Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya kuzum büyüyor bizim sıpada darısı seninle olsun inşallah:16::16::16:olur canım arada hiç kafana takma.bazen tartışmalarda evliliğin tuzu biberi :4::4::4:meddimi çok merak ettım iyice şimdi en son annesinde değilmiydi bu kızçe:26:

ya kuzum uğraştı uğraştı sorma:23:hatırlıyormusun her kıstım kaybolduğunda spiralini çıkarıyordu:1:sonunda muradına erdi nediyeyim :27::27:kayganalar kız seviyorlar benimkini erkek duyunca biz sevmeyiz dediler bende allah razı olsun demiştim:52::52:bakalım bizim asıl sorunlar doğumdan sonra başlıcak:22::22::22:kızçem cok az kaldı doğumuna ya:52::52::52::nazar:

:52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar:gözümüz aydın demek pıt pıt pıt pıt heee:9::9::9::9::9:ilahi priorim:52::52::52::52::52:

yaa kızçemmm pıt pıt değilmişşşş pıt pıt pıt pıt mışş :27::27::27:

Gulbişim test yapsana pozitif olucak gibi geldi bana inşallah piorim senide tebrik ederim inş sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın darısı başıma inşallah umudum sana ne olduuu

İns adetin gelmez bu ay hadi hayirlisi.benmde gunum dundu olmadm daha ama karnm agriyor olcam galiba :50:

yaaa kızlar bişy dycem adetime 3 gün var bende de test yoktu ovulasyn testi yaptm iki çizgide koyu anlamadım bi sayfada okumuştum ovulasyon testlernde 2 çizgide koyu olursa hamileleik olabilir demişlerdi bakalım ne olucak:))

canım iyiyiz sen nasılsın bebiiş nasıll ay benim bebekte dursaydı doğum tarihlerimz aynı olucaktı:(

bizde iyiyiz çok şükür cnm.3 gün önce grip oldum çok ağır bişekilde bide üstüne bademcikler şişti.atlatmaya çalışıyoruz.cnm Rabbim en kısa zamanda yine nasip eder inş hayırlısıyla.tedavi falan oluyomusun.

sllmm kızlarr ben geldimm nasılsınız bakalım gülbiş 3 gün kalmış inşallah hamilesindir canım keserimm sende hoşgeldin nasılsın belki hamilesindir ber gebelik testi alıp yapsana adete yakın dönemlerde yapılırsa ovulasyon testi hamilelik çıkıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemem hadi hayırlısı inşallah sende hamilesindir canımmm...

hayalot gelmiş gitmiş sanırım iyiyim ben canım ne olsun evde can sıkıntısı işte

priorim nasılsınn yoğun işlerin galiba gözün aydın canım pıt pıt pıt pıtları duymuşun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

herkese öpücükler gönderiyorum butun kızlara:54::54::54::54:

Son düzenleme:
bizde iyiyiz çok şükür cnm.3 gün önce grip oldum çok ağır bişekilde bide üstüne bademcikler şişti.atlatmaya çalışıyoruz.cnm Rabbim en kısa zamanda yine nasip eder inş hayırlısıyla.tedavi falan oluyomusun.

çoook geçmiş olsun canımmm aman dikkat et kendine..canım ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım benim düşkler kan pıhtılaşmasından oluyormuş.. şuan ilaç içiyorum bakalım 3 gün kaldı adete...

Selam herkese...nasilsiniz kizlar..biz eww döndük az once smdi de telden yaziuorum..
Bitek habipteme alinti yapabldm.pc olaydi rhat herkesr alinti yapabilirdm..
Bu arada.... gurbetkiscem gelmis..Nerelerdesin sen bakimm
Hayalotum ugramis tatilin guzrl geciyo anlasildi..ins cumagunu ewinden yazabilirsin kiscem..
Kln im grlmis..hsgeldn balom nassin bakim..selencelkimle arada 1hafta var . O önde srnden. İnşallah habiptem gbi güzelce dgum yapabilirsiniz
Priorim.kusum dgum gununde gecti.. mewla sana o pit pitlari yolladı. .ne güzel yeni yaşın da melegin kucagnda olcak ins
Gulbisim... seremcemim...karamim... sernesim.sizlerde iyisinizdir ins. Yazdıklarınızı tam okuyamadm...yarin bkarim inş

Bana gelicek olursak...cumartesi aksamndan beri kafam bi ton..üzüldügum şeyler oldu. .bgunse agladim..elimden bu gelio anca. .
Bazrn bu tür seyler olmayınca çocuk olsun ck istyom..ama bu uzuldgimseyler olunca da gözüm hcbse gormuuo..olmasin isyemiuom diyom.
Hatta ben bile offff...geldimi hepbir gelir..ailem esim..hersru tuz biber..nfret eediyorum bazen..kimseyo goresim gelmiyo. .

Buarada adetimbitti..canım ne calismak istyo ne bse.bu hale her geldgimde hayattan kopuyorum ne olcalsa olsun dyebiliyorum..
Nysr kızlar ksra bakmayın ck doluyum. ..

kuzum ne oldu sana böyle kim üstüne geldi bu kadar yada yarana tuz bastı insanın bazen öyle anları oluyor kızçem emin ol ister karnında bir bebek olsun yada kucağında farketmiyor sorunlar geldi mi zaten hep bir yerden bastırır sonra da kalp dayanamaz hale gelir dökülür damlalar göz pınarlarından bazen içini rahatlatır bazen daha kötü olursun rabbim sıkantılarından sonrunlarından seni rahata eriştirsin inşallah canım benim artık geldiğinde konuşuruz öpüldünüz tatlı bayann :54:

sllmm kızlarr ben geldimm nasılsınız bakalım gülbiş 3 gün kalmış inşallah hamilesindir canım keserimm sende hoşgeldin nasılsın belki hamilesindir ber gebelik testi alıp yapsana adete yakın dönemlerde yapılırsa ovulasyon testi hamilelik çıkıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemem hadi hayırlısı inşallah sende hamilesindir canımmm...

hayalot gelmiş gitmiş sanırım iyiyim ben canım ne olsun evde can sıkıntısı işte

priorim nasılsınn yoğun işlerin galiba gözün aydın canım pıt pıt pıt pıtları duymuşun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

herkese öpücükler gönderiyorum butun kızlara:54::54::54::54:

canım inşallah öyledir artıkkk çok istiyorum olmasını inşallah olur... eee sen nasılsın teyzesinin fındığı nasılmış:))

yaaa kızlar bişy dycem adetime 3 gün var bende de test yoktu ovulasyn testi yaptm iki çizgide koyu anlamadım bi sayfada okumuştum ovulasyon testlernde 2 çizgide koyu olursa hamileleik olabilir demişlerdi bakalım ne olucak:))

Evt canm bnde duymustum :) ins vardir bnde smdi idrar testi aldm eve gecnce yspim ovu testte var ikisini yapim bakim :)

Evt canm bnde duymustum :) ins vardir bnde smdi idrar testi aldm eve gecnce yspim ovu testte var ikisini yapim bakim :)

ayyy canımm inşallah vardr hadi yapta hemen yaz bekliyorum:))) bak ben resmini koyayım ovü testi $2013-08-26-1921.webpEki Görüntüle 786770

Son düzenleme:
Back
X