Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Evt canm onemli olan mutluluk huzur :17: skma canini birgun bzde saglam pozitfleri gorcez.evt oyle yapaydin keske :52:
inşallah canım inşallah ben hiç göremedim onu:14::14:
Bnde ooylece susmak isyiyorum.kmseyle konusmak istemiyorumm.:36::36::36: hatta telfnumu cevrm disi yaptm kimse ulasamiyor.hastane isleri icn filan cok ariyorlar bu aralar kmsenin yardmina kosasmda yok.biktimm :50::25:

aksine bende yalnızlıktan bıktım cok yalnızım telefonlada olmuyo ayda 2000 dk yetmiyo bile
gulbisim buarada senin yaş kaçtı zormu senin bölümün hastanede

evet canım barıştık özür diledi yanlış anlıyosun beni dedi bizde öpüştük barıştık:17::17: hatta bgün yine küstüm ben ama kısa sürdü bu:52::52: benim umudum yok canım sol kasığım kasılıyo ara ara:50: hoca konusunda iyi yapmışsın canım iyi ki götürmüşler bence herşey Allahtan tabi yer gök duaya bağlı belli mi olur belki bu hocanın ettiği dualar vesile olucak. eşinde yanındamı geldi canım. bide bu ipi hep boynunda mı taşıyacakmışın. bende çok korkuyorum herşeyden hatta bi ara karabasan basıyodu çok şükür o yok şimdi eşim evde olmayınca geceleri uyuyamıyorum. kayınvalideme o kadar dedim bende hatta sübyan olayını aklıma soktu beni korkuttu ama kadından hala ses yok başkasına olsa hemen koşa koşa gider... annemde uzakta bayramda ordaydım ama bi yere gidemedik ki. bu arada tabeye baktım o da sübyan benzeri bişeymiş sanırım canım. Rabbim şifa versin hepimize tek vakitte meleklerimiz bize gelsinn:emir_bebek::emir_bebek:

Karamm gel antebe kiz ben seni gotureyim buradaki meshur heryerden geliyorlar.urfada da var.cok duydum once Allah snra bunun dualari sayesnde oldu dye.evt boynumuzda yada ic camasirin icine.tenine degcek yani.bolbol felak nas oku ayetel kursi dilnden dusrme bunlari

inşallah canım inşallah ben hiç göremedim onu:14::14:

aksine bende yalnızlıktan bıktım cok yalnızım telefonlada olmuyo ayda 2000 dk yetmiyo bile
gulbisim buarada senin yaş kaçtı zormu senin bölümün hastanede

İnsallah bu ay goruruz canm yasim 24.kardiovaskuler yogun bakmda calistim5 yil orasi cok.zordu ama cok sey ogrndim sertifikasini filan aldm.snrada dialize gectim diyaliz rahat cok sukur.1,5 yildrda burdaym iste.

İnsallah bu ay goruruz canm yasim 24.kardiovaskuler yogun bakmda calistim5 yil orasi cok.zordu ama cok sey ogrndim sertifikasini filan aldm.snrada dialize gectim diyaliz rahat cok sukur.1,5 yildrda burdaym iste.

zorda olsa mesleğin cok güzel benm hiç aklıma hemşire olmak gelmemişti zmanında nedense ama simdi olsa hemsire olmak ısterım ama tren kactı coktan:51:

benim bi planım yok gecen senede esim çiçek alıp göndermişti öğlen:71::71::71: yeter ya nolcak :16: az önce yine test yaptım negatif üfff yaa :50: neyse hayırlısı artık:31: kesme corbasıda yeşil mercimek ve erişteyle yapılıyo :34:

dün misafirler vardıya o yuzden gıremedım onlar gıttıkten sonra esim aldı film seyretti bende o kalkınca aldım hadı yatalım dedi ondan sonra yatmama sınır oldugu ıcın bende gıttım yattım hıcte uykum yoktu aslında cocuk gıbı onu uyutup kaçabiilirdim:9:
Canim uzme kendini tamam mi umidimiz bidahaki aya. Gt bi tahlillerini yaptir bitanem. Bu arada benim internt gtti yk teldn gryrm boylede cok zor oluyo ya
Karamm gel antebe kiz ben seni gotureyim buradaki meshur heryerden geliyorlar.urfada da var.cok duydum once Allah snra bunun dualari sayesnde oldu dye.evt boynumuzda yada ic camasirin icine.tenine degcek yani.bolbol felak nas oku ayetel kursi dilnden dusrme bunlari
Ah gulbisim ben oralari cok merak ediyrm gelmek istiyorum ama esim gotrmuyo beni. Ins vesile olsun canim ben cok inanyrm boyle seylere bakalm bende buralardan bulmaya caliscam

Canim uzme kendini tamam mi umidimiz bidahaki aya. Gt bi tahlillerini yaptir bitanem. Bu arada benim internt gtti yk teldn gryrm boylede cok zor oluyo ya

Ah gulbisim ben oralari cok merak ediyrm gelmek istiyorum ama esim gotrmuyo beni. Ins vesile olsun canim ben cok inanyrm boyle seylere bakalm bende buralardan bulmaya caliscam

Amin canm amin.evt snde bul git biran once.:26:

inşallah ümidimizi kaybetmemliyiz bakalım bi daha gideyim bakalım bu doktor ne dicek:31:
Kotu yonleride var guzel yonleride var iste hersey nasip kismet.braz yipratici ama iste onada alistik:44:

Allah kolaylıklar versin canım tabi herseyin bi zor tarafı vardır

canbonlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
nassınız iyimisiniz kuzu kulaklarım:46::46::46::46:
anca internt bulabildimmm:9::9:burada net yok ama ttnet ten istanbuldaki bizim evin şifresi üzerinden bağlantı kurulabiliyormuş aklınızda bulunsun ttnet kullanıcısı iseniz yada buradamı o şekil biliyorum:27::27::27:anca öğrendik böyle olduğunu:4::4::4:
çok özlemişim ya rüyalarımda dolanıyosunuz valla:52::52::52::52:geçmişi çok okuyamadım biraz beğeni yaptım eve gelince geri dönüp okurum yavaş yavaş:1::1::1:
scorcipim kuzum üzme kendini emi Allah rahmet eylesin sakın ağlayıpta teyzoşumu üzme anlıyolar biliyosun bitanem:29::29:rabbm yardımcınız olsun inş:48::48:
habibtemmm meleğin çok tatlı rabbım nazarlardan korusun inş :nazar::nazar::nazar:allahım isteyen herkese bizlerede nasip eylesin böyle meleklerden:16::16:çok tatlı bu kızçe yaaaa:52::52::52::nazar::nazar::nazar:karamım hemşirem eşlerinizlemi tartıştınız vurun kızçelerim kafalarına:4::4::4::4::4:evde sizin sözünüz geçsin bırakın herifleri :22::22::22:düzelir inş herşey..:16:seremcemim rahim filmin nasıl geçti okuyamadım kuzum ya:26:gonzalezimn misafirleri varmışşş:30::30:kolay gelsın bıtanem:16::16::16:
meddim ruh ikizim daha yokmu ya yoksa benmı goremedım:53::53::53::53:hepinizi çok öpüyorum canbonlarım şimdi çıkma zamanı kimseciklerde yok topıkte:16::16:ngasgım kızçem hissetmeye başlamışın testte guızel çıkış çok sevındım canbonum:16::16:
bende çok iyiyim bu arada ..bizim fındık hergun buyuyor artık hıssedıyorum.hergun 3-4 saatte bir tekme atıp kaçıyor.:1::1:bugün tekmeleri biraz daha uzun sürdü boy attı sanırım:9::9::9:artık duyamadığım zaman korku sarıyor malum günlük yaşantımdan daha bı farklı yoruluyorum :32::32:birşey olcak dıye tırmıyorum degıl ama rabbime emanet gıdıyoruz bakalım:16::16:tatil güzel kızçelerim hava cok sıcak burada.hep gölgedeyim:1::1:darısı sizlere inş hem bebişin hem tatilin:52::52::52:sizi çok seviyorum ..:54::54::54:şimdi cıkım 2 suda tepineyim yıne gelırım fırsat buldukça kendınıze ıyı bakın emiii:54::54::54::54:

canbonlarım yine ben:1::1::1:
şimdi esas elti aradı hani benle uğraşan küçük olan yokmu:4::4:hamileymiş:53::53:daha spirali çıkaralı 2. ayı:53::53:allahım kucağına almayı nasip eylesin ama sonunda bana yetişdi :27::27:hep istedim benle uğraşmasın benden önce olsun büyütsün 2.çocugunuda ama nasip değilmiş:1::1:gerçi biyandanda iyi oldu apartmanda 2 bebek olunca belki bana fazla damlamaz kayganalar:9::9::9:direk esas eltiye postalarım hele bide onun 2.cisi kız olursa kayganalar benim fındığıma elini bile sürmezler:52::52::52:ne kötüyüm ben yaa kendimden korktum bi an:27::27::27::27:Allahım sizlerede nasip eylesin inşallah:16::16:

bu arada net sadece havuz başından çekiyor:4::4:bizim ev en tepede olduğu için oraya gelmiyor net :50::50:artık yarın yine girerim kızçelerim sizi seviyorum bazen geceleride girerim :52::52:az kaldı zaten cuma günü kısmetse evimdeyim inşallah:46::46::46::46:

anca internt bulabildimmm:9::9:burada net yok ama ttnet ten istanbuldaki bizim evin şifresi üzerinden bağlantı kurulabiliyormuş aklınızda bulunsun ttnet kullanıcısı iseniz yada buradamı o şekil biliyorum:27::27::27:anca öğrendik böyle olduğunu:4::4::4:
çok özlemişim ya rüyalarımda dolanıyosunuz valla:52::52::52::52:geçmişi çok okuyamadım biraz beğeni yaptım eve gelince geri dönüp okurum yavaş yavaş:1::1::1:
scorcipim kuzum üzme kendini emi Allah rahmet eylesin sakın ağlayıpta teyzoşumu üzme anlıyolar biliyosun bitanem:29::29:rabbm yardımcınız olsun inş:48::48:
habibtemmm meleğin çok tatlı rabbım nazarlardan korusun inş :nazar::nazar::nazar:allahım isteyen herkese bizlerede nasip eylesin böyle meleklerden:16::16:çok tatlı bu kızçe yaaaa:52::52::52::nazar::nazar::nazar:karamım hemşirem eşlerinizlemi tartıştınız vurun kızçelerim kafalarına:4::4::4::4::4:evde sizin sözünüz geçsin bırakın herifleri :22::22::22:düzelir inş herşey..:16:seremcemim rahim filmin nasıl geçti okuyamadım kuzum ya:26:gonzalezimn misafirleri varmışşş:30::30:kolay gelsın bıtanem:16::16::16:
meddim ruh ikizim daha yokmu ya yoksa benmı goremedım:53::53::53::53:hepinizi çok öpüyorum canbonlarım şimdi çıkma zamanı kimseciklerde yok topıkte:16::16:ngasgım kızçem hissetmeye başlamışın testte guızel çıkış çok sevındım canbonum:16::16:
bende çok iyiyim bu arada ..bizim fındık hergun buyuyor artık hıssedıyorum.hergun 3-4 saatte bir tekme atıp kaçıyor.:1::1:bugün tekmeleri biraz daha uzun sürdü boy attı sanırım:9::9::9:artık duyamadığım zaman korku sarıyor malum günlük yaşantımdan daha bı farklı yoruluyorum :32::32:birşey olcak dıye tırmıyorum degıl ama rabbime emanet gıdıyoruz bakalım:16::16:tatil güzel kızçelerim hava cok sıcak burada.hep gölgedeyim:1::1:darısı sizlere inş hem bebişin hem tatilin:52::52::52:sizi çok seviyorum ..:54::54::54:şimdi cıkım 2 suda tepineyim yıne gelırım fırsat buldukça kendınıze ıyı bakın emiii:54::54::54::54:

iyi keyifler iyi tatiller canbonum ...ne güzel tekmeleri hissetmek ya bende korkuyorum bazen hissetmeyince çikolata yiyorum sonra hareket ediyor canım ...özledikk valla :16::16:biz iyiyiz sen nasılsın canım kendine dikkat et miniği okşa benim yerime :54:

Hosgeldin kizcem iyi tatiller.oh gez eglen keyfine bak.teyzos buyumusde tekmemi atiyormus :52:masallah findigima :nazar: Allah bagslasin yigenciginizi darisida basimiza artik :50: evt arada tartisiyoz ama stresten iste bebisler gelmiyor ya geriliyoz bzde :4:baristik ama cok sukur ben cok srviyorum kocisimi :29: kizcem meddim gelmedi hic ya bnde mrk ettm simdi :26: balm yine gel bekleriz cabuk gel.kendne ii bak optm.

Hakkimda ne dediler bakalim:33::33: ne duydun hakkimda:34::34: sukur bende iyiyim .. ozledim buranin ortamini ama kimseler yok

:52: Valla birileri seni soruyordu ama gurbetkiz nerelerde acaba coktandir ugramiyor falan diye hangi kizceydi tam hatrlamiyorum :26::26:evet ya buranin ortami bir baska gercek arkadaslik var herne kadar sanal ortam olsada cok guzel dostlar ediniyorsun:17: :29::29:

:52: Valla birileri seni soruyordu ama gurbetkiz nerelerde acaba coktandir ugramiyor falan diye hangi kizceydi tam hatrlamiyorum :26::26:evet ya buranin ortami bir baska gercek arkadaslik var herne kadar sanal ortam olsada cok guzel dostlar ediniyorsun:17: :29::29:

saka sina sordum canim bende zatenn:16::16::16: buranin ortami gercekten farkli .. ahh ahh cok gulduk ve agladik buralarda bizz:34::34:

canım benimm ne güzel tadını çıkar güneş kum deniz:46::46::46::46:minişimizede iyi bak annesii:16::16::16:öpüyorum senii:54::54::54::54::54:

Back
X