- Konu Sahibi medd_cezir
- #41.201
kuzular ben ıkayım artık..yarın da uğramaya çalışıcam öptüm sizzzzzzzzziiiiii![]()
tamam bitanem ıyı geceler tatlı ruyalarrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzular ben ıkayım artık..yarın da uğramaya çalışıcam öptüm sizzzzzzzzziiiiii![]()
cnm valla olmaz olmaz deme heee.bi kan ver sen yine de..
bak diğer topikte arkadaş dokoruna gitti yumoş çok büyümüş ama çatlamamış..doktoru da bu ay bişey olmaz demiş..ve o ay hamile kaldıııııııııııııııııııııı![]()
vallaaa iyi fikir haaa, olur muu oluurrr... ayyyyyy hem de süper olurrr![]()
![]()
ben yine biraz daha beklim kuzum bu hafta zaten randevu alcam doktorumdan ozaman sorarım bi ona
ya nekadar tuhaf şeyler oluyo kuzum ya rabbım kucagına almayı nasıp etsın inşallah
dün rüyamda gördüm kendimi ultrosan gırıyomusum hamılesın dıyor bana doktorum nasıl olur adetlıyım dıyorum ondan bugun yazılara daldım yıne
keşke bizede öyle süprizler olsa![]()
tamam bitanem ıyı geceler tatlı ruyalarrrr![]()
canım Rabbim ol dedikten sonra öyle de bi olur kiii.. yeter ki O ol desinndoğru zamanı gelince hepimize ol diyecek bundan eminimmm
tmm bitanem, iyi bak kendine kuzuummm.. çok çok geçmiş olsunnnn iyi geceler
hayalotum canımmmm ben de çıkayımmmmmm... maluuuuuuuuummm![]()
sana şimdiden iyi geceler bitanemm, iyi bak kendine e miiiiiiiiii![]()
hayalotummmmmmm nasillll acabaaa mevludu nasil gecti merak ettimmmmmm canimm benimmm..
umudumda gelmediiiii acaba neden gelmedi ozledimmm gelsede iki laf ederizzz
scorpimdeeee yogundu habibtem benimmmm kkiyamam kendisinee
selenclk nerdee goremiyoruzz insallah hersey yolundadir teyzosu merak etttikkk acikcasiiii:26::26::26::26::26:
gurbetkizimmmm habibteee gelmissinnn ama kmsecikler yok diye cikmiissss cnimmmm benim yaaaa
medcezirimmmmm kocisiyleee mutlu mesutt caylarini yudumluyorlardir simdiiii
aysecikkkk nerelerdeeeee kocasiyla gezmelerdedirrr kesineee
keserimmmmm nasil oldu acabaaaa///
eee saymadigimmmm baska kimler varrrrr yazmadiklarim ksuuruma bakmasinn simdilikk aklimdakiler bu kadarrr![]()
Beeeeeeen gel- diimmm
nabersiniz bakalımmmmmm![]()
halılarım geldi okuldan sonra.. evi sildim süpürdüm serdiimm ooooooooooohhhh mis oldu her yer vallaa
soğaan suyunu da son hız içmeye devam ediyorum.. ara ara yoğun akıntım oluyoo, inşşş işe yarıyodur.. hayalotumun sayesinde vallaa, mandalina yada portakal ye ardından demeseydi biraz zor içerdimsağol canımın içiiiii
scorpionsuuumm anneciğine ve sana çoooooook geçmiş olsun kuzumm.. bol bol c vitamini almaya çalış olur muuu:26:
keserim demek midene dokundu ilaçlar.. dr. a git mutlakaşifa bulmak için ilaç içerken, başka rahatsızlıkların olmasın aman dikkat bitanem
ayşeeeemm hala temizikle sanırım, kolay gelsin bebeğimmmm
umudum nerelerdeeee:44:
alpınım ve fındığım naapıyo acabaa
bu arada karadayı var bugünnnnn ALLAHIMM ÇOK HEYECANLIIII![]()
ayşemin dAHA temizliği bitmedi sanırsam![]()
eeetopiği kapatıp gidem bende bareee
nurlum gelmedi ya nasıl oldu acaba teyzoşum ateslıydı bırazinşallah geçmiştir
hepinize hayırlı geceler tatlı ryalarrrr
![]()
eeetopiği kapatıp gidem bende bareee
Teşekkür ederim canım ,
İyi teyzesi şimdi çok iyi
gönderiyorlar sana
Hepinize iyi uykular topik gülleri,güzel sürprizlerle dolu yarınlar sizlerin olsun.![]()
oy ben kıyamam sanakuzum ne temizlik kaldi nede bisey ya esim eve koca koca tablolar gerirdi uzerine tami tamina 11 mt kare minik taslar varya onlardan yapistirdm 2 gundur hep bu saatte isim bitiyoo
yok kuzum yok esmin islerini yapiyorm kac gecedir artik japon yapistiricisi solumaktan kafam bi milyon oldu cifter cifter goruyormm
canimin ici tam bitmemisti kocacim saolsun ev mafoldu bastan tekrar yapicmm temizlik ....
allah kabul etsın sımdıden kuzumYarin Sohbet var komsumda haftaya yuksek ihtimal bende olucakk hepinize dua edicmm aklimdasiniz sizlerii cokk seviyorumm
Canım benim mevlüt telaşın bitti.Allah kabul etsin.Gönlündeki niyetin en kısa zaman da gerçekleşir inşallah.
çok şükür bitirdim atlattım nurlumeeetopiği kapatıp gidem bende bareee
Teşekkür ederim canım ,
İyi teyzesi şimdi çok iyi
gönderiyorlar sana
Hepinize iyi uykular topik gülleri,güzel sürprizlerle dolu yarınlar sizlerin olsun.![]()
darısı tum ısteyenlerın başna inşallah
yirim ben onları ben teyzoşlarımı
ve tabı güzel güzeli annelerınıde
Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsinizarkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk
![]()
rabbm sag salım kucagına almayı nasıp etsın canım.çok saolbu arada ben kullanamamda arkadaşlarımın çok işine yarar verdiğin bilgilerallah razı olsun
![]()
günaydın bitanelerim
ugün dışarda işlerim var biraz bide saglık ocagına gıtmem lazım benı aradılar
hatırlarmısınız bılmem ama hanı bı ara kapımakadar gelmıslerdı hamılesınız demıslerdıde bı karısıklık olmustu ya işte onun ıcın evraklara olmadıgıma daır ımza atmam lazımmışeşke olaydım şimdi hesaba gore hemen hemen 6 7 aylık hamiş olacaktım
işte büle canlarım onuda halledıverım bıde hemsıre sorım benım dururmumu bakalım nedıcek hayırlısı artık
öpüyorum hepınızı bıtaneler gununuz guzel geçer inşallah
![]()
canımmm keşke doğru olsaydıdaaa o evrakları imzalamak zorunda kalmasaydınn bebişin gelseydiii anıden ne güzel olurduuu neyse canım görüşürüz inşallahh kendine iyi bakkk öpüyorumm seniiii
ayrıca ben geldimm yinee kimsecikler ugramamışşş topiğeee nerde bu millett yaawwww![]()
keşke kuzum ya napalım hayırlısıimzaları çaktım geldim
sen nasılsın zeynebnurum
eeeeeeee cankuşlar nerdesınız yıne
iyice boşaldı topiğimiz hayırdır :44::44:
zeynebnurum bu kızçelrin sanırım yolunma zamanı geldisaçlarından tutucaz bunların dogru topiğeee
![]()
ben geldim hayalotummmmmm:2::2::2::2::2::2:
size de grip bulaştırmaya geldimmmmmmmmm![]()
slm kızlar napıyonuz.bugün kontrole gittim 6.ayımı doldurmuşum.ortalama 1000 gr olması gerekirken 800 gr görünüyor dedi.ama bi sorun yok dedi kemik gelişimi boyu iyi dedi vitamin yazdı şeker ölçümü yapılacaktı ama içtiğim 2 bardak şerbet gibi suyu hemen geri çıkarıverdimiptal oldu yarın 3.30 dada detaylı ultrason ona gircem. benden bu kadar siz nasılsınız?
![]()
slm kızlar napıyonuz.bugün kontrole gittim 6.ayımı doldurmuşum.ortalama 1000 gr olması gerekirken 800 gr görünüyor dedi.ama bi sorun yok dedi kemik gelişimi boyu iyi dedi vitamin yazdı şeker ölçümü yapılacaktı ama içtiğim 2 bardak şerbet gibi suyu hemen geri çıkarıverdimiptal oldu yarın 3.30 dada detaylı ultrason ona gircem. benden bu kadar siz nasılsınız?
![]()