Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Medcezirimmmmm kiyamam sana canim habibtem bizde seni çok seviyoruzzz:54::54::54:

oyyy yerim ben siziiiiii habibtemmm :16:

selam kızlar nasılsınız,:29: sizleri de özledim giremedim kaç gündür :16::16::16:
yiğenimizi de yarın gönderices, artık yarından itibaren sizlerle olurum, öpüyorum sizlerii :54::54::54:

umudummmm ben de gelemiyorum çok:30:
özledim kuzummmm :16:

günaydın kuzularımmmmm:3::3::3:
bugün hastaneye gidicem bi komsuyu hastaneye yatırmıslar kadının cıgerlerı su toplamıs anıden bayılmayla gıttıleryatırmıslar kadıncagızı bı zıyarete gıdıcem yanına:16:rabbım şifa verır ınsallah:16:

meddcezırım gezmelerdeymıs :46::46::46::46:
aysımam gelmiş ama yazmamıs nasılllar acaba:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sımdı hazırlanmam gerek bıtanelerım öpüyorum hepınızı :54::54:
bol sohbetler dıycem ama kımse gelmıyor artık gunduzden :27::27:
neysem öpüyorum hepınızı gece kuşlarımmm:54::54::54:

canımmmmm komşuna Allah şifa versin bitanemm... ben de gezdim geldim geç olduğu için kalamadım yaaa :25:

hayalimm arada uğra özletme kendiniiiiiiii :16:

kızlarr yinemi kimse yokkk
klnımmmmmmmmm bebeğim nasılsınn, teyzoşum napıyoo oyy yerim beenn:16:

ne oldu ovülasyon testinde..bende iyiyim bitanem

dün akşam ve sabah testim pozitifti.. şimdi yaptım biraz silik çıktı sabaha göre.. bizim çalışma günümüz de bugündü de acabaaa geciktik mi diye aklım kaılmıştı kuzummm....

dün akşam ve sabah testim pozitifti.. şimdi yaptım biraz silik çıktı sabaha göre.. bizim çalışma günümüz de bugündü de acabaaa geciktik mi diye aklım kaılmıştı kuzummm....

bıtanemmmm takılmayın testlere sız yınede calısmaya devam kuzum yaaa:46::46::46:
bugun bı akrabam 5 bucuk aylıkken ogrendı hamılelıgını:16::16:

dün çalıştınmıydı canım sorması ayıp canım

yettim gayreee:10::10::10::10:nasılsın bıtanemmm:16::16:teyzoşum nasıl:46::46::46:

hoşgeldin canım nasılsın ben iyiyim..... elineden öper teyzesi

klnımm birazdan geliyorum kuzumm, telefoonnnn ok :54:

bekliorm canım:1::1::1::1::1::1:

geell- diiiiiiiimm :10:
hayalotum da gelmişş :46:
naber canımın içiii :16: klnım az önce çıkmak zorund akaldım k. bakma bebeğimm :16:

anam yirim ben onu yaaaa:52::52::52::52:
büyümüşte ellerimden öpüyomus benım kuzummm:9::9::9:
iyiyim kuzum yarın randevum var canım sıkkın bıraz :27::27:suratım asılcak yıne:51:

klnım gün aşırı yaptığımız için dün değil de önceki gün çalışmıştık kuzuumm:26: amaann ne ayıbı şekerim burda ayıp faln yoookk :52:

medcezirim dün değil önceki gün çalıştıysan korkma

hem soğan suyuna başladınmı

evet bebeğimmmm soğan suyunaaa tam gaz devam... bebeğim senin de sorduğun gibi dün değil önceki gün çalışmıştık.. bi de bugün çalışcazzz ayyyyyyy Rabbimin izniylee hayırlıysa tutturcaz inşşşş :16:

evet bebeğimmmm soğan suyunaaa tam gaz devam... bebeğim senin de sorduğun gibi dün değil önceki gün çalışmıştık.. bi de bugün çalışcazzz ayyyyyyy Rabbimin izniylee hayırlıysa tutturcaz inşşşş :16:

süper olur valla ben 2 hafta gün aşırı yapmıştık.o ayda oldu.insan kafayı yiyo stresten yaaaaa

iyilik kuzum sızlerı beklıyordummm:46::46::46::46:
sen nasılsın bıtanemmm:16::16::16:

oyy kuzuumm, valla aklım hep burda ama fırsat bulupta gelemiyorum kii:25:
bugün bahçede nöbetçiydim ya daha kendime gelemedim biliyo musun:26:
yarın dr. a mı gitcen bitanem, bitti mi kırmıızlar

Back
X