Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızcelerim nasılsınız bakalım 2gundur evde yoktum gelemdım yanınıza ozledım 2 gunde bıle bi sarılayı once:29::29::29:gulbısım keserım karamım adetiniz gelmediğine göre hala bi umut vardır:34:

ben bugun gıttım doktora cok moralım bozuldu eve donerken otobus duragında aglıcaktım kendımı zor tuttum :5:

gittiğim bütün doktorlar miyomlarımın gebelik oluşmaması için etki etmediğini söylemişlerdi şimdi ise gittiğim doktor oda aynı şeyi söylüyo ama 2 senedir hiç gebe kalamadıysan belkide bi etkisi var dedi hormon tahlili yap dedim gerek yok dedi klomen yazdı 12.gun gel dedı bakıcak catlamısmı dıye bıde ılacı ıstersen kullan dıyo neden adam akıllı bı doktor benı bulmuyo yada ben mı secıyorum:4: istersen kullan dıyo ben yazdım yani gerek yok fazla oyalanma dıyo bence aldır mıyomlarını bide ne diyo hiç çocugun yok dımı şok oldum:53: cunku mıyom amelıyatı hıc cocugu olmayanlara cıok gereklı degılse yapılmıyor bugune kadar sureklı gıttıgım doktorların hıcbırısı bu rıskı goze almadılar cok moralım bozuk bugun coook:14::14::14:

kapalı amelıyat yaptır dıyo rahı daha az zara gorur dıye oda tup bebek merkezlerınde oluyomus bılmıyorum napıcam ama tek bıldıgım kafamdan bunları atmak tekrar doktora gıtmıcem uzun bır muddet sadece yumurtam catlamısmı ona baktırmak ıcın gıdıcem cunku klomenden sonra kist rıski varmıs :26:

neyse canlar cok konustum galıba:17:

bebeğimmm iyice bi araştırsan da sağlam bi doktora gitsen.. üzülme kuzummm.. gelecek bebişşşş :29::29::29::29:

Gunaydin kizceler :3: nasilsiniz ben dun kinada gobecikler attim ama cok yoruldum kocisle gelin damada sadic olduk.gece 2 de evdeydik cok sukur kanama filan olmadi karnm cok agridi cok korkuyorum.dugunumuzde carsamba gunu.en yakn arkadasm var burda onunda cuma kinasi cumartesi dugun ve yine sadicim.buralarda hala sadiclik var.yogun bir hafta geciriyorum anliycaniz ama oln bebisim bnimle olsn baska bisi istemem .gece eve dondugumuzde testler iyice koyulasmisti :52:

Gülbis banada dua eder misin piorim Sende hamişler bana dua edin nolur bebeğim bu ay gelsin darısı bana ve diğer kızlara inşallah

Gunaydin kizceler :3: nasilsiniz ben dun kinada gobecikler attim ama cok yoruldum kocisle gelin damada sadic olduk.gece 2 de evdeydik cok sukur kanama filan olmadi karnm cok agridi cok korkuyorum.dugunumuzde carsamba gunu.en yakn arkadasm var burda onunda cuma kinasi cumartesi dugun ve yine sadicim.buralarda hala sadiclik var.yogun bir hafta geciriyorum anliycaniz ama oln bebisim bnimle olsn baska bisi istemem .gece eve dondugumuzde testler iyice koyulasmisti :52:

çekeyimm ben halayıııı ti lililililililililiilililililil :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::118::118::118:

Allah ın izniyle birşey olmass kızçemmm... :29::29::nazar:

Herkese günaydınnn :) Benim sizlere bi sorum olcak, yardımcı olabilirseniz çok sevinicem. 1 yıllık evliyim, bebek için henüz çalışmalarımız olmadı. Bu ay düşünüyoduk ama dişlerimi yaptırmam gerektiği için eylüle bıraktık. Hamile kalmak için yapılması gereken şeyler var mı? Ya da yapılmaması gereken. Beni bu konuda aydınlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler :)

Herkese günaydınnn :) Benim sizlere bi sorum olcak, yardımcı olabilirseniz çok sevinicem. 1 yıllık evliyim, bebek için henüz çalışmalarımız olmadı. Bu ay düşünüyoduk ama dişlerimi yaptırmam gerektiği için eylüle bıraktık. Hamile kalmak için yapılması gereken şeyler var mı? Ya da yapılmaması gereken. Beni bu konuda aydınlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler :)

Gunaydin canm hosgeldin.hakkinda hayirlisi olsn.bnce bisi yapmana gerek yok bikac ay dene olmazsa gdersin.genelde oncesnde folik asit kullaniliyor .baskada biseeye gerek yok bnce.islerini yaptrmandada iyi dusunmussun.

bebeğimmm iyice bi araştırsan da sağlam bi doktora gitsen.. üzülme kuzummm.. gelecek bebişşşş :29::29::29::29:
inşallah canım uzun bir muddet doktor yuzu görmek ıstemıyorum:50:
ne guzel eglenmişsin kızcem:21:
hakkından hayırlısı olsun bı kan testı yapta bakalım merak ettık :52:

gunaydın canım dişlerini halletmen iyi olur senin için,hamile kalmak için yumurtlama gunlerını kacırma bide hemen ayaga kalkıp yıkanma bildiklerim bunlar ama bize bi faydası olmadı :1:

Back
X