha gencsinnnnnnnn ve insallah olacakkk...ne zaman basliyorsunuz canimmm iyi doktorlari arastirdinmi habibtemmm insallah bu doktorlarrrrrr size sans getirir...:16::16::16::16::16:

ne ist. balım nerdeeeee.... Muştayız biz:50: anacım 6 yıldır doğudayız, ilk atandığımda kendi isteğimle geldim doğunun en ücra köyüne... 4 yıl çalıştım dağ köyünün birinde... sonra eşimin yanına geldim Muş' a.. kaldık buralarda:14::14::14: hayırlısı
anammmm 33müş balım benimm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: oooooooohhh ne güzel kuzum :21::21::21::21:
böyle az göstermek süper bişi yaaaa, geç yaşlanıcaz fena mıı:34:
demek batın c.tesi hadi hayırlısııı belki de gelmeeeeeeezzzzzzzzzzz:46: inşşşş gitmeden bebeiş haberini alırız kzuuuummmm:16::16:

kuzum seni biliyom.. ailen nerdeydi diye sordumm :26::26:
senin kaçtı balım yaşın :17:
çok zor ba.lım yaa... gelior sanıyorum..
cünkü senden daha az çalıstıkk bu ay :17:
bu ay ki performans kötü :37::9::9::9:
toplasan 3 ü geçmez :9:artık bugünden sonrada olmaz.. cünkü esim perhizli gitmesi gerekiyor.. :17::17::52:
esime yasak geldi anlıycann :9::9::9:
balım olmuyo iste.. zorlamanın alemi yok.. beceremiyoruz :37:
olursa da tüp olur.. yani tüp taktırmadan olmıycak bizim bu iş :DD
az da dr lar uğrassın :21:bnrde hazıra konam :9::9:ins...
ama geçen gün ki rüyamda.. adetim 2gün önce gelmisti.. aa dedim 2 gün önce oldum.. hayret.. dedim..
bakim nolcam bende bilmiyom :1:

Son düzenleme:
umutcummmm masallahin varrr yaaaa enerjinden bellliiiiiiiiiiii hic umudunu yitirmeeeeeee habibtemmmmm daha gencsinnnnnnnn ve insallah olacakkk...ne zaman basliyorsunuz canimmm iyi doktorlari arastirdinmi habibtemmm insallah bu doktorlarrrrrr size sans getirir...:16::16::16::16::16:

ahh kusum benim senden geçtii bu enerjimmm :9::9::9:bazen geliyor iste böylee, yoksa içim fenaaa yani :14:
asıl tüp bebek baslayınca halim ne olur bilemiyorum.. en zoru da, son yapılan islemm :14::14::14:
valla habiptem benim.. geçenlerde arastırıyorduk iste.. bikaç yer vardı gideriz dediğimiz..
sonra esimin de benim de kafası karıstı kararsız kaldık gibi birsey oldu..
snra Allahım dedim.. bize iyi gelicek bir yere yönlendir bizi diye içte dua ettim..
snra 1-2gün üstüne rüyamda bi yer adı söylendi bana..
son olarak ta esim orayı seçmis en sonunda..
esime de dedim hatta, rüyamda da buranın ismini dediler bana..
insaAllah hayırıl gelir bitanem.. bakalım artık :54::54::54:

kuzum seni biliyom.. ailen nerdeydi diye sordumm :26::26:
senin kaçtı balım yaşın :17:
çok zor ba.lım yaa... gelior sanıyorum..
cünkü senden daha az çalıstıkk bu ay :17:
bu ay ki performans kötü :37::9::9::9:
toplasan 3 ü geçmez :9:artık bugünden sonrada olmaz.. cünkü esim perhizli gitmesi gerekiyor.. :17::17::52:
esime yasak geldi anlıycann :9::9::9:
balım olmuyo iste.. zorlamanın alemi yok.. beceremiyoruz :37:
olursa da tüp olur.. yani tüp taktırmadan olmıycak bizim bu iş :DD
az da dr lar uğrassın :21:bnrde hazıra konam :9::9:ins...
ama geçen gün ki rüyamda.. adetim 2gün önce gelmisti.. aa dedim 2 gün önce oldum.. hayret.. dedim..
bakim nolcam bende bilmiyom :1:

valla kısmet be kuzummm, tamam çalışmayla da alakalı ama çalışmaktan çoooooook kısmetle alakalı olduğunu düşünüyorum... çalışmakla olsaydı şimdiye bi sürü bebeişim olurduu:9::9::9::9::9::9:
hadi hayırlısı umudumm ama bizi habersiz koyma olar mıııııııı:16:

canlarım beray arkadaşımız nerde liste yapıyo ben göremedim deee:44: benim bat 12 şubattı ama hala olmadım:26:

Back
X