- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #39.681

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlar yok kuzumda dolorex var ama içicem yoksa uyuyamamgerçi bişey konmamıstır sanmıyorum ama olsun
![]()
Kızlaaaaaaaaarr ben geldim nihayeeet:))))![]()
öyle deme kuzuuummmmm , bizim felsefemiz nasreddin hoca misalii.. YA TUTARSAAAA
Dikkat et hşiiç belli olmaz![]()
asetonum daha başlamadınmı kuzum alışverişe al artık yavaş yavaş da bizlerde baklım teyzoşumuzun kıyafetlerıne![]()
hancekım noldu kuzum ya hıc yazmıyodun merak ettık senı hoşgeldın![]()
Kızlaaaaaaaaarr ben geldim nihayeeet:))))![]()
yanlismiyim bilmiyorum ama bi hayalot hakkini helal etmiyo galiba....benimki eger azda olsa gecmisse helall olsunn..ben karsiliksiz yaptimm ....ama tabi helallik önemli verirse dahada memnun olurumm ..4 bucuk ayin hatirina ...
yanlismiyim bilmiyorum ama bi hayalot hakkini helal etmiyo galiba....benimki eger azda olsa gecmisse helall olsunn..ben karsiliksiz yaptimm ....ama tabi helallik önemli verirse dahada memnun olurumm ..4 bucuk ayin hatirina ...
hsgeldin hancek. nasılsın. seninle tanısamadık daha![]()
öyle deme kuzuuummmmm , bizim felsefemiz nasreddin hoca misalii.. YA TUTARSAAAA
Dikkat et hşiiç belli olmaz![]()
Tanışırız bitanemm,buralardayım artık,bol bol konuşuruz![]()
insaAllah ta ben yakında dr a gidinrce pek olamasamda denk geldiğimizde ancak![]()
:44::44::44::44:öylemiymişim tuhaf
yaw kızlarda şaşırcak şimdi ne helallıgı dıye.demin canbona mesaj attım ozelden selam en son yazılanlara cevap vermıyecekmısın ?daha benden helallık almadın dıye yazmıstım.
sadece buydu ama hakkımı hela etmedıgımden degıl yazdın gıttın ya ben yıne gozetlıyordum senı profıldengelmedın topıge gel konus dıye yazmıstım cunku arkandan yazısmalarımız olmustu.helal olsun ozaman canbonum
![]()
Aaaaah kuzzuuuum sorma neler oldu neler:))Anne olamadan babaanne oluyorum:)))
Ayın 11inde maalesef kırmızılarla buluştuk((
Misafir baskını yaşadım,telefondan girdim ara sıra ama yazamadım canımmm,çok özledim sizi nasılsınız neler yaparsınız varmı güzel haberler canlarrr![]()
Aaaaah kuzzuuuum sorma neler oldu neler:))Anne olamadan babaanne oluyorum:)))
Ayın 11inde maalesef kırmızılarla buluştuk((
Misafir baskını yaşadım,telefondan girdim ara sıra ama yazamadım canımmm,çok özledim sizi nasılsınız neler yaparsınız varmı güzel haberler canlarrr![]()
çıkıyorum artık canlarım
hayatımda hiç yapmadıgım şeyi şuan yaptım birisinin peşinden gittim çok alındıgım halde.ama afedersınız takan olmadı.
neyse demek ıstedıgım o degıldı ya allah bılıyo yukarda.
kime ne hakkım gectıyse bu sanal ortamda helal olsun hepınıze yukum kalmasın kımsenın uzerınde
dişimde tuttu ıyıce kusura bakmayın yarın konusuruz yıne opuyorum hepınızı![]()