Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canlarım ben hastaneye gidiyorum şuan yoldayız eşimle çok korkuyorum Bi bitseydi şu rahim filmi denilen şey saat 10 da burda ol dediler 11 de işlem başlayacak ama ben kalpten gidecek gitmezsem nolur dua edin anestezili olacak kendime gelince yazarım burda olurum inşallah

canımm Allah yardımcın olsun.. inşallah güzel geçecekkkk :16:

hadi bakalım iyi tatiller canım miniğine dikkat et evet prioriminde dediği gibi güneş kremsiz çıkma hamilelikte leke oluşuyor hemde bu aylarımızda olma ihtimali yüksek..kendinize iyi bakın ...:16::16:

canımmmm napıyosunnn... herşeyy yolunda mıııı.. minnak nasılllll :nazar::nazar:

canımmmm napıyosunnn... herşeyy yolunda mıııı.. minnak nasılllll :nazar::nazar:

evdeyim canım biraz kuran falan okudum şimdi hastahaneyi aradım üçlü test sonucunu öğrenmek için testiniz iyi çıkmış bir sorun yok dediler şükürler olsun ya ...şuanlık yolunda gibi gözüküyor canım ...minnak arada hareket ediyor hissediyorum artık yavaş yavaş ...

sen nasılsın canım ....şu an sana hç hamilesin gibi gelmiyordur ama adet olmadığın sürece hamileliğinden emin olacaksın inşallah sende böyle hayırlı sağlıklı haberler alırsın canım :16:

Cnm suçunu anlams gezdirmek, telafi etmek istoyo..sende gdeydin ya naz yapa yapa :9::9:
Her zmn yardmci oluruz kuşum :54: sen anlat acil ablana :27:
Bu iş boyle tatlim..bi barscan bi kuscen.. bi briscan bi kuscen...kural bu :1::1: arada bakdin duzelmiyo iki vurcan tamamdır :9:::9::9:
Anam eniste bey kendi için byle yazdgmi gormese..umudla gorusmek yasak dicek :9::9::9::9:
oyle bacım oyle gıderek daha ıyı anlıyorum erkeklerın dengesız oldugunu:4: dun oyle bı alıntılar yazmıstım tak tepeme dıkıldı bıseye bakcam dedı sayfaları kapatmaya calısıyorum zar zor kapatınca ne yazıyonki dedı sınırlendı dedım kadınsal seyler:9: dıyınce durdu:33:
evet hayat buymus demekkı nazlı nazlı buyudugun aıleden kocanın elıne duusnce ınsan bocalıyo:53: cıkıp gezmedıkte evde oturduk :31:
:5::5::5::5:
bogazlarımm agrıyoo agzımın içi yaraaa 10 gündür cekiyorum dr gittim hiç bişi vermedi:31::31: sadece gargara verdi oda hiç bii işe yaramıyooo napsam yaaa:26::26:öle bildiginiz önerileriniz varmı kızlar:44:

canım cok gecmıs olsun yaa sırkelı su yapıp gargara yapsan yada karbonatlı su yada tuzlu su hangısı kolayına gelıyosa gargara yap cok ıyı gelıyo ben yapaıyorum ıyı gelıyo bana gecmıs olsun canım:16:

ay Allahım saat kaçtan beridir kya girmeye çalışıyorummm:52::52::52:günaydınlar canbonlarımmm:46::46::46::46:
saat 7 buçuk gıbı evden cıkıcaz ve ben kkyı acıcam dıye hala hazırlıklarım duruyor:52::52:
9 buçuk ta yalavodan vapura binicez sonra kısmetse bodruma akşam varırız artık:32::32:inanın sonu deniz tatil ama hiç gözüm kesmiyor o yolu:37::37:
pc yanımda ama net bulabilsem kkdayım yine yoksa artık bişeyler düşüncez gonzalezlik hızır acilliğimi üstlencek artık :60::60::60:
çıkıyorum artık öpüyorum hepinizi kendine çok iyi bakın emi kızçelerim:54::54:giremessem haftaya cumaya görüşürük artık:54::54:gerçi girerimde olsun haydık Allaha emanet olun:54::54::54:
:10::10::10::10:
iyi tatiller canımıniçi çok dikkat et kendine ve bebişine... fırsat buldukça gel kkya... benim yerimede yüz gez. ahh ahhh keşke bende bidaha çıksam tat,le:16::16:
Yorucu bi haftasonunun ardindan dustum yollara.kizimla işe gidiyoruz teyzelerii.masallah alarm da hizli artikk kendisi:1:tekmeleriyl uyandiriyo beni alarmdan once:1:
Ctesi annemle eminonu turu yaptik.7 saat surdu tabi yavas yavas otura dinlene:1:ama bebek icn cikmadik aslinda.abimin 4. Senesi doluyor.mevlitte dagitmak icin hediyelik almaya ciktik.neyse guzel şallar bulduk.bu sende de degisik olsun dedik.bu ara yine zor gunlerdeyim anlayacaginuz.begimi heyecanla beklerken abimi dr deli gibi ozluyor olmak hamile psikolojime cok agiir geliyo.kader diyorum ama kizimin dayisini hic taniyamamis olnasi da canimi yakiyoe abimin yegen sevgisi asayamamis olmasi.oysa ne hayalleri vardi konusurduk..off neysr sabah sabah sizi de uzuyorum.kusura bakmayinn
Ayrica bebek sekeri arastirmasi yaptim biraz.hep ayni seyler var degisik istiyom dusunucem azcik.
Dun de kizcemin odasini hallettik.cilekten aldik.1ay sonra gelecek.zaman cabuk geciyor agirlasmadan halledelim diyorum.
İste boyle canlarim iyi kotu,mutlu hüzünlü geciyor gunler.
Gecnise bakamadim herkes iyidir insallah.hayalotum tatile cikmis.ama o bisekilde internet bulu gelir eminim.:1:
Opuyorum hepinizi
canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun abinin. hiç bi zaman unutulmuyo zor ama rabbim abine olan özlemini bebişin ile dindirecek inşallahh. burada bebiş odanızda hayırlı olsun mışıl mışıll uyusun yatağında:emir_bebek::emir_bebek:
Canlarım ben hastaneye gidiyorum şuan yoldayız eşimle çok korkuyorum Bi bitseydi şu rahim filmi denilen şey saat 10 da burda ol dediler 11 de işlem başlayacak ama ben kalpten gidecek gitmezsem nolur dua edin anestezili olacak kendime gelince yazarım burda olurum inşallah

Allah yardımcın olsun canım hiç sıkma kendini diyeceğim ama duymayacaksın beni. anesteziliymiş o zaman hiç mi hiç bişey duymayacaksın.. inşallah bebeğine vesile olurrr hsg:16::16:

evdeyim canım biraz kuran falan okudum şimdi hastahaneyi aradım üçlü test sonucunu öğrenmek için testiniz iyi çıkmış bir sorun yok dediler şükürler olsun ya ...şuanlık yolunda gibi gözüküyor canım ...minnak arada hareket ediyor hissediyorum artık yavaş yavaş ...

sen nasılsın canım ....şu an sana hç hamilesin gibi gelmiyordur ama adet olmadığın sürece hamileliğinden emin olacaksın inşallah sende böyle hayırlı sağlıklı haberler alırsın canım :16:

maşallah size canım benimmmmm:nazar::nazar::nazar:

iyim canım ama yorgunluk hissi var.. ve her daim uykum varr :50::50: evet bana bişi yokmuşş gibi geliyoooo.. bakalımm kuzumm hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :46::46:

günaydınnn sabah şekerlerim. nasılsınız bakem ben pek iyi değilim eşimle tartıştık hafta sonu küsüm ben ona ama o benle konuşmaya çalışıyooo. ne oluyo biize anlamıyorum birbirimizi yiyoruz. artık neye üzüleceğimi şaşırdım. bugün nerden şaştıysa doktora gidelim bu hafta ne gerekiyosa olsun dediii. ama benim adet tarihim 25 ağustos tabi zamanında olursam... şimdi ben adet olmadan mı gideyim doktora yoksa adetim geçtikten sonra mı ban bi akıl verin kızçelerim....:26::26::26::26::26:

oyle bacım oyle gıderek daha ıyı anlıyorum erkeklerın dengesız oldugunu:4: dun oyle bı alıntılar yazmıstım tak tepeme dıkıldı bıseye bakcam dedı sayfaları kapatmaya calısıyorum zar zor kapatınca ne yazıyonki dedı sınırlendı dedım kadınsal seyler:9: dıyınce durdu:33:
evet hayat buymus demekkı nazlı nazlı buyudugun aıleden kocanın elıne duusnce ınsan bocalıyo:53: cıkıp gezmedıkte evde oturduk :31:

canım cok gecmıs olsun yaa sırkelı su yapıp gargara yapsan yada karbonatlı su yada tuzlu su hangısı kolayına gelıyosa gargara yap cok ıyı gelıyo ben yapaıyorum ıyı gelıyo bana gecmıs olsun canım:16:

kuzummmmm nasılsınnn.. barıştınız mııı.. düzelir bebeğimmmmm.. erkeklerr bi garipler şekerimm.. seni anlamasını çok bekleme.. zaman alıyooo.. :9::9: ben uğraşmıomm artıkk :29::29:

sağlığın sıhhatin nasıl tatlım.. toparlandın mı birazz dahaaa

kuzummmmm nasılsınnn.. barıştınız mııı.. düzelir bebeğimmmmm.. erkeklerr bi garipler şekerimm.. seni anlamasını çok bekleme.. zaman alıyooo.. :9::9: ben uğraşmıomm artıkk :29::29:

sağlığın sıhhatin nasıl tatlım.. toparlandın mı birazz dahaaa

saol canım yaa ıyım cok sukur sag yanım agrıyo bobreklerıme dogru gecmezse bı dahılıyeye gıtcem:31:
evet barıstık o yansmasaydı ben hayatta yanasmamda kandırıyo benı:33:
boyle boyle tanımaya calısıyoruz demekkı :37:
sen nasılsın canım mınnak nasıl :nazar::emir_bebek:

caanım hıc korkma korkulcak bısey degıl sonucun guzel cıksın ınsallah:16:

günaydınnn sabah şekerlerim. nasılsınız bakem ben pek iyi değilim eşimle tartıştık hafta sonu küsüm ben ona ama o benle konuşmaya çalışıyooo. ne oluyo biize anlamıyorum birbirimizi yiyoruz. artık neye üzüleceğimi şaşırdım. bugün nerden şaştıysa doktora gidelim bu hafta ne gerekiyosa olsun dediii. ama benim adet tarihim 25 ağustos tabi zamanında olursam... şimdi ben adet olmadan mı gideyim doktora yoksa adetim geçtikten sonra mı ban bi akıl verin kızçelerim....:26::26::26::26::26:

gunaydın canım bızde 2 gundur tartısıyoruz ılkını cumartesı kahvaltıyı hazırladım nolduysa benı kırdı yapmadım akhvaltıyı onunla barıstık neyse sonra bıde c..tesı gece tartıstık pazar yıne ayrı kahvaltı yaptık nıye boyle oluyoruz anlmaıyorumkı :5:

neyse artık bosver ben uzatmadım barıstım cunku sevıyoruz bırbırımızı napalım ıdare etcez artık:31:

adetını bekle ıstersen belkıde gelmez sonra gıt bende oyle yapcam gelmez ınsallahta :52:

gunaydın canım bızde 2 gundur tartısıyoruz ılkını cumartesı kahvaltıyı hazırladım nolduysa benı kırdı yapmadım akhvaltıyı onunla barıstık neyse sonra bıde c..tesı gece tartıstık pazar yıne ayrı kahvaltı yaptık nıye boyle oluyoruz anlmaıyorumkı :5:

neyse artık bosver ben uzatmadım barıstım cunku sevıyoruz bırbırımızı napalım ıdare etcez artık:31:

adetını bekle ıstersen belkıde gelmez sonra gıt bende oyle yapcam gelmez ınsallahta :52:

aynen canım bizde 2 gündür öyleyiz ctesi günü çarşıya çıkcaktık uyansın diye yanına gittim bana bağıra bağıra uyandım kızdım konuşmadım hazırlanmıştımda gelmicem dedim yok gelcen gelmicen yine tartıştık neyse gittim yine ama 2 yabancı gibiyiz ne elini tuttum ne konuştum. eve geldik yattı uyudu dün annesine gittik orda da bana bağırdı dün yine konuşmadım o uyuyo ben uyanık o uyanıyo ben uyuyorum ne olduk anlamıyorum biz işi dışında ayrı kalmazdık. bana ileri git demeyen adam çıldırdı neymiş iş yerinde çok yoruluyomuş ben onu anlamıyomuşum:50::50: çok canım sıkılıyo patlıycam hasta olcam sonunda kendimi sıkmaktan:43::43::43::14::14:
madem adetimi bekleyeyim canım benim bu ay hamile olma ihtimelim %1 bile değil bu ay 1 kere beraber olduk onda da zatn yumurtlama zamanım değildi kist oluşmazsa tarihinde adet olurum sonra giderim artıkın doktora. çok sağol canımm:16::16:

aynen canım bizde 2 gündür öyleyiz ctesi günü çarşıya çıkcaktık uyansın diye yanına gittim bana bağıra bağıra uyandım kızdım konuşmadım hazırlanmıştımda gelmicem dedim yok gelcen gelmicen yine tartıştık neyse gittim yine ama 2 yabancı gibiyiz ne elini tuttum ne konuştum. eve geldik yattı uyudu dün annesine gittik orda da bana bağırdı dün yine konuşmadım o uyuyo ben uyanık o uyanıyo ben uyuyorum ne olduk anlamıyorum biz işi dışında ayrı kalmazdık. bana ileri git demeyen adam çıldırdı neymiş iş yerinde çok yoruluyomuş ben onu anlamıyomuşum:50::50: çok canım sıkılıyo patlıycam hasta olcam sonunda kendimi sıkmaktan:43::43::43::14::14:
madem adetimi bekleyeyim canım benim bu ay hamile olma ihtimelim %1 bile değil bu ay 1 kere beraber olduk onda da zatn yumurtlama zamanım değildi kist oluşmazsa tarihinde adet olurum sonra giderim artıkın doktora. çok sağol canımm:16::16:

inanamıyorum ya bizde aynı şeyler yuzunden tartısıyoruz tam dısarı cıkacakken ama o gıydıklerıme karısıyo yok o ayakkabıyı gıyme yok soyle gıyın su esarbı ort bunaltıyo benı :47: neyse cıkıyoruz dısarı onun ıstedıgı sekılde bıde ınat bızımkı :4: hele ben elını tutmayayımda gor elımı sıkıca tutuyo :22:
amaaan neyse gelıp gecıyo sukur bende sadece bbenmı yasıyorum bu olayları dıye uzuluyodum:5:

benimde karnıma sancı gırdı dun o kadar kastımkı kendı olmayacagımız varsada oluruz adet :47:
hayırlısı olsun canım bende randevu alcam acılsın randevular fakulteye gıtcem haftalık oluyo randevular

saol canım yaa ıyım cok sukur sag yanım agrıyo bobreklerıme dogru gecmezse bı dahılıyeye gıtcem:31:
evet barıstık o yansmasaydı ben hayatta yanasmamda kandırıyo benı:33:
boyle boyle tanımaya calısıyoruz demekkı :37:
sen nasılsın canım mınnak nasıl :nazar::emir_bebek:

ben iyi olmaya çalışıyorum kuzummm yorgunluk ve uykusuzluk hissi çok fazlaa ... minnak iyidir inşallah canım...:16:

darısı başınıza olsun inşallakk kızçemm benimm :29::29:

Back
X