• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Habibtemm doktorum her ihtimale karsı iğne verdi düşük önleyici darısı hayalotum sanaaaaaaaa insallahhhhh:16:

Habibtemm doktorum her ihtimale karsı iğne verdi düşük önleyici darısı hayalotum sanaaaaaaaa insallahhhhh:16:

anladım kuzum benim ozaman acısın bırak az sık dişini:29::29::29:habıbtem inşallah kuzum :16::16:
habıbtem ben şimdi kanal7de ikballe diyar diyar var arabısatanı gosterıyolar medıne 2 yazıyo:46::46::46::46:sen aklıma geldın hep:9::9::9::9:

Cansun can sen hayalotummmmmm kıstım oluşmuş inşallah gider kist gebeliğe engel değil inşallah sende hamile kalırsın bitanem:16::16::16: seviliyorsun habibtemmmmm:46::46::46::46::46:

Scorpimmmmmm nerede yawww kesının Süleyman'ı izliyordur sulumannnnn :37::30::27::27::27::27:

Cansun can sen hayalotummmmmm kıstım oluşmuş inşallah gider kist gebeliğe engel değil inşallah sende hamile kalırsın bitanem:16::16::16: seviliyorsun habibtemmmmm:46::46::46::46::46:

gider bitanem takma kafana sen:29::29::29:rabbımın izniyle hiçbişeycik olmaz :16::16::16::16:
inşallah habıbtem .dün umreye bi akrabamız gitti.iççamaşırı gonderdım.sözde oraya vardıgı gıbı bana dua ederse ve gezdıgı yerlerde çamasırımı gezdırdıgı zaman dondugunde ben o camasırı gıycekmısım çalışma yaparken.hamıle kalmak içinmiş.bende verdim allah razı olsun bakalım nasıpse eger bı vesıle olcak :46::46::46::46:bende seni çok sevıyorum habıbtem benım:54::54::54::54:

İnsalllahhhh hayalotummmm esın test yaptimi Yeruhe çörekleri bal karışımı yap esinde Roka balık yesin sabahları yumurta kızartma roka yesin keciboynuzu yedir ya da içir inşallah olacak habibtelerim inanıyorum bunaaaa dualarım seninleeee:52::26:

İnsalllahhhh hayalotummmm esın test yaptimi Yeruhe çörekleri bal karışımı yap esinde Roka balık yesin sabahları yumurta kızartma roka yesin keciboynuzu yedir ya da içir inşallah olacak habibtelerim inanıyorum bunaaaa dualarım seninleeee:52::26:

yok kuzum ya ne testı.hıcbı doktor bişey yapmadı.1 seneyi geçti gidiyorum doktorlara içirdiler hormon haplarını d.kontrolleri.kaldık böyle işte.bundada vardır bi hayır olur inşallah.amn kuzum eşim ne salata yer ne balık.artık o baldan sonra hiçbişey yemem sakın önüme getirme dedi.doktor kesın bişey konusmadan kafana gore takılıyosun dedi:27::27:uğraşmıyorum artık onunla bıtanem.bende sogana baslıcam habıbtem tekrar 2 gunum var başlamama.hayırlısı olsun artık 10 gün sonrada mekkeden çamaşır gelcek:46::46::46::46:rabbım buyuktur inşallah:16::16::16:eeeee bide sizlerin duası var kuzum :16::16::16:daha ne isterim rabbımden:16::16:

Esine test yapması kazınmam habibtemmmm sorun var mı yokum ilaç kullanması gerekiyor 1 seneden sonra eşini de çağırması lazım zaman kaybetmeyin habibtem:34::34::34::34:

Back
X