• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

herşeyde var bir hayır kuzumm:16::16:çok sevindimm içine sinmesinee:54: bu tedavinin sonunda mutlu haberlerini okuycaz canımm:16:

canım digerlerindede aynıydım canım bebegin haeketlerini hissedince geçiyo inş buda öle olurr:25:çok saol bitanemm:54:
darısııı tümm isteyen herkeslere inşş canım dualarımdasınız inan hep aklımdasınız:16::16::16:(AMİNNNNNNNNNNNNNN),

ALlah razı olsun kuzumm, hamişlerin duası kabul olur derler.. çook sağol:16:

ay cnm noldu bilmiyorum birden girdi :26:

kısmet balım, insaAllah. dr um da çok dua etti.. insaAllah güzel haberler vericem sizlere :16:
senin nası gidiyo, hersey yolundadır insaAllah , mide bulantıların ne alemde

umudum dikkat et kendine de ilerlemesin.. şimdi tadaviye de başladın yoksa hemen ada çayı iç derdim ama adaçayı olmaz kiiii.. adaçayı hemen geçiriyo boğaz ağrısını falan:16:

inşş canımm eminim ben bunaa:16::16::16:
bende nasıl oluyum canım bulantılar devamm:25:şimdi bile zor duruyorumm:6:
yarın o hastaneye gitcem bende çok kararsız kaldımm cebeci tıp fakültesi var ona mı gitsem yoksa orayamı bilemedim:26:

cnm seni etkilemesem mi, etkilesem mi bilemedim simdi :17::52::52:
ama dr um ve personel çok iyiydi, gerçekten tavsiye ederim..
kapalı mısın bilimyorum da, kapalılara daha bi özen var..ciddiyet var.. ve samimi sıcak bi ortam bence..
Dr. Candan hanım.. :17:

ALlah razı olsun kuzumm, hamişlerin duası kabul olur derler.. çook sağol:16:

umudum dikkat et kendine de ilerlemesin.. şimdi tadaviye de başladın yoksa hemen ada çayı iç derdim ama adaçayı olmaz kiiii.. adaçayı hemen geçiriyo boğaz ağrısını falan:16:

hmmm :26:artık dr un verdiği antibiyotik belki buna da iyi gelir.. insaAllah geçer yaa :5:

:1::1::1:kızz hocammm yerim senii bilmemek ayıp deilll:51:ben oglana yaptım bi tatlı kaşıgı bala bi çay kaşıgı zencefili karıştırdım yuttu hemencik kestii:6:

:17::17::17::1::1::1:doru diyon balım :8:hoca bile sorduktan sonra, cemaat naapmasın :9::9::9:
valla bi deneyeyim, zencefil var mı bi bakim :44:
bu boğaz ağrısından mıdır nedir, atesim de var :26:

cnm seni etkilemesem mi, etkilesem mi bilemedim simdi :17::52::52:
ama dr um ve personel çok iyiydi, gerçekten tavsiye ederim..
kapalı mısın bilimyorum da, kapalılara daha bi özen var..ciddiyet var.. ve samimi sıcak bi ortam bence..
Dr. Candan hanım.. :17:
:44::44::44:napcam ya ben şimdik etkilendimm:52::52::52:nere gitcemmm:26:
kapalıyım canımm 12 yaşından buyana:17::54:

hmmm :26:artık dr un verdiği antibiyotik belki buna da iyi gelir.. insaAllah geçer yaa :5:

:17::17::17::1::1::1:doru diyon balım :8:hoca bile sorduktan sonra, cemaat naapmasın :9::9::9:
valla bi deneyeyim, zencefil var mı bi bakim :44:
bu boğaz ağrısından mıdır nedir, atesim de var :26:
dene canımm belkim faydası olurr:29::16:aman dikkat et kendinee kuşum:54:

kızlar ben kaçıyorumm kendinize çok iyi bakın Rabbime emanetsiniz:16::16::16::16::16:
duramıyorumm hepinizi öptümm
:54::54::54:

görüsürüz selencekim..
nereye gideceğini haber et kusum merak ettim bende :16:
belki sned gelirsin oraya , da tanısırız, :1: orada bir sürü gebe vardı :29:

hemmen şu uyuyan güzel resmimi değistireyim, az empati kurup ikiz bebis resimlerimle, buradan gerekli msjı vermis olup dualarımın arasına girsin insaAllahhhh :1::1::1:
hemen bulim ikiz bebis resimlerimi koyayım profilime :10::10::9::9:

Son düzenleme:
hemmen şu uyuyan güzel resmimi değistireyim, az empati kurup ikiz bebis resimlerimle, buradan gerekli msjı vermis olup dualarımın arasında girsin insaAllahhhh :1::1::1:

kızlar nasılım ama, totem yapıyorum böyle :17::17::1:

hemmen şu uyuyan güzel resmimi değistireyim, az empati kurup ikiz bebis resimlerimle, buradan gerekli msjı vermis olup dualarımın arasında girsin insaAllahhhh :1::1::1:

amin ain amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn :16:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
ayyy çok heyecanlı :21::21::21::21::21:

iyiyim tatlımmm..kırmızılar sancı yapıyo halsizim..bi banyo yapsam rahatlarım sanırımmm..
sen nasılsın tatlımmm

kıyamam ben sana kuzuuumm, geçer inşş :16:
ben de iyiym çok şükrrr .. bi taraftan karadayıyı izliyorum bi taraftan sohbet ediyorum sizlerlee... keyfim yerinde yaniiii:16:

Back
X