Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canımm nasılsın... teyzoşş nasılll :nazar::nazar::nazar:

iyiyiz cnm sen nasılsın?sana yazdım ama görmedin galiba.bizimde kontrolumuz vardı bugün.bebiş iyiymiş çok şükür.artık yavaş yavaş hareket etmeye başlamış.haftayada ikili test yaptırcaz.inş sonucu iyi çıkar.senin nasıl geçiyo hamilelik.kalp atışlarını duydunuzmu bebişin:54::54::54::54:

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim :) 9 aydır evliyim ve kondomla korunuyorduk.geçen ay yumurtlama günümden iki gün sonra korunmayı bıraktık.bu ay genel bi kontrol için doktora gittim e yumurtlama oldugunu söyledi ayın 19 unda.benim hesaplarıma görede yumurtlama günüm ayın 19 uydu.yumurtlaama gününde ve öncesinde bendede esnek beyaz akıntı oldu.dün bu akıntım kesildi bugünse sapsarı koyu kıvamlı akıntı geldi fakat çok değil ve ateşimin çıktıgını hissediyorum.deneyimlerinize dayanarak soruyorum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi :34:

iyiyiz cnm.sen nasılsın?nasıl gidiyo.bebişin kalp atışlarını duydunuzmu

iyiym canım çok şükür... çalışıyoruzzz.. yok tatlım daha duymadık kalp atışını .. bi aksilik çıkmazsa c.tesi sabah gidicez inşallah.. sende de sıkıntı yok inşallah kuzucum :16::16:

iyiyiz cnm sen nasılsın?sana yazdım ama görmedin galiba.bizimde kontrolumuz vardı bugün.bebiş iyiymiş çok şükür.artık yavaş yavaş hareket etmeye başlamış.haftayada ikili test yaptırcaz.inş sonucu iyi çıkar.senin nasıl geçiyo hamilelik.kalp atışlarını duydunuzmu bebişin:54::54::54::54:

oyyyy maşallah teyzoşaaaa.. :nazar::nazar::nazar: çok sevindim canım benim sizin adınıza.. Rabbim daha iyi etsin inşallahhh.. inşallahh bebeimmm iyi çıkar sonuçlarınızz:16:

benim uyku ve halsizlik dışında sıkıntım yok canım çok şükür.. arada kasıklarım ağrıyor.. doktor korkma rahim büyüyor dedi.. çok şükür mide bulantısı ve kabızlık yaşamıyorum.. daha tam anlamadım nolduğumu :53:

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim :) 9 aydır evliyim ve kondomla korunuyorduk.geçen ay yumurtlama günümden iki gün sonra korunmayı bıraktık.bu ay genel bi kontrol için doktora gittim e yumurtlama oldugunu söyledi ayın 19 unda.benim hesaplarıma görede yumurtlama günüm ayın 19 uydu.yumurtlaama gününde ve öncesinde bendede esnek beyaz akıntı oldu.dün bu akıntım kesildi bugünse sapsarı koyu kıvamlı akıntı geldi fakat çok değil ve ateşimin çıktıgını hissediyorum.deneyimlerinize dayanarak soruyorum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi :34:

canım sanırım çok erken biraz daha bekleyelim istersen... hayırlısı olsun inşallah hakkında.. Rabbim gönlüne göre versinn..

kuzucummm napıyosunnnnn :29::29:

napayım canımcım evdeyim yatıyorum bugün hiç elim kolum kalkmıyo. erken kalktım eşimle çarşıda işimiz vardı 2 saat sonra geldik yorulmadım ama sürekli uyuyorum hiç halim yok... açım açlıkttan midem kazınıyo ama yemek yapmaya dermanım yok:19::19::37:
sen nasılsın bitanem nasıl gidiyo hamişlikkk... sanırım mercimeğimizin kalbini ctesi duycakmışınızz... ayyy benn bile heyecanlıyım valla gidinde getir miniğimizin haberlerini:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Kızcelerim nasilsinizz gelemedim bugun yaniniza .kocisle duvarlari sildik daha dogrusu bana yaptirmadi el altnda calstm geri kalan camlar kapilar dolaplar kiyafetler ohoo cokmus beyaa.ablam geldi beraber yaptk bunlarida tabi kolay olmadi balkonlar camlar batms durmdaydi binada tadilat vardi tamamen bitti cok sukur bir aydr suruyordu.resmen kaziyarak temzledik.bu arada kahverengi akinti gelmis durmus tabi belim karnim cok agryor yorgunluktanmidr ndir.esimde cok kiziyor neden kendni yoruyorsun olacagi varsada gider yine dye :50: bakalm 3 gunum kaldi kirmizilara test yapsammi ki acaba karamim sernesim siz yaptnizmi hic :26:

Iyi akşamlar kızlar. msafirletm var gelemedm..smdi bi hber vereym dedim.iki dayimin hanmlari bide kendi ablam var.
Yarin beraber gtcez onlarla hftasonu olmayabilir im
Opuym sizleri smfi ckmam gerek

Kızcelerim nasilsinizz gelemedim bugun yaniniza .kocisle duvarlari sildik daha dogrusu bana yaptirmadi el altnda calstm geri kalan camlar kapilar dolaplar kiyafetler ohoo cokmus beyaa.ablam geldi beraber yaptk bunlarida tabi kolay olmadi balkonlar camlar batms durmdaydi binada tadilat vardi tamamen bitti cok sukur bir aydr suruyordu.resmen kaziyarak temzledik.bu arada kahverengi akinti gelmis durmus tabi belim karnim cok agryor yorgunluktanmidr ndir.esimde cok kiziyor neden kendni yoruyorsun olacagi varsada gider yine dye :50: bakalm 3 gunum kaldi kirmizilara test yapsammi ki acaba karamim sernesim siz yaptnizmi hic :26:

ohh ohh kolay gelsin canım mis gibi olmuştur valla evin. evet eşini dinlesene sen boşver yapma sen iş ağır kaldırma. benim evi bi görsen ağlıyo resmen ama yapmıyorum eşimle kayınvalidem yapma biraz ağır kaldırma diyo biliyolar beni koltuk halı cam çerçeve kalmıyo ama zaten iş yapmak benimde içimden gelmiyo... boş ver yapma test gülbişim bekle hatta geçsin varsa zaten öğreniriz. benim bişey yaptığım yok canım yarın için doktora gitcektim sonra yine vazgeçtim kırmızlar gelsin öyle giderim 3 gün var bakalım gelecek mi??

Iyi akşamlar kızlar. msafirletm var gelemedm..smdi bi hber vereym dedim.iki dayimin hanmlari bide kendi ablam var.
Yarin beraber gtcez onlarla hftasonu olmayabilir im
Opuym sizleri smfi ckmam gerek

bende seni öptüm canımmmm:54: tez gel özletme kendini zaten kimsecikler gelmiyo tek başıma takılıyorum sap gibi :19::19:

selam kızar nasısınızzzzzz bakalımmmm bız ıyıyızde kızımla ası vuruldu melegım agrısı varr her agldıgında ıcım gıdıyorrrrrr sız fotomuzu goterelımmmmmmmm teyzelerııı ısteee benım melegımmm darısı ısteyen herkesın basınaa

Eki Görüntüle 783859 :nazar::nazar::nazar::nazar:

selam kızar nasısınızzzzzz bakalımmmm bız ıyıyızde kızımla ası vuruldu melegım agrısı varr her agldıgında ıcım gıdıyorrrrrr sız fotomuzu goterelımmmmmmmm teyzelerııı ısteee benım melegımmm darısı ısteyen herkesın basınaa

maşallah canım çokkk tatlı allah nazarlardan saklasın uzun ömür versin sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip canımm...:16::16:

Amanda amann dudagini büküsüne bak sunuunn :52::52: cok guzel bisey canim bu yaa :nazar::nazar::nazar::nazar: canim benm Allah anali babali buyutsun size bagislasin melegini.acisini yasatmasinn :17: darisida bizlere insallah.aminn.....

Amanda amann dudagini büküsüne bak sunuunn :52::52: cok guzel bisey canim bu yaa :nazar::nazar::nazar::nazar: canim benm Allah anali babali buyutsun size bagislasin melegini.acisini yasatmasinn :17: darisida bizlere insallah.aminn.....

tsk ederım canımmmm darısı basınızaaa allah sızlerde nasıp etsınnnnn dualarımdasınızzz ınankı ıcımden gleerek dualar edıyorumm ınsallah bu guzel duyguyu hepınız yasıyacaksınızzzz canlarımmm:26::26::26:

amin inşallah canım nasılsın gülbisim nasıl gidiyor akşamın hayırlı olsun inşallah gündüz pek gelemiyorum evde temizliğe başladım halılar falan diğer kızçeler nasıll

amin canım inşallah hayırlısıyla bakalımm zor mu bakması canım nasıl gidiyor bebek büyütmek zor olsada uykusuz kalınsada değer herhalde bebeğin bir gülüşünee...

bebek buyutmek sorumlulk ıster bebegıme tek basıa bakıyorumm annem vefat etmıs benm kaynanamda sorumsuzz ılgısız o yuzden tek sayılırımm kaynanam alt katta ben ust gelıote bakmaz bebege aılemızın ılk torunu her ıkı tarftaa sadece kardesım gelır yardımaa cok sukurrrr sevenlerım yalnız brakmıyorrr yanımdan ayrılmıyorlarrr cok sukur buyutebılıyorummm bebegımı evet zor uykusuz kalacaksınnn ama bebegın ıcın herseye deger canımmmm :16::16::16::16:

Back
X