Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaaa kızlar bişy dycem adetime 3 gün var bende de test yoktu ovulasyn testi yaptm iki çizgide koyu anlamadım bi sayfada okumuştum ovulasyon testlernde 2 çizgide koyu olursa hamileleik olabilir demişlerdi bakalım ne olucak:))

keserimmmm bende de ovu testi çifttii :52::52: hadi inşallahhhhh.. :52::52:

canım inşallah bakalım ne çıkıcak ama artık umutlanmıyorum olursa olur olmazsada canımız saolsun napalım:16::16::16::16::16::16:

orası mutlaka öyle yavrukuşşş.. Rabbim hayırlısını versin.. inşallahh bebişş geliyodurrr.... heyecanlandım bennn ama :52::52::52: yumurtlama tarihinde yaptın mı test hiç.. adetin sonuna denk gelmiyo di mi yumurtlama...

ben adet günü yapmıştım pozitif çıkmıştı.. normal idrar testinde çıkmadıı benimm.. erken gebelikte çıktı ama çok siliktii...

orası mutlaka öyle yavrukuşşş.. Rabbim hayırlısını versin.. inşallahh bebişş geliyodurrr.... heyecanlandım bennn ama :52::52::52: yumurtlama tarihinde yaptın mı test hiç.. adetin sonuna denk gelmiyo di mi yumurtlama...

ben adet günü yapmıştım pozitif çıkmıştı.. normal idrar testinde çıkmadıı benimm.. erken gebelikte çıktı ama çok siliktii...

evet canım bu ay yumurta takibine göre yaptık ama adamcağız hasta diye fazla yapamamaşıtık bi yumurtladığm gün ve öncesinde yaptık:17::17::17::17::17::17::17::17::17:

sllmm kızlarr ben geldimm nasılsınız bakalım gülbiş 3 gün kalmış inşallah hamilesindir canım keserimm sende hoşgeldin nasılsın belki hamilesindir ber gebelik testi alıp yapsana adete yakın dönemlerde yapılırsa ovulasyon testi hamilelik çıkıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemem hadi hayırlısı inşallah sende hamilesindir canımmm...

hayalot gelmiş gitmiş sanırım iyiyim ben canım ne olsun evde can sıkıntısı işte

priorim nasılsınn yoğun işlerin galiba gözün aydın canım pıt pıt pıt pıtları duymuşun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

herkese öpücükler gönderiyorum butun kızlara:54::54::54::54:

canımmmm iyiym sen nasılsın kuzum... işler yoğun bir de hem eylül hem de ekim de sınavlarım var.. bi taraftan da ders çalışıyorummm.. amin kuzummm hepbirlikte alalım kucağımızaa.. Rabbim diğer kızçelerime de nasip etsin inşallah..

Masallah canm benimde ovu testi aynisi cikti :)) normal gebelik testi ikincisi silik cikti.erken gebelik testide ikinci cizgi tam koyu deil ama koyuya yakin ucunude yaptim :52: galiba var.tabi gerisi onmli braz korkuyorum :50:

aaaaaaa ciddimisin ayyy inşallah hadi bakalım dur bi halay çekem:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Saol canm benim.uc gun yok kiz bir gun geciyor :52: erken gebelik ikinci silik cikti :) normal gebelik daha silik.ovu testide cift cizgi hayirlisi dua edin bze.keserimde ovu cift cikmis :))

Masallah canm benimde ovu testi aynisi cikti :)) normal gebelik testi ikincisi silik cikti.erken gebelik testide ikinci cizgi tam koyu deil ama koyuya yakin ucunude yaptim :52: galiba var.tabi gerisi onmli braz korkuyorum :50:

gulbişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm silikseee tamamdırrrrrrrrrrrrr :52::52::52::52: hadi kan testine inşallahhhh....

Saol canm benim.uc gun yok kiz bir gun geciyor :52: erken gebelik ikinci silik cikti :) normal gebelik daha silik.ovu testide cift cizgi hayirlisi dua edin bze.keserimde ovu cift cikmis :))

kuzummmm hemen doktoraa gittt.. korumaya alsınlarrr seniiiii.... baktırmışmıydınn herşeye :52::52::52:

Evden ciktim bitanem ayni seninki gbiydi.acil isim var dugune gidiyorum ablamin kayni.daha dogrusu kinaya.mwmlekete gidyorm gece donus var ins yolculuktan etkilenmem.yarn kan testi yaptirirm artik.ins vardir sendede bndede.tum kizcelerde :)

aminnn canım inşallah vardır..... kendini fazla yorma sakınn

Evden ciktim bitanem ayni seninki gbiydi.acil isim var dugune gidiyorum ablamin kayni.daha dogrusu kinaya.mwmlekete gidyorm gece donus var ins yolculuktan etkilenmem.yarn kan testi yaptirirm artik.ins vardir sendede bndede.tum kizcelerde :)

özel araçla gidiyosan söyle zıplatmasınlar çok... bişici olmazz canım duanı et sen :52::52:

Back
X