Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

asetonum bak açıklamanı da oku 850 den 1000e kadar ulaşabılır dıyo:46::46:yani seninki sadece 50 gramcık eksik kuzum ağlama:29::29:bundan sonra bol bol vıtamın alırsın bıtanemmm az kaldı artık 100den düştünnnn:52::52::52::52::52:

evet haklısın bitanem ama ne bileyim öle deyince olumsuz gibi geldi işte bana..sağlıklı olsunda zayıf olsun.rabbime emanet o:emir_bebek: ee sen nasılsın naptın?

kuzularım misafir geliyor cıkmak zorundayım öpüyorum hepınızı:54::54:
scorpıonsum yat dınlen kuzum bol bl dualarım senınle:54::54::54:
asetonum uzulme tatlım ya zor ama daha dur bakalım canları sag olsun saglıklı olsunlarda kilo nedır kuzum ya alınır bıtanem benım üzme kendını oldumu yarında mutlaka ultrosonda n sonra yaz canımın içi aklım sende kalmasın bıtanem:54::54::54:
bol sohbetler sızlere :16:

asetonum uzulme tatlım ya zor ama daha dur bakalım canları sag olsun saglıklı olsunlarda kilo nedır kuzum ya alınır bıtanem benım üzme kendını oldumu yarında mutlaka ultrosonda n sonra yaz canımın içi aklım sende kalmasın bıtanem:54::54::54:

tamam canım yazarım hadi kolay gelsin sana iyi bak kendine yorma fazla:16::16:

ayy yine çat kapı misafirrrr:47::47::47:4
ah cm senin de işin zor heee..hadi sana kolay gelsin bende kaçıcam zatenn:16::16:

slm kızlar napıyonuz.bugün kontrole gittim 6.ayımı doldurmuşum.ortalama 1000 gr olması gerekirken 800 gr görünüyor dedi.ama bi sorun yok dedi kemik gelişimi boyu iyi dedi vitamin yazdı şeker ölçümü yapılacaktı ama içtiğim 2 bardak şerbet gibi suyu hemen geri çıkarıverdim:14: iptal oldu yarın 3.30 dada detaylı ultrason ona gircem. benden bu kadar siz nasılsınız?:52:

ohh maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:aman cnm öle 100 gramdan bişey olmazzz..sen içini ferah tut.bebiş son aylarda gelişiyor zatenn..:emir_bebek:

selam habibtelerimmm nasilsinizz caniskolarimmm:16::16::16::16::16:
iki gundur giremiyorummm dun gece girdimmm misafir geldiiii ciktim bendeeeee:43::43::43::43:
scorpimm gecmis olsun canimmmmm bol bol dinlen usutme sakinnnn tam yumurtlama gunlerindi insallah bebisin seninle olur abibtemmm:46::46::46::46::46::46:
asetonummmm canim benimmm bebegin masallahi var uzulmeee bu ay biraz daha iyi besin alirrr vitaminlerini alir takviye edersinnn :nazar::nazar::nazar::nazar:
hayalotumun daaaa hep misafiri var bir rahat yok kizcagizaaaaa:47::47::47::47:
diger habibteler nasillarr gecmisi opkuyamadim direk yazdimmmmmmmmm:46::46::46::46::46:

aysimammmm hosgeldinnnn canimmmmmm nasilsnzzz bakalim teyzoslarim nasillllll ogullarin olacakmisss allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnn diger bebisimizin cinsiyetini gorendin mi tatlimmm..yerim ben onlari yerrrr:39::39::39::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

iki gundur giremiyorummm dun gece girdimmm misafir geldiiii ciktim bendeeeee:43::43::43::43:
scorpimm gecmis olsun canimmmmm bol bol dinlen usutme sakinnnn tam yumurtlama gunlerindi insallah bebisin seninle olur abibtemmm:46::46::46::46::46::46:
asetonummmm canim benimmm bebegin masallahi var uzulmeee bu ay biraz daha iyi besin alirrr vitaminlerini alir takviye edersinnn :nazar::nazar::nazar::nazar:
diger habibteler nasillarr gecmisi opkuyamadim direk yazdimmmmmmmmm:46::46::46::46::46:

sağol canım benim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?

sorma habibtem yaaa yumoşlar yaklaşıyo ben hasta..eee artık kociş kendini feda etcekkk.napalım onada bulaşırsa bulaşsın dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52:
bugün 10. günümanca temizlendim zaten..yarın başlarız inşallahhhh:17::17::17::17:

Back
X