• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hoşbuldum :3::3::3:

İyiyim canım o ses Türkiye yi izliyorumw

Sen nasılsın ne var ne yok

benden d eiyiylik kuzum, ben de karadayıyı izliyoruumm :16: o ses türlkiye'de de aydanı tek geçerim beeennn :52:

oley be canbonlarımın birazı kaçmış ama geri kalanını yakaldım çok şükür:52::52::52::52::52:
pişşşşşşşşşşşşşşşştttt ben geldimmmmmmm:27::27::27::3::3::3::3::3:

hoşgeldin kzuuumm, nasıl olduuunnnn :29:

dr. sonradan mı ayrılmışş.. dr. u takip et o zaman kuzuumm, nereye gittye sen de o hastaneye gidersin.. tabi şehir dışına çıkmadıysa.. ufff şu dr. değişikliği çok tedirgin ediyo insanı:30:

hoşbuldum canım bu arada

ya çok iyi bi dr oldugunuda bilmiyorumm ama netten aldım randevuyu o önceden ayrılmış amaa kaldırmamışlar iştee ankarada iyi biryer arıyorumm bakalımm daha reglime biraz daha arştırırım

anacım benimki huysuzzz.hafta içi akşam kahve iiçmez uykusu kaçarmiş:47:
neyse ki fındık ceviz keçiboynuzu yiyor çok şükür..o vitaminleri duydum da doktora sormadan da içsin istemiyorum..bakalım artık..neyseki sperm tahlilleri öyle kötü değil.doğal yoola hamileliğe yetiyor da sorun ne bilemiyoruz:27:

vala bnm kı de kahva ıcmıyodu ama artık ıcıyo oda bebegmz olsun ıstıyo anlattım boyle boyle yaptıgım zaman artık iciyoo :)
ALLAH yardmcın olsun cnmm

Hayalotum bebişim hoşgeldin,

Teşekkür ederim

Telden yazıyorum çok yavaş ve geriden takip ediyorum dolayısıyla,kusura bakmayın geç cevap yazabilirim

benden d eiyiylik kuzum, ben de karadayıyı izliyoruumm :16: o ses türlkiye'de de aydanı tek geçerim beeennn :52:

hoşgeldin kzuuumm, nasıl olduuunnnn :29:

hoşbulduk şekerim:9::9:iyiyim bitanem dişimi merak etmişin.agrımıyo ama yarın yıne gıtcez dikişlerim alıncak:30::30:bide çekım işleri daha var:18::18::18:korkuyom :25::25:sen nasılsın canım nasıl gıdıyo afacanlarla:29::29:

kizlar silkelet sonra hamis kal diye bir topik acilmis okudunuz muuuuu deneyinnnnn hamile kalanlar cokkk :9::9::9::9::9:

Teşekkür ederim

Telden yazıyorum çok yavaş ve geriden takip ediyorum dolayısıyla,kusura bakmayın geç cevap yazabilirim

olsun bıtanem benım gec yaz olurmu hıc oyle sey :29::29::29:beklerız bız seni:54::54::54:
nasılsın canım teyzoşum hastalanmıs ama aşı zamanları olur oyle canım toparlanmısınız cok sukur:16::16::16:

Teşekkür ederim

Back
X