Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım yine ben:1::1::1:
şimdi esas elti aradı hani benle uğraşan küçük olan yokmu:4::4:hamileymiş:53::53:daha spirali çıkaralı 2. ayı:53::53:allahım kucağına almayı nasip eylesin ama sonunda bana yetişdi :27::27:hep istedim benle uğraşmasın benden önce olsun büyütsün 2.çocugunuda ama nasip değilmiş:1::1:gerçi biyandanda iyi oldu apartmanda 2 bebek olunca belki bana fazla damlamaz kayganalar:9::9::9:direk esas eltiye postalarım hele bide onun 2.cisi kız olursa kayganalar benim fındığıma elini bile sürmezler:52::52::52:ne kötüyüm ben yaa kendimden korktum bi an:27::27::27::27:Allahım sizlerede nasip eylesin inşallah:16::16:
sana yetişmek için baya ugraşmışş:9::9::9::9:Allahım tamamına erdirsin canımm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:senin kv sanırım kız cocuklarını seviyolar:27::27:amin canım ALLAhım isteyen herkese nasip etsin:16::16:

Sanada gelim bitanem sen yuklusun yorma kendini :52: hatta cikacaksaniz fazla ugrasmayin.bizm guya kira ama resmwn kazidik :2:

kuzum valla yavaşş yavaşş camlarıı sildim.. perdeleri de 2 günde yıkarım akşam işten gelice.. mutfak dolaplarının alt kapakları sildim.. bir ara da üst kapakları silicem.. yapamıyorum ben iş. deli oluyorum.... Hayırlısıylaa sizin bebişler de gelsin.. hepbirliktee pis pis oturalımm :27::27::27::27:

kızçeleriiimmmm...

biz dün dr ye gittk... pıt pıt ları duyduk çok şükürrr... burada hep pıt pıt diyoruz ama orada pıt pıt pıt pıt yapıyor :27::27:

çok güzeldi... darısı isateyen bekleyen tüm kızçelerime olsun inşallahh... öpüyorum siziiii :16::16::16::16:

kuzularm nasılsınız bakemm bende iim nihayet evime gelebildim 25 gündür kaynananın yanınndaydık malum eşimde biraz rahtszdı tatili orda geçirdikkk umarım herkes iyidir... piriorm kuşum demek pıt pıtları gördünn ayyyy teyzesi yesin onu:)))

iyi keyifler iyi tatiller canbonum ...ne güzel tekmeleri hissetmek ya bende korkuyorum bazen hissetmeyince çikolata yiyorum sonra hareket ediyor canım ...özledikk valla :16::16:biz iyiyiz sen nasılsın canım kendine dikkat et miniği okşa benim yerime :54:
sağolasın kızçem:54:ya bende çikolatayla kandırıyorum:1:eşim diyorki çocuğu kandırmasana:1:insanı korku sarıyor ama bu 2 gündür daha farklı büyüyolar çok şükür ngasgım darısı diğer kızçelerimize olsun:16:sen nasılsın iyimisin:16:
Selam arkadaslar uzun suredir yoktum, yeni arkadaslar gelmis galiba hosgelmisler.. nasilsinizzz? ne var yok buralarda...:16::16::16::16:
:46::46::46::46:hoşgeldin:52::52::52::52::52::52::52::52:

Hosgeldin kizcem iyi tatiller.oh gez eglen keyfine bak.teyzos buyumusde tekmemi atiyormus :52:masallah findigima :nazar: Allah bagslasin yigenciginizi darisida basimiza artik :50: evt arada tartisiyoz ama stresten iste bebisler gelmiyor ya geriliyoz bzde :4:baristik ama cok sukur ben cok srviyorum kocisimi :29: kizcem meddim gelmedi hic ya bnde mrk ettm simdi :26: balm yine gel bekleriz cabuk gel.kendne ii bak optm.
ya kuzum büyüyor bizim sıpada darısı seninle olsun inşallah:16::16::16:olur canım arada hiç kafana takma.bazen tartışmalarda evliliğin tuzu biberi :4::4::4:meddimi çok merak ettım iyice şimdi en son annesinde değilmiydi bu kızçe:26:
sana yetişmek için baya ugraşmışş:9::9::9::9:Allahım tamamına erdirsin canımm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:senin kv sanırım kız cocuklarını seviyolar:27::27:amin canım ALLAhım isteyen herkese nasip etsin:16::16:
ya kuzum uğraştı uğraştı sorma:23:hatırlıyormusun her kıstım kaybolduğunda spiralini çıkarıyordu:1:sonunda muradına erdi nediyeyim :27::27:kayganalar kız seviyorlar benimkini erkek duyunca biz sevmeyiz dediler bende allah razı olsun demiştim:52::52:bakalım bizim asıl sorunlar doğumdan sonra başlıcak:22::22::22:kızçem cok az kaldı doğumuna ya:52::52::52::nazar:
kızçeleriiimmmm...

biz dün dr ye gittk... pıt pıt ları duyduk çok şükürrr... burada hep pıt pıt diyoruz ama orada pıt pıt pıt pıt yapıyor :27::27:

çok güzeldi... darısı isateyen bekleyen tüm kızçelerime olsun inşallahh... öpüyorum siziiii :16::16::16::16:

:52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar:gözümüz aydın demek pıt pıt pıt pıt heee:9::9::9::9::9:ilahi priorim:52::52::52::52::52:

Rabbim hep guldursun yuzumuzu sevincten de aglatsin insallah :17:

Amin canim .. :16::16::16:

sağolasın kızçem:54:ya bende çikolatayla kandırıyorum:1:eşim diyorki çocuğu kandırmasana:1:insanı korku sarıyor ama bu 2 gündür daha farklı büyüyolar çok şükür ngasgım darısı diğer kızçelerimize olsun:16:sen nasılsın iyimisin:16:

:46::46::46::46:hoşgeldin:52::52::52::52::52::52::52::52:

biz geldik ama kimsecikler yokki:43::43::43:

Hayalotum benim .... hosbulduk canim .. nasilsin?:16::16:

selam kızar nasısınızzzzzz bakalımmmm bız ıyıyızde kızımla ası vuruldu melegım agrısı varr her agldıgında ıcım gıdıyorrrrrr sız fotomuzu goterelımmmmmmmm teyzelerııı ısteee benım melegımmm darısı ısteyen herkesın basınaa

Eki Görüntüle 783859 :nazar::nazar::nazar::nazar:

Alpinimmmmmmm...habiptem maşallah hemde 41 kere..
Allahim en güze gunlerini sana saglikla gostersin insaAllah... opyorum ikinizi de :54::54:

Selam herkese...nasilsiniz kizlar..biz eww döndük az once smdi de telden yaziuorum..
Bitek habipteme alinti yapabldm.pc olaydi rhat herkesr alinti yapabilirdm..
Bu arada.... gurbetkiscem gelmis..Nerelerdesin sen bakimm
Hayalotum ugramis tatilin guzrl geciyo anlasildi..ins cumagunu ewinden yazabilirsin kiscem..
Kln im grlmis..hsgeldn balom nassin bakim..selencelkimle arada 1hafta var . O önde srnden. İnşallah habiptem gbi güzelce dgum yapabilirsiniz
Priorim.kusum dgum gununde gecti.. mewla sana o pit pitlari yolladı. .ne güzel yeni yaşın da melegin kucagnda olcak ins
Gulbisim... seremcemim...karamim... sernesim.sizlerde iyisinizdir ins. Yazdıklarınızı tam okuyamadm...yarin bkarim inş

Bana gelicek olursak...cumartesi aksamndan beri kafam bi ton..üzüldügum şeyler oldu. .bgunse agladim..elimden bu gelio anca. .
Bazrn bu tür seyler olmayınca çocuk olsun ck istyom..ama bu uzuldgimseyler olunca da gözüm hcbse gormuuo..olmasin isyemiuom diyom.
Hatta ben bile offff...geldimi hepbir gelir..ailem esim..hersru tuz biber..nfret eediyorum bazen..kimseyo goresim gelmiyo. .

Buarada adetimbitti..canım ne calismak istyo ne bse.bu hale her geldgimde hayattan kopuyorum ne olcalsa olsun dyebiliyorum..
Nysr kızlar ksra bakmayın ck doluyum. ..

kuzum valla yavaşş yavaşş camlarıı sildim.. perdeleri de 2 günde yıkarım akşam işten gelice.. mutfak dolaplarının alt kapakları sildim.. bir ara da üst kapakları silicem.. yapamıyorum ben iş. deli oluyorum.... Hayırlısıylaa sizin bebişler de gelsin.. hepbirliktee pis pis oturalımm :27::27::27::27:

Allah kolaylik vesin bitanem.amin amin olsunda temizlik kalsin.zaten bu yaptigi bir yil yeter bze yani buyuk tmizlik olarak :17:

Kizcem hosgeldin.biz iyiyiz cok sukur.senin kafan neden dolu neye uzuldunki :50:ins kotu bisi olmamistir :26: uzme kendini lutfen :29:bigun o da olcak ins.umudunu yitirme karamsarliga dusme.herseyde bir hayir var kolay deilbiliyorum ama iste sabirr...

kızçeleriiimmmm...

Masallah canm darisida kucagina almak olsn ins :nazar::29:

kuzularm nasılsınız bakemm bende iim nihayet evime gelebildim 25 gündür kaynananın yanınndaydık malum eşimde biraz rahtszdı tatili orda geçirdikkk umarım herkes iyidir... piriorm kuşum demek pıt pıtları gördünn ayyyy teyzesi yesin onu:)))

Hosgeldin canm nasilsin :17: hade gecmis olsun :52:

Back
X