• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw hani benim kızı alacaktınız :9::9::9::9:gerçi bizim kız kısırdı :27::27:gözünüz aydın canım tebrık ederım:46::46::46::46:

Veterineri sabahın köründe aradı size kız bulduuum diye ee bi gidip görelim dedik kıza aşık oldu aldık geldik eve 2 gün bizde kaldı işte hayırlısı bakalım 3 ay bekleyip göreceğiz bitanemmm...Hayırlısı bakalım 3-4 ay sonra bizde kısırlaştırabiliriz bebişlerimiz olsunda bi bakıciiiiz.
Geçmiş olsun bitanemm dişin ağrıyormuş galiba...
Hayırdır yaa neler oluyor topikte helallikler alınıyor falan anlayamadım???:53:

kuzum hoşgeldinnn, demek babaanne oluyosun :46: inş bi sonraki ayda anne olduğunun haberini verirsin bizeeee:16::16::16::16::16:
benim kırmızılar da geldi.. bi sonraki aya bomba gibi hazırlanırız kuzuuummm:16::16::16::16::16:

Evet canımmm kaç gündür benim oğlanla uğraşıyorum baskın misafrler cabası:)))

Gelinimde oldu:)) inşallah torunlarda olurda onlarıda severiz:)))

Hayırlısı be medcezirim gelecek ay olur ondan sonraki ay olur hayırlısı herşeyin bişey diyemiyorum artık,o gün ağlamaktan yine helak oldum dudaklarım ve burnum hala uçuk içinde:(((

geçmis olsun medcezirimm..
ben geldim yazınca sen, hsgeldin nasılsın dedim ama, maalesef bikaç sayfa gerilered kaldı kuzum ve sen göremedin:9::9:

vallahi benimde karnımda biseyler olmaya baslıyo.. :44:nyse kırmızıları bekliyodum zaten..geleblirler izin veriorm bu kez :52:

tşekkürler kuzuummmm, geçicek iinşşş.. bi geçse de çalışamalar başlasak yaff :17: demek seninkiler de yolda çok bekletmesinler bu ay hepimiz bekliyoruz senin kırmızılarııı :16:

Evet canımmm kaç gündür benim oğlanla uğraşıyorum baskın misafrler cabası:)))

Gelinimde oldu:)) inşallah torunlarda olurda onlarıda severiz:)))

Hayırlısı be medcezirim gelecek ay olur ondan sonraki ay olur hayırlısı herşeyin bişey diyemiyorum artık,o gün ağlamaktan yine helak oldum dudaklarım ve burnum hala uçuk içinde:(((

ağlama bitanem nolurrrr, kısmet işte:14::14:
zor biliyorum her ayyy insan karamsarlığa kapılıyo sonra umutla bekliyo, yine hüsran olunca.....
ama elden bişe gelmez kii biz naaparsak yapalım kısmet olmayınca olmuyo... ama inanıyorum hayırlı zamanda hepimiz anne olcaz bu topikte önce hamiş günlerimizde yaşadıklarımızı sonra dabebişlerimizi konuşcazzz inşş :16:

gelinin e hayırlı olsun, ben de benim kuşa bi zevce bulabilsem.. yavrucağız gidip gelip beni ısırıyo, baya saldırgan oldu bu ara :16: çenesi de iyice düştü, mini mini bir kuş donmuştu şarkısını söylüyooo :16::16::16::16::16:

Kızlarr

Ben geldimm... Yemege falan gittik anca gelebildimm...4 dakika gecti ama sevgililer gününüz kutlu olsun canlarrr :71::71::71::71:
:123::123::123::123::123:

çıkıyorum artık canlarım :29:
hayatımda hiç yapmadıgım şeyi şuan yaptım birisinin peşinden gittim çok alındıgım halde.ama afedersınız takan olmadı.
neyse demek ıstedıgım o degıldı ya allah bılıyo yukarda.
kime ne hakkım gectıyse bu sanal ortamda helal olsun hepınıze yukum kalmasın kımsenın uzerınde :31:
dişimde tuttu ıyıce kusura bakmayın yarın konusuruz yıne opuyorum hepınızı:54:

canım ne olur dikkat et kendineee... yasakhayalim tekrar gelir.. buna inancım tam.. sizin aranız bozulmaaaazzz :52:
geçmiş olsun dişin için de, rabbim sifa versin kzuuuumm iyi geceler :54:

Kızlarr

Ben geldimm... Yemege falan gittik anca gelebildimm...4 dakika gecti ama sevgililer gününüz kutlu olsun canlarrr :71::71::71::71:
:123::123::123::123::123:

hoşş geldin canımcııımmm :16:
ooohhhh ne iyi yapmışsınız :16: senin de sevgililer günün kurlu olsun şekeriiiimmmmmm :16: bu ay rabbim meleğinizi gönderir de bi daha ki seneye 3 kişi yemeğe çıkarsınız inşşş :16:

tşekkürler kuzuummmm, geçicek iinşşş.. bi geçse de çalışamalar başlasak yaff :17: demek seninkiler de yolda çok bekletmesinler bu ay hepimiz bekliyoruz senin kırmızılarııı :16:

ağlama bitanem nolurrrr, kısmet işte:14::14:
zor biliyorum her ayyy insan karamsarlığa kapılıyo sonra umutla bekliyo, yine hüsran olunca.....
ama elden bişe gelmez kii biz naaparsak yapalım kısmet olmayınca olmuyo... ama inanıyorum hayırlı zamanda hepimiz anne olcaz bu topikte önce hamiş günlerimizde yaşadıklarımızı sonra dabebişlerimizi konuşcazzz inşş :16:

gelinin e hayırlı olsun, ben de benim kuşa bi zevce bulabilsem.. yavrucağız gidip gelip beni ısırıyo, baya saldırgan oldu bu ara :16: çenesi de iyice düştü, mini mini bir kuş donmuştu şarkısını söylüyooo :16::16::16::16::16:

Yok ya bu sıpa onuda unutturdu bana hayırlısı diyorum artık,adamıda üzüyorum istemeden her ay benimle uzun uzun konuşmaktan sıkılmıyorda,ama ben böyle davranmaya devam ederse sıkılır yani.Bu ay bi karar almıştm gelsede üzülmeyeceğim diye ama 3 gün gecikince doğal olarak istemedende olsa hayallere daldım dedim galiba bebişimiz bu ay geliyor dedim onuda telaşlandırdım ki hiç sekmedi bu aya kadar hep günğ gününe gelen reglim bu ay saçmaladı,,herşeyin hayırlısı bitanem bu ayda aynısını diyorum ümitlenmeyeceğim ama tabiki kalbimin beynimin bir yerinde hep bir acaba olacak....

bizde artık çalısma bitti.. bu iş yerinde grev var dicem :52::52::52::52:
size kolay gele :9::9::9::9:
heya, sanki gelecek gibiler, :44: o kadar hararet tavan yaptı, :52::52::52:nasıl gelmesin kuzum :9:

hoşş geldin canımcııımmm :16:
ooohhhh ne iyi yapmışsınız :16: senin de sevgililer günün kurlu olsun şekeriiiimmmmmm :16: bu ay rabbim meleğinizi gönderir de bi daha ki seneye 3 kişi yemeğe çıkarsınız inşşş :16:

ouuyy o dadlıı agzını öpeyimmm ... ne dadlı konuştun yavrumm ya cok saol dileklerin içinn RABBİM hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsinnn :16:

Back
X