Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Medceziriminnnnn yoğunluğu var sanırım dün en son miniklerin sınavlarını okuyacaktı :27::27::27:

canım yaa çok tşkederim.. inşallah yakında hepimiz miniklerimize kavuşuruz..

rıca edrmm cnmm bu yumurta takıbınde yanı klomen kullanırken mutlaka bence kesınlıkle yapmalısın sabahlarıı kahvaltıda bı avuc cevız,bıraz fındık 4 5 tane kuru ıncır 1 bardak sut yumurtan buyuyene kadar boyle devam et .. catlatma ıgnesı vurulduktan sonra gunde 4 5 tane taze havuc ye ben oyle yaptım sukurler olsun kı hersey yoluna gıttı bebek harıc :( hayırlısı olsun yıne neyse cnm sana tavsıyem bu bence uygulaaa

kızlar kaçırdığım diziyi izliyorum bi taraftan ondan geç cvp yazıyorum :) kocam gelmek üzere zaten maç izlemeye gitmişti..yoldaymış koca göbişlim:D

laptoptan girdim cok sukur cepten yazamiyorummm sukur yazdimmm...sheker canimmm benimmmm insallah catlatma ignesiyle hamiel kalirsin eger olacaksan bende klomen ictim ama olmadi catlatma sorunumuz vardi,..cok sukur ilk denemeden hamile kaldim darisi diger habibtelerimee

kızlar kaçırdığım diziyi izliyorum bi taraftan ondan geç cvp yazıyorum :) kocam gelmek üzere zaten maç izlemeye gitmişti..yoldaymış koca göbişlim:D

:1::1::1::1:olsun kuzum yazda geç yaz bundan sonra bilzerle ol.bizde takip edelim teyzoşumuzu:46::46::46::46::46:
beraber beklıyelım oldumu canım:16::16:
yaw bi benimki göbişlenemedi yahu:52::52::52::52:

ben hep burdayım da yoğun işleri sürekli dışarıda koşturuyorum.. o kadar çok msj yazılıyo ki konuyu bidaha bulana kadar canım çıkıyor.
site çok karışık yada yoğun :D

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
neka güzel:52::52::52::52: benimki kiralıktı:24::24:

ayy bende aldıgıma pişman oldum zaten o kadar para verdım bı kac saat gıydım bazanın altında duruyoo ama cook sevıyorum gelınlıgımıı cook gzell ama satıcm yazın cok yer kaplıyo :))))
uyuz oldm ya resım koyamıyorum kızlar bakardınız banaa :9::9::9:

ben hep burdayım da yoğun işleri sürekli dışarıda koşturuyorum.. o kadar çok msj yazılıyo ki konuyu bidaha bulana kadar canım çıkıyor.
site çok karışık yada yoğun :D

öyle kuzum benim biraz çok konuşuyo bizim kızçeler:9::9:ben sessiz sakin otuıruyorum oysaki:52::52::52:
bidakine bırak geçmişi direk konuya atla :27::27::27:

Back
X