Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ohh ohh kolay gelsin canım mis gibi olmuştur valla evin. evet eşini dinlesene sen boşver yapma sen iş ağır kaldırma. benim evi bi görsen ağlıyo resmen ama yapmıyorum eşimle kayınvalidem yapma biraz ağır kaldırma diyo biliyolar beni koltuk halı cam çerçeve kalmıyo ama zaten iş yapmak benimde içimden gelmiyo... boş ver yapma test gülbişim bekle hatta geçsin varsa zaten öğreniriz. benim bişey yaptığım yok canım yarın için doktora gitcektim sonra yine vazgeçtim kırmızlar gelsin öyle giderim 3 gün var bakalım gelecek mi??

Evt canm mis gbi oldu piril piril bakmaya doyamiyorum esim kafayi yedin sen dyor.ama napim kac zamandir benmde ev agliyordu karsisindada ben agliyordum :52: yoruldum braz ama degdi yarnda halilar gelir acicam bitti.bidaa yormicam kendimi :50: sende yorma bosver hele bizm acildi tadilat bitnce mecbur gelenmdw cok.evt ben yapmim testi deilmi neyse hayrlisi ins gelmez yaa hepimizin gelmz..

selam kızar nasısınızzzzzz bakalımmmm bız ıyıyızde kızımla ası vuruldu melegım agrısı varr her agldıgında ıcım gıdıyorrrrrr sız fotomuzu goterelımmmmmmmm teyzelerııı ısteee benım melegımmm darısı ısteyen herkesın basınaa

Eki Görüntüle 783859 :nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah maşallah maşalllah canımm:nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim nazarlardan korusun. sağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu. oy ben onun o büzüştürdüğü duduşu ile pıtı burnunu yerimm kiiiiii:52::52: inşallah Rabbim böyle bi melekte bize gönderir...

bebek buyutmek sorumlulk ıster bebegıme tek basıa bakıyorumm annem vefat etmıs benm kaynanamda sorumsuzz ılgısız o yuzden tek sayılırımm kaynanam alt katta ben ust gelıote bakmaz bebege aılemızın ılk torunu her ıkı tarftaa sadece kardesım gelır yardımaa cok sukurrrr sevenlerım yalnız brakmıyorrr yanımdan ayrılmıyorlarrr cok sukur buyutebılıyorummm bebegımı evet zor uykusuz kalacaksınnn ama bebegın ıcın herseye deger canımmmm :16::16::16::16:

bakalım bende tek büyüteceğim annem ve kaynanamlar istanbulda oturuyorlar ben ise hataydayım bir kaç komşum var ama bakalım artık kısmet canım bizimde kaderimiz diyelimmm:16::16:

Evt canm mis gbi oldu piril piril bakmaya doyamiyorum esim kafayi yedin sen dyor.ama napim kac zamandir benmde ev agliyordu karsisindada ben agliyordum :52: yoruldum braz ama degdi yarnda halilar gelir acicam bitti.bidaa yormicam kendimi :50: sende yorma bosver hele bizm acildi tadilat bitnce mecbur gelenmdw cok.evt ben yapmim testi deilmi neyse hayrlisi ins gelmez yaa hepimizin gelmz..

gülr gülr kirlet canım insan temizleyince evini mutlu oluyo ben eşimi bi yere dokundurmuyorum bozcan kirletme diye anneme benzeme sende diyo bende sinirleniyorum:47::47: evet test falan yapma canım bende yapmıcam gecikse bile bakalım gecikirse 1 hafta bekleyelim tabi bekleyebilirsek sonra test yapar inşallah ++ görürüzz:49::49: bizde beraber büyütürüzz:emir_bebek: hakkımızda hayırlısı olsun canımm:16::16:

amin inşallah canım nasılsın gülbisim nasıl gidiyor akşamın hayırlı olsun inşallah gündüz pek gelemiyorum evde temizliğe başladım halılar falan diğer kızçeler nasıll

Saol canm benim iyim cok sukur aynen bnde temizlik yapiyordum kacgundur bugun bitti cok sukur.ise gidince uzn suruyor aksmlari braz braz yaparak bugnde iznliydim.sen kendni yorma fazla canm bebisine dikkat et olurmu.bu arada Allah nazarlardan korusun sizi cok guzelsiniz :nazar::nazar: kirmizilari bekliyorum bugunlerde insallah gelmz dua et olurmu.

canımm nasılsın napıyosun bebişimiz nasıl annesiii:emir_bebek:

iyiyiz canım sen nasılsın iyiyiz teyzesi bakalım hayırlısıyla allah nasip eder sizede dualarım sizinle :16:annem gelcek bende uğraşıyorum öyle temizlik falan hazırlıklar derken gündüz gelemiyorumm ...inşallah bu ay kırmızılar gelmez ++ ları görürsünüz canımm

Saol canm benim iyim cok sukur aynen bnde temizlik yapiyordum kacgundur bugun bitti cok sukur.ise gidince uzn suruyor aksmlari braz braz yaparak bugnde iznliydim.sen kendni yorma fazla canm bebisine dikkat et olurmu.bu arada Allah nazarlardan korusun sizi cok guzelsiniz :nazar::nazar: kirmizilari bekliyorum bugunlerde insallah gelmz dua et olurmu.

ne güzell sen bitirmişin temizliği darısı başıma inşallahh...dikkat ederek yapıyorum inşallah bır şey olmazz sağol canımm :16::16:inşallah gelmez kırmızılarınız canım dualarım sizinle bu sene hamile kalırsınızda hayırlıysıyla hepimizin 2014 doğumlu bebişlerimiz olurr

Son düzenleme:
iyiyiz canım sen nasılsın iyiyiz teyzesi bakalım hayırlısıyla allah nasip eder sizede dualarım sizinle :16:annem gelcek bende uğraşıyorum öyle temizlik falan hazırlıklar derken gündüz gelemiyorumm ...inşallah bu ay kırmızılar gelmez ++ ları görürsünüz canımm

çok şükür iyiyim bende canım evde pinekliyorum elim kolum kalkmıyo yatıyorum bugün gündüz uyudum hatta sersem gibiyim:27::37: yorma kendini sen canım gelen yabancı değil annenmiş. gelsin tabi görsün torununu kızının göbüşünde:3: duaların için allah razı olsun canım unutmayın bizleri dualarınızda hepiniz. benim bu ay hiç umudum yok canım pek çalışma olmadı bizde bakalım hayırlısı olsun hakkımızda:16:

ne güzell sen bitirmişin temizliği darısı başıma inşallahh...dikkat ederek yapıyorum inşallah bır şey olmazz sağol canımm :16::16:inşallah gelmez kırmızılarınız canım dualarım sizinle bu sene hamile kalırsınızda hayırlıysıyla hepimizin 2014 doğumlu bebişlerimiz olurr

Evt canm darisi basina dikkat ediyorsan bisi olmaz insallah Allah acisini gostermesin bebisini.ay insalla oyle olur canm bzlerde yetistirirz bebisimizi 2014 e :52:

iyiyim şekerim ...çalışıyoruzz yaaa.. işlerr güçlerr.. ne hazırlayacaksın misafirlere ben de geliim miii :52::52:
kolay gelsin canım:16: kesme corbası yapmıstım birz geç oldu ama buyur gel:10:
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim :) 9 aydır evliyim ve kondomla korunuyorduk.geçen ay yumurtlama günümden iki gün sonra korunmayı bıraktık.bu ay genel bi kontrol için doktora gittim e yumurtlama oldugunu söyledi ayın 19 unda.benim hesaplarıma görede yumurtlama günüm ayın 19 uydu.yumurtlaama gününde ve öncesinde bendede esnek beyaz akıntı oldu.dün bu akıntım kesildi bugünse sapsarı koyu kıvamlı akıntı geldi fakat çok değil ve ateşimin çıktıgını hissediyorum.deneyimlerinize dayanarak soruyorum acaba hamilelik belirtisi olabilir mi :34:
meraba canım yumurtlama dönemindesindir muhtemelen çalışmalara devam et:17: adetinin geçmesini bekle:34:
Kızcelerim nasilsinizz gelemedim bugun yaniniza .kocisle duvarlari sildik daha dogrusu bana yaptirmadi el altnda calstm geri kalan camlar kapilar dolaplar kiyafetler ohoo cokmus beyaa.ablam geldi beraber yaptk bunlarida tabi kolay olmadi balkonlar camlar batms durmdaydi binada tadilat vardi tamamen bitti cok sukur bir aydr suruyordu.resmen kaziyarak temzledik.bu arada kahverengi akinti gelmis durmus tabi belim karnim cok agryor yorgunluktanmidr ndir.esimde cok kiziyor neden kendni yoruyorsun olacagi varsada gider yine dye :50: bakalm 3 gunum kaldi kirmizilara test yapsammi ki acaba karamim sernesim siz yaptnizmi hic :26:
ooh ne güzel mis olmuştur evin :12: ben 2 kere yaptım kuzum negatif çıktı 2 gündürde yapmıyorum günüm geçerse yaparım artık karnımı altları agrıyo pek gunumun gececegını sanmıyorum:5:
Aşkım benim ile evleneli 1 yıl 11 ay 11 gün oldu :) :123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
:46::46::46::46::46::46: yuppiii az kaldı yıldonumumuze:123::123::123:
Iyi akşamlar kızlar. msafirletm var gelemedm..smdi bi hber vereym dedim.iki dayimin hanmlari bide kendi ablam var.
Yarin beraber gtcez onlarla hftasonu olmayabilir im
Opuym sizleri smfi ckmam gerek
kuzucum keyfine bak öpüyoruz bizde seni :54::54::54:
selam kızar nasısınızzzzzz bakalımmmm bız ıyıyızde kızımla ası vuruldu melegım agrısı varr her agldıgında ıcım gıdıyorrrrrr sız fotomuzu goterelımmmmmmmm teyzelerııı ısteee benım melegımmm darısı ısteyen herkesın basınaa

Eki Görüntüle 783859 :nazar::nazar::nazar::nazar:
oyyy maşallah kuzuma:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim analı babalı saglıklı hayırlı evlat eylesin darısı basımıza :49::49::16:

gülr gülr kirlet canım insan temizleyince evini mutlu oluyo ben eşimi bi yere dokundurmuyorum bozcan kirletme diye anneme benzeme sende diyo bende sinirleniyorum:47::47: evet test falan yapma canım bende yapmıcam gecikse bile bakalım gecikirse 1 hafta bekleyelim tabi bekleyebilirsek sonra test yapar inşallah ++ görürüzz:49::49: bizde beraber büyütürüzz:emir_bebek: hakkımızda hayırlısı olsun canımm:16::16:

Saol canm.iyi yapiyon valla kirletmesinler onlarda :52: naptin baristinizmi affettinmi.enisteyi :17: bekliyelim bari ama cok zor gercekten nasl dayanicaz kii :26: ksram bu arada ben bi hocaya gittim.daha dogrusu goturuldum :15: hersey Allahtan tabi yuce Rabbim ne dilerse o olur.bende braz abartili korku old icn goturduler esimede bakti banada.nur yuzlu yasli dedeydi seyhmis.dualar okudu beni gorur gormez bildi sen cokmu korkuyorsun dedi falan snde tabe var dedi ipe dualar okudu boynuma asti.bide dua okuyup uzerimize ufledi karsiliginda bisi almadi b akalm hayrlisi . Kim nederse inaniyoz :52::35:

kolay gelsin canım:16: kesme corbası yapmıstım birz geç oldu ama buyur gel:10:

ooh ne güzel mis olmuştur evin :12: ben 2 kere yaptım kuzum negatif çıktı 2 gündürde yapmıyorum günüm geçerse yaparım artık karnımı altları agrıyo pek gunumun gececegını sanmıyorum:5:

:46::46::46::46::46::46: yuppiii az kaldı yıldonumumuze:123::123::123:

Evt kuzum az kaldi :52: varmi bir pilanin biz ilk yildonumumuzu kutlayamadik il disndaydm ben is icn :50: bu yil bilmemki napsam :26: ins braz gecsnde pozitfleri gorursun canm uzlme bu kadar belirter belli olmzki herseyin hayrli olsn.nasilsin bu arada :17: kesme corbasi ne yaa bilemedim :26:

Saol canm.iyi yapiyon valla kirletmesinler onlarda :52: naptin baristinizmi affettinmi.enisteyi :17: bekliyelim bari ama cok zor gercekten nasl dayanicaz kii :26: ksram bu arada ben bi hocaya gittim.daha dogrusu goturuldum :15: hersey Allahtan tabi yuce Rabbim ne dilerse o olur.bende braz abartili korku old icn goturduler esimede bakti banada.nur yuzlu yasli dedeydi seyhmis.dualar okudu beni gorur gormez bildi sen cokmu korkuyorsun dedi falan snde tabe var dedi ipe dualar okudu boynuma asti.bide dua okuyup uzerimize ufledi karsiliginda bisi almadi b akalm hayrlisi . Kim nederse inaniyoz :52::35:

evet canım barıştık özür diledi yanlış anlıyosun beni dedi bizde öpüştük barıştık:17::17: hatta bgün yine küstüm ben ama kısa sürdü bu:52::52: benim umudum yok canım sol kasığım kasılıyo ara ara:50: hoca konusunda iyi yapmışsın canım iyi ki götürmüşler bence herşey Allahtan tabi yer gök duaya bağlı belli mi olur belki bu hocanın ettiği dualar vesile olucak. eşinde yanındamı geldi canım. bide bu ipi hep boynunda mı taşıyacakmışın. bende çok korkuyorum herşeyden hatta bi ara karabasan basıyodu çok şükür o yok şimdi eşim evde olmayınca geceleri uyuyamıyorum. kayınvalideme o kadar dedim bende hatta sübyan olayını aklıma soktu beni korkuttu ama kadından hala ses yok başkasına olsa hemen koşa koşa gider... annemde uzakta bayramda ordaydım ama bi yere gidemedik ki. bu arada tabeye baktım o da sübyan benzeri bişeymiş sanırım canım. Rabbim şifa versin hepimize tek vakitte meleklerimiz bize gelsinn:emir_bebek::emir_bebek:

napayım canımcım evdeyim yatıyorum bugün hiç elim kolum kalkmıyo. erken kalktım eşimle çarşıda işimiz vardı 2 saat sonra geldik yorulmadım ama sürekli uyuyorum hiç halim yok... açım açlıkttan midem kazınıyo ama yemek yapmaya dermanım yok:19::19::37:
sen nasılsın bitanem nasıl gidiyo hamişlikkk... sanırım mercimeğimizin kalbini ctesi duycakmışınızz... ayyy benn bile heyecanlıyım valla gidinde getir miniğimizin haberlerini:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kuzucummmm havalardandır bu hallerin... geçer inşallahh...

iyiyim kuzumm ben bi sıkıntım yok çok şükür.. evet tatlım c.tesi gideceğiz bakalım ne diyecek doktorumuz... darısı başınıza olsun tez zamanda kızçemmmm tek buna üzülüyorum şimdi :29::29::29::29: hayırlı zamanda hayırlı bebişler konacak o göbüşlere inşallahhh... dua ediyorum size kızçemmm:16:

Kızcelerim nasilsinizz gelemedim bugun yaniniza .kocisle duvarlari sildik daha dogrusu bana yaptirmadi el altnda calstm geri kalan camlar kapilar dolaplar kiyafetler ohoo cokmus beyaa.ablam geldi beraber yaptk bunlarida tabi kolay olmadi balkonlar camlar batms durmdaydi binada tadilat vardi tamamen bitti cok sukur bir aydr suruyordu.resmen kaziyarak temzledik.bu arada kahverengi akinti gelmis durmus tabi belim karnim cok agryor yorgunluktanmidr ndir.esimde cok kiziyor neden kendni yoruyorsun olacagi varsada gider yine dye :50: bakalm 3 gunum kaldi kirmizilara test yapsammi ki acaba karamim sernesim siz yaptnizmi hic :26:

ayyyy kuzummm hayırlısı olsun inşallahhh.. heyecan yaptımm şimdi bennnnn..

Back
X