Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın kızlar benim adet düzenime bişyler oldu valla..2 gün önce 3-4 damla geldi kesildi bugün tekrar başladı sanırım bukez tamamen başladı sancılarda geliyor:)) ama geçen ay fazla çalışamamıştık zatende bu ayı ii değerlendirmek lazım:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

aranıyosun belkide kkızçemmm:9::9::9::9:bu ay iyi değerlendir emii:38::38:

kuzum sabah sancılarla uyandım malesef tamamen başladı:(( hayırlısı olsun diyorum....
hayırlısı olsun keserim şimdi okudum :29::29::29:
napıyosunuz bakalım
hayalot tatil nasıldı göbüşünle bikini giydinmi :1:
gümüşüm hoşgeldiniz miniğimnle nasıl minik tosbağa:52::52::52::nazar:yok kuzum giymedim bu sene bikini:17:mayo giydik:1:göbek ve memikler önden giderkene nasıl giyineyim:52::52::52:
kan sonucum iyi canim, doktor iyi cikti demis, beni telefonla aradilar.
insallah canim, kese büyüktü canim, icinde plasentada böyle cekirdek gibiydi, okuduguma görede plasenta bebekten önce gelisirmis.

insallah canim, dualarinizi eksik etmeyin, insallahta senin dedigin gibi olur.
benimle insallah saklambac oynamak istemistir.
yoktu canim beyaz bir nokta. yani ben göremedim, ve bu benim doktorum degildi, zaten hic konusmadi dogru dürüst, benim doktrorum izinli haftaya kadar

o doktora bi anormallik varmış zaten.en azından bebek burada gelısıyor yada gelısmıyor demelıydı.sen düşünme bunları bol bol dua et inşallah goruceksın bu sefer yavrunu :16::16::16:

gümüşüm hoşgeldiniz miniğimnle nasıl minik tosbağa:52::52::52::nazar:yok kuzum giymedim bu sene bikini:17:mayo giydik:1:göbek ve memikler önden giderkene nasıl giyineyim:52::52::52:

o doktora bi anormallik varmış zaten.en azından bebek burada gelısıyor yada gelısmıyor demelıydı.sen düşünme bunları bol bol dua et inşallah goruceksın bu sefer yavrunu :16::16::16:

insallah canim, dua ediyorum
allahim ne verirse hayirlsiini versin, verdigide benim kabulumdur diyorum. ama bu bekelyis cok zor birsey yani.
evet doktor hic dogrü dürüst birsey demedi, bende düsün düsün bir haller oldum artik.

neyse seninde kafani agrittim hakini helal et :)

insallah canim, dua ediyorum
allahim ne verirse hayirlsiini versin, verdigide benim kabulumdur diyorum. ama bu bekelyis cok zor birsey yani.
evet doktor hic dogrü dürüst birsey demedi, bende düsün düsün bir haller oldum artik.

neyse seninde kafani agrittim hakini helal et :)

yok canım esf ne güzel dertleşiyoz işte:16:burda hep gulcek halımız yok bunun için burdayız ya zaten:46:hep gel konuşuruz burdaki diğer kızçelerimde çok candandır:52::52:
hayırlısı ne ise hakkında o olsun inşallah:16::16:

ay cok sevımlı oluyodu ya
miniğim iyidir inşallah
iğnelerimiz sabah akşam oldu ağlayarak yapıyoruz ama bebeğim iyi olsun katlanırım :16:

yok canım esf ne güzel dertleşiyoz işte:16:burda hep gulcek halımız yok bunun için burdayız ya zaten:46:hep gel konuşuruz burdaki diğer kızçelerimde çok candandır:52::52:
hayırlısı ne ise hakkında o olsun inşallah:16::16:

tsk ederim canim...
evet hepside cok candan :)

ben yine haber veririm size, sali günü gidm hayirli haberleri allayimda bir geleyim insallah.

sen kacinci ayda hamilesin?

:52::52::52:hayalim hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz:46::46::46:eden artık gelmiyosun merak ediyorum :27::27:dur bi sarılam size:48::48::48:paşanında adı çınar demek :1:bizde çınar düşündük:46:şuan ek isim olarak emire karar verdik bundan önce ege idi:9::9:aslında tek isimden yanayım iki isim hiç sevmem ama kuranda geçen isim istedik çınar tek olmasın diye bakalım daha 4 ayımız var bişeyler bulunur daha :52::52:şuanlık çınar emir:27::27:

Bitanem calismaya devam ediyorum :26: artik eve gelincede bilgisayara bakmak bile cok zor geliyor:50:hemen uzanip uyumak istiyorum:53: o yuzden pek yazamadim ama cok özledim hepinizi:16::16: ama artik birkac haftaya izine cikacagim ins:46::46: o zaman hep sizinleyim :16:

Son düzenleme:
bu arada kızlar dün de ilk evlilik yıl dönümümüzdü :)))) canım kocacığım saolsun süprizini de yaptıı ama ben ona bi süpriz yapamadım malesef:( isterdim ki bebiş olsun süprizimde o olsun ama olmadı napalım kısmet artıkk... herşeyi geçtim ama beklemek çokkk zorrr...:14::14::14::14::14:
tatlım evlilik yıl dönümün kutlu olsun nice senelere inşş:16::16::16:
bitanem hakkında hayırlısı herzamann üzülmee zamanını bekliyo senin minik:54::54::54:

bu arada kızlar dün de ilk evlilik yıl dönümümüzdü :)))) canım kocacığım saolsun süprizini de yaptıı ama ben ona bi süpriz yapamadım malesef:( isterdim ki bebiş olsun süprizimde o olsun ama olmadı napalım kısmet artıkk... herşeyi geçtim ama beklemek çokkk zorrr...:14::14::14::14::14:

Canim benimm nice uzun hayirli guzel beraberliginize ins.omur boyu mutluluk diliyorm.ins seneye deil surprizle bebisinizle beraber kutlarsin ins :29::29:bu arada aferin enisteyeee:46::9:

Back
X