Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selamm
Kizlar kizim gecen carsamba aksamindan bu yana atesli bilfiil atesle yasiyoruz
Dua edin bendede basladi grip dunden beri bidenoksuruk gece uyutmuyor resmen
Optum herkesi byyy

yettim garii haylotum benimmm:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:
günaydın canımmm:54::54::54::54:
kuzummmm ya ben cıkmışım sen gelmişi:29::29::29:günaydın bıtanem benım:54::54:nasıl oldun canbonum:16:
Selamm
Kizlar kizim gecen carsamba aksamindan bu yana atesli bilfiil atesle yasiyoruz
Dua edin bendede basladi grip dunden beri bidenoksuruk gece uyutmuyor resmen
Optum herkesi byyy
hoşgeldın suedam:46::46::46:çok geçmiş olsun fındığımıa ya kıyamam kuzuma ınsallah cabucak atlatırsınız bıtanem çk öpüyorum alllaha emanet olun
adetime 4 gün var bana da dua edin kızlarrr

hayırlısı olsun kuzum inşallah meleğin senınledır:46::46::46::46::46::46:

sagol balım artık gecsın kac gundur yavrum suzuldu bısıde yemıyor
sımdı revıre bıraktım dınlenıyor telefonumla oyun oynuyor oyle kandırdım belkı uyur

adetı yaklasanlar rabbım hakkınızda hayırlısını versın.

nerdesiniz :27::27::27::27::27::27::27:
kızçelerim hani idrarı kaynatıyolarmısta kabarıyomuş köpürünce hamile oluyomuşun ya eeeee ben yaptım benimkide köpürdüüüüü:27::27::27::27:

hosbuldukkk canimm benim , sukur iyiyim yoruluyorum baya ama sukur rahat isim ... Sen nasilsin? Haaa bu haftaaaa senin icin de okuyoruz dua formunda..:16::16::16:
bi bakiniyim dedim yemek yaparim bende pek kimseler girmiyor galiba bizim topige:34::34::34:

çok sevındım bıtanem işinde rahatmış:nazar::16:
bende ıyıyım bıtanem sabahtan beri benim kuzuları beklıyorum ama kımsede ses soluk yok:27::27::27:
gördüm kuzum anca geçmişi okuyabıldım topıkte daha yazamadım henüzz:46::46::46::46::46::46:
bana dönmüş :52::52::52::52:geçen hafta senın ve diğer kızçler içindi ama ben okuyamadım kuzum malum kırmızılar bendeydi:32::32:

slm kızlar nasılsınız?ya ben biraz kötüyüm aldığım ilaçlardan dolayı miğdemde yan:43:malar oluyo off çok kötü hemde:(

slm kızlar nasılsınız?ya ben biraz kötüyüm aldığım ilaçlardan dolayı miğdemde yan:43:malar oluyo off çok kötü hemde:(

iyiyiz kuzumda asıl sen ıyımısın:29::29:
canım benım doktorunu ara bı ıstersen mıde koruyucu yazsın sana yada degıstırır buyuk ıhtımal dokunuyosa:26:yogurt ye ara ara rahatlatır senı bıraz:29:

çok sevındım bıtanem işinde rahatmış:nazar::16:
bende ıyıyım bıtanem sabahtan beri benim kuzuları beklıyorum ama kımsede ses soluk yok:27::27::27:
gördüm kuzum anca geçmişi okuyabıldım topıkte daha yazamadım henüzz:46::46::46::46::46::46:
bana dönmüş :52::52::52::52:geçen hafta senın ve diğer kızçler içindi ama ben okuyamadım kuzum malum kırmızılar bendeydi:32::32:

Olsun canim olur ,, canim ben kaciyim yemek beni bekler yemegi yiyip ytiyorum zaten , benim icin bol dua et ..

selam canim hosgeldin .. sukur iyiyiz bende tam cikiyordum .. Hayirdir neden ilac aliyorsun pek girmedigime pek takip edemiyorum gecmis olsun aman dikkat et canim kendine ..

iyiyiz kuzumda asıl sen ıyımısın:29::29:
canım benım doktorunu ara bı ıstersen mıde koruyucu yazsın sana yada degıstırır buyuk ıhtımal dokunuyosa:26:yogurt ye ara ara rahatlatır senı bıraz:29:

hoşbulduk canım evet bugün koruyucu aldım ama fayda etmedi henüz.. napalım artık bebeğimin dünyaya gelmesi için herşeye katlancam

Back
X