Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aynen canımm eşimin arkadışının hanımı doğum yapmış hç memnun kalmamış ölüyordum falan dedi...kişiylede alakalı olabilir doğumun zorluğu yada kolaylığı ile de olabilir...bilmiyorum artık hayırlısı ile doğursaydık birr iyi olacaktı

amin inşallah o gunlerırde görürüz kızçemm :16:

selammmmm kizlar nasilsiniz biz kizimla iyiyizzzzz kabuzlik sorunumuz vardi 1 haftadir sonunda cikarabildi kizim uyku duzene girmedi uykusuxmmm bszen uyuyor geceleri:emir_bebek::27:

selammmmm kizlar nasilsiniz biz kizimla iyiyizzzzz kabuzlik sorunumuz vardi 1 haftadir sonunda cikarabildi kizim uyku duzene girmedi uykusuxmmm bszen uyuyor geceleri:emir_bebek::27:

kızçeme kıyamam ben yazık ya :5::5:hakiki sıvı yağ ile karnına bol bol masaj yap habıbtem rahaytlatır:26:bende kabızım çok kötüyümmm kasılıyorum artıkk:14::14:aahhh ben dayanamıyorum o yavru napsın kıyamam:31::31:
uykusu yavaş yavaş düzene gırer canbnum sen nasılsın ıyımısın:54::54:gıttınızmı arabıstanlara:46::46:

Son düzenleme:
amın kızçem amınn:16::16:

hoşgeldınnnnnnnnnn:46::46::46:
hosbuldum balım nasılsın
kuzummm hoşgeldinn nasılsınnn:16:
saol tatlım sen nasılsın nasıl gıdıyo hamıslık:52:

kıyamam kuzum benım bendede var kabızlık:1:cok kotu bısey uyuma bosver canı saolsun bızdede olur o uyuyamadıgımız geceler ınsallah tabı sadece emzırmeye kalkalım hasta falan olmasın yada sımarıklıktan aglamasında:52::52::52:

Back
X