Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum canım ben çıkıyorumm belim agrıdı totom uyuştu:52::52::52:
biraz uzanayımmm:27::27:
öpüyorum seni tatlımmm:54::54::54:hayırlı geceler Rabbim gönlündekini tez zamanda versinn:16::16::16:

asetonumm hg canımm tam çıkıyodum minigimiz nasıll sen nasılsın tatlımm:16::16:

umudum canım ben çıkıyorumm belim agrıdı totom uyuştu:52::52::52:
biraz uzanayımmm:27::27:
öpüyorum seni tatlımmm:54::54::54:hayırlı geceler Rabbim gönlündekini tez zamanda versinn:16::16::16:

asetonumm hg canımm tam çıkıyodum minigimiz nasıll sen nasılsın tatlımm:16::16:

iyiyiz canım nolsun 2.5 saattir sallıyorum uyuyması için yeni uyudu tosun:52:

evet bitanemmm:31::31:sag tarafım iltihaplı yaraa agızmın içi komple acıyoo:31::31:yutkunurken felan canım çok yanıyoo bişi yiyip içerken ölüyorumm:26:

tatlım annemdede vardı o dert bi ara..tuzsuz tereyağıyla kınayı karıştırıp yara olan yere sürdü biraz bekledi yıkadı..bütün iltihapı aldı iyileştirdi..ilginç birazda iğrenç ama çok etkili diyebilirim..tecrübee:50:

selencelk im varsa ağrıyan dişin üstüne karanfil koy..zeytin çekirdeğininde iyi geldiğini duymuştum.:26: bu arada çok geçmiş olsun..hamişlikte hep üst üste gelir zaten ağrılar buda bi sınav napcan kızcem:16:
saol bitanemm evet hepsi sınav az kaldı bakalımm sabrediyorum:29:
karanfil koyyorumm annecim demiştii:16::16:dr gittim hiç bişi vermem dedii:31:kaldım ölece:53:

tatlım annemdede vardı o dert bi ara..tuzsuz tereyağıyla kınayı karıştırıp yara olan yere sürdü biraz bekledi yıkadı..bütün iltihapı aldı iyileştirdi..ilginç birazda iğrenç ama çok etkili diyebilirim..tecrübee:50:
:18::18::18:bu ara midem kalkıyo ara ara biraz ilginç evet ama işe yarıyomuşş nasıl yaparım bilemem:26::26:
çok saol tatlımm ilgin için:54::54::54:

3 numarada ikisinin ortası olur heralde:52:
heralde buda öle olur sanırım:9::9::9:

:18::18::18:bu ara midem kalkıyo ara ara biraz ilginç evet ama işe yarıyomuşş nasıl yaparım bilemem:26::26:
çok saol tatlımm ilgin için:54::54::54:

heralde buda öle olur sanırım:9::9::9:

rabbim yardımcın olsun 2 çocuk biride göbüşte ee bide koca ..:18::18:ayyy söylemesi bile baydıı..yetmez gibi üstünede diş ağrısı..valla beddua gibi valla..ne kötümser konuştum yahu sen bana bakma kızcem loğusalık sendromundan çıkamadım henüz herseye karamsarım:14::14: hadi dinlen sen az..

ay Allahım saat kaçtan beridir kya girmeye çalışıyorummm:52::52::52:günaydınlar canbonlarımmm:46::46::46::46:
saat 7 buçuk gıbı evden cıkıcaz ve ben kkyı acıcam dıye hala hazırlıklarım duruyor:52::52:
9 buçuk ta yalavodan vapura binicez sonra kısmetse bodruma akşam varırız artık:32::32:inanın sonu deniz tatil ama hiç gözüm kesmiyor o yolu:37::37:
pc yanımda ama net bulabilsem kkdayım yine yoksa artık bişeyler düşüncez gonzalezlik hızır acilliğimi üstlencek artık :60::60::60:
çıkıyorum artık öpüyorum hepinizi kendine çok iyi bakın emi kızçelerim:54::54:giremessem haftaya cumaya görüşürük artık:54::54:gerçi girerimde olsun haydık Allaha emanet olun:54::54::54:
:10::10::10::10:

ay Allahım saat kaçtan beridir kya girmeye çalışıyorummm:52::52::52:günaydınlar canbonlarımmm:46::46::46::46:
saat 7 buçuk gıbı evden cıkıcaz ve ben kkyı acıcam dıye hala hazırlıklarım duruyor:52::52:
9 buçuk ta yalavodan vapura binicez sonra kısmetse bodruma akşam varırız artık:32::32:inanın sonu deniz tatil ama hiç gözüm kesmiyor o yolu:37::37:
pc yanımda ama net bulabilsem kkdayım yine yoksa artık bişeyler düşüncez gonzalezlik hızır acilliğimi üstlencek artık :60::60::60:
çıkıyorum artık öpüyorum hepinizi kendine çok iyi bakın emi kızçelerim:54::54:giremessem haftaya cumaya görüşürük artık:54::54:gerçi girerimde olsun haydık Allaha emanet olun:54::54::54:

Canimmm iyu tatillerrrr.kendine ve minnak kuzuna iyi bakkk.guneste durma sakin.golgede dur.gunes kremini ihmaletme.hamileleikte lekelenmeler olabiliyormus.sakin sakin yuz denizde.ani hareketler yapma ki teyzosum korkmasin annesiii:1:
Cok opuyorum ikinizidee

Yorucu bi haftasonunun ardindan dustum yollara.kizimla işe gidiyoruz teyzelerii.masallah alarm da hizli artikk kendisi:1:tekmeleriyl uyandiriyo beni alarmdan once:1:
Ctesi annemle eminonu turu yaptik.7 saat surdu tabi yavas yavas otura dinlene:1:ama bebek icn cikmadik aslinda.abimin 4. Senesi doluyor.mevlitte dagitmak icin hediyelik almaya ciktik.neyse guzel şallar bulduk.bu sende de degisik olsun dedik.bu ara yine zor gunlerdeyim anlayacaginuz.begimi heyecanla beklerken abimi dr deli gibi ozluyor olmak hamile psikolojime cok agiir geliyo.kader diyorum ama kizimin dayisini hic taniyamamis olnasi da canimi yakiyoe abimin yegen sevgisi asayamamis olmasi.oysa ne hayalleri vardi konusurduk..off neysr sabah sabah sizi de uzuyorum.kusura bakmayinn
Ayrica bebek sekeri arastirmasi yaptim biraz.hep ayni seyler var degisik istiyom dusunucem azcik.
Dun de kizcemin odasini hallettik.cilekten aldik.1ay sonra gelecek.zaman cabuk geciyor agirlasmadan halledelim diyorum.
İste boyle canlarim iyi kotu,mutlu hüzünlü geciyor gunler.
Gecnise bakamadim herkes iyidir insallah.hayalotum tatile cikmis.ama o bisekilde internet bulu gelir eminim.:1:
Opuyorum hepinizi

:9::9::9:daha var teyzesi :1::1:belkim ozamana askerlikte kalmaz ya bu memlekette oda ayrı bi konu:31:ilk zamanlar diyordum hep nokta nezaman büyücek şimdi inanamıyorum çok hızlı büyüyorlar:8::8:sende gelcen bu günlere inşallah bakalım ne cıkıcak senin minnak:46::46::46:

başlarda diyordun ya kuzum.. daha anlamıomm bişi diyee.. haklıymışsın anlamıom daha bişi.. bakalımmm ne çıkacak bizim pirirç tanesi :9::9:

Gule gule git gel kizcem.Allah yonu acik etsin,kazadan beladan korusun.dikkat et kendine ve teyzosa.opuyorum iyi eglenceler :29::29:

ramazanı ş. içinde bi ara baktım tam acım yazım derken net gitti :4::4:
kesinleştimiii:53::53:ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
darısı önce sana sonraaa diger isteyen herkeseee inşşş:16::16::16::32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::46::46::46::46:çokkkkk sevindimmm Rabbim tamamına erdirsinnn inşşş:16::16::16::16::16:

Canım benimmm çok sağolasınn.. darısı isteyenn tüm kızçelerime olsun inşallahh,, sen nasılsın kuzucumm herşey yolunda mı.... evdeki minnaklar nasıll tabi ki göbüştekini de unutmayalımm :9::9:

iyi tatiller kızçemmm benim yerime de yüzzz.. ohhh miss :52::52::52:

hadi bakalım iyi tatiller canım miniğine dikkat et evet prioriminde dediği gibi güneş kremsiz çıkma hamilelikte leke oluşuyor hemde bu aylarımızda olma ihtimali yüksek..kendinize iyi bakın ...:16::16:

Canlarım ben hastaneye gidiyorum şuan yoldayız eşimle çok korkuyorum Bi bitseydi şu rahim filmi denilen şey saat 10 da burda ol dediler 11 de işlem başlayacak ama ben kalpten gidecek gitmezsem nolur dua edin anestezili olacak kendime gelince yazarım burda olurum inşallah

Back
X