• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

daha var martın 3si yada 3 olacakk canımm

sen ankarayamı geleceksin hangi hasteneyee birde bende burda gitmek için bi hastene araştırıyorum amaa bilemiyorumm

ooo daha neredeyse 2 hafta varmıs :26:hiç bilemedim ki simdi :44:
bida olursa bi dr a git bakalım ne der :44:

evt cnm.. sen ankaralı mıısn yoksa :26:
cnm rüyamda gördüm..bikaç hastane , merkez vardı aklımızda olan, nereye gitsek die esimde en son arastırmalardan sonra orayı seçti..
zekai tarık burak hastanesi kadın doğum ve tüp bebek bölümüne , adet olmamı bekliom iste..
orda bulusalım mı :52:

ooo daha neredeyse 2 hafta varmıs :26:hiç bilemedim ki simdi :44:
bida olursa bi dr a git bakalım ne der :44:

evt cnm.. sen ankaralı mıısn yoksa :26:
cnm rüyamda gördüm..bikaç hastane , merkez vardı aklımızda olan, nereye gitsek die esimde en son arastırmalardan sonra orayı seçti..
zekai tarık burak hastanesi kadın doğum ve tüp bebek bölümüne , adet olmamı bekliom iste..
orda bulusalım mı :52:

yok ankaralı değilim ama ankarada oturuyorumm
zekai t. burak için herkes iyi şeyler söylüyorr olurr aslındaaa :9::9::9:
orda buluşup destek oluruz birbirimizeee

yok ankaralı değilim ama ankarada oturuyorumm
zekai t. burak için herkes iyi şeyler söylüyorr olurr aslındaaa :9::9::9:
orda buluşup destek oluruz birbirimizeee

yani sey,. ankarada mı oturuyosun dicekdim yanıs sormusum :69:
hmm öledir insaAllah..
yani çok dua ettim nereey gitsek diye, yer seçme konusunda çok sıkıntıdaydım..
Allahım, bizlere iyi gelicek yere yönlendir bizi dedimm dua ettim..
1-2 gece üstüne rüyamda bana bu hastaneyi söylenilen bi ses duydum..
dedim vardır bunda bi hayır.. Allahım isnaAllah dedim :16:
ee sen ne zaman gidicçeksin bakim.. :52:
bide hangi semtte oturuyosun , bide yaşın kaçtı .. :69: herseyi bilmem lazım, :27::27::27:

Son düzenleme:
yani sey,. ankarada mı oturuyosun dicekdim yanıs sormusum :69:
hmm öledir insaAllah..
yani çok dua ettim nereey gitsek diye, yer seçme konusunda çok sıkıntıdaydım..
Allahım, bizlere iyi gelicek yere yönlendir bizi dedimm dua ettim..
1-2 gece üstüne rüyamda bana bu hastaneyi söylenilen bi ses duydum..
dedim vardır bunda bi hayır.. Allahım isnaAllah dedim :16:
ee sen ne zaman gidicçeksin bakim.. :52:
bide hangi semtte oturuyosun , bide yaşın kaçtı .. :69: herseyi bilmem lazım, :27::27::27:

yaa bende buay daa geçşin de ondan sonra gideçeğimm bakalım şimdilik reglimi takip ediyorum çok azalmaya başladı eskiden 5 6 gün olurdu gitgide azalıyoo enson toplasan 2 gün bilee olmadııı
27 yaşındayımm çankayadayımm sen nerden geleceksinnn

topik bana kaldıı neyseee bende çıkıyımda bi kahvaltı yapıp geleyimmmm

yaa bende buay daa geçşin de ondan sonra gideçeğimm bakalım şimdilik reglimi takip ediyorum çok azalmaya başladı eskiden 5 6 gün olurdu gitgide azalıyoo enson toplasan 2 gün bilee olmadııı
27 yaşındayımm çankayadayımm sen nerden geleceksinnn

hmmm :26::26::26:
e cnm bian önce gideydin ya dr a , nie geçistiriyosun, bak adetin de düzensizmiş hem, ilaç fln bisey verirdi :26:
yada soğan kürü de yapabilirsin, adetin düzenlensin diye,. bu liaçsız doğal antibiyotik

afiyt ols ncnm

zeynebnurum hsgeldin cnm , nasılsın :16:
yok cnm gelen olud gitti.. gelirler isleri vardır.. bende çıkamadım bi türlü, yaza çize katip olacam hehe :1:

gumus hsg cnm.. nasılsın :16:
evt kısmet olursa adet olunca gidicez bgünlerde bakalım hayırlısı , daha tam baslamadım yani..
geçen hafta gittik de, adet olunca gel dedikleri için.. adetimi bekliom su anda

sen nasılsın nasıl gidiıo

hayılrı olsun umutum yaaa çok sevindim inşallah iyi neticeler alırsınnn Rabbim gönlüne göre versinnn :16::16::16::nazar::nazar::nazar:

ben geldim misafirler dadandıda bana:9::9::9::9:
kaçakcanbonum nerelerde ya kayıp bu:27::27::27::27:gidim bi bakam:10::10::10:

hoşgeldinnnn datlımm :6::6::6::6: nirdesiniz yaww ben geliorum kimse yooook :8::8::8: yasakhayalimde yokk hancekim gelio yazmıoooo:14::14::14: nese inşallah iyisinzidirrr :54::54::54: bende almıcaktım bişy kocişime ama dayanamadım hiç boş geçirmemiştim gene hemen çarşıya indim aldımmm bişeylerrr :17::17::17: bana bi kuru çiçek almaz ya nesee kesin unuturrr :4::4::4::38::38::38::38:

hayalotum :54::54::54: balım senin profıl resmını cok begendım ya:27: cok anlamlı bısey aynn o adresten burdada var bı ara o leylek amca bana da ugrasa fena olmaz :10::10::10: :52::52::52:

kuzum benım ben onu sızler ıcın koydum zaten adres burası derken bizim topıgı gosterıyorum:46::46::46::46:ama şuana kadar herkes kendıme sandı :9::9:halbukı ben hepınızı dusunurekten yapmıstım:46::46::46::46::46:sırayla dolascak bıtanem inşallah:16:

hoşgeldinnnn datlımm :6::6::6::6: nirdesiniz yaww ben geliorum kimse yooook :8::8::8: yasakhayalimde yokk hancekim gelio yazmıoooo:14::14::14: nese inşallah iyisinzidirrr :54::54::54: bende almıcaktım bişy kocişime ama dayanamadım hiç boş geçirmemiştim gene hemen çarşıya indim aldımmm bişeylerrr :17::17::17: bana bi kuru çiçek almaz ya nesee kesin unuturrr :4::4::4::38::38::38::38:

bişicik yok kuzum arasıra topiğimiz sessizleşiyo böyle malum havalar soguk kış:29::29:güneş açtımı damlar kızçelerim:16:iyi yapmısın ilhannazım ben bısey almadım herzamankı gıbı ama aldım hedıyemı.inşallah sende alırsın kızçem:16::16:

kuzum benım ben onu sızler ıcın koydum zaten adres burası derken bizim topıgı gosterıyorum:46::46::46::46:ama şuana kadar herkes kendıme sandı :9::9:halbukı ben hepınızı dusunurekten yapmıstım:46::46::46::46::46:sırayla dolascak bıtanem inşallah:16:

inşallahhh canımmm inşallahhhh Rabbim isteyene versinn :16::16::16::16:

Back
X