- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
- #55.621
olleeeyhadi bakalım hayırlısı 36 saat sonra catlıcak demek oluyo galıba ınsallah bu ay gelır melegın
![]()
ayyy canım inşallah yaaa şu diş ağrım da olmasa daha ii olucak....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olleeeyhadi bakalım hayırlısı 36 saat sonra catlıcak demek oluyo galıba ınsallah bu ay gelır melegın
![]()
Kızlarrr ben geldim...kocişim beni yemeğe götürdü 1.evlilik yıldönümü çok güzel geçti inşallah nice mutlu senelere hep böyle mutlu oluruz inşallah bugün çok güzel geçti şimdide çay içcez bizim herif bugün ne dediysem yapıyo aman maşallah hediye olaraktan geçen ay telefon almıştı ben ona bişey almadım...kırmızılardan ses yok inş gelmezse benim hediyem bebeğim olur daha büyük en büyük hediyeyi vermiş olurum dua edin bana gelmesin yarında gelmez ise inşallah
ahhh kızçem bi yakalaymadım seniiiiyi akşamlar kızlaryine kimseler yok muuuuuuu
![]()
canım bi amca adamcağız kanser 2 haftada eridi bitti.şuan hastanede artık son günlerigecmiş olsun kızcem kım hastakı Allah hayırlı sıfalar versın
iyi aksamlarrrr bende geldım yıne kımsecıkler yok![]()
keserim hadı hayırlısı ama sana tavsıyem dıslerını gıt cektır bu ay ..bak hamıleyken cok zor oluyo canım zaten bebekte alıyo butun kalsıyumu dıkkat etslm kızlar nasılsınız???ben çook kötüyüm diş ağrım var 2 gündr ölüyorum resmen korkudan doktorada gidemiyorum ama randevuyu aldım yarn sabah gtcembu arada bi kaç gündr ovulasyon testi yapıyordum nihayet bugün çif çizgiyi gördüm bakalm hayırlısı ile bu ayı değerlendirelm ama öncelik şu diş ağrım geçsin inşallah...Eki Görüntüle 798683 Eki Görüntüle 798684
Kızlarrr ben geldim...kocişim beni yemeğe götürdü 1.evlilik yıldönümü çok güzel geçti inşallah nice mutlu senelere hep böyle mutlu oluruz inşallah bugün çok güzel geçti şimdide çay içcez bizim herif bugün ne dediysem yapıyo aman maşallah hediye olaraktan geçen ay telefon almıştı ben ona bişey almadım...kırmızılardan ses yok inş gelmezse benim hediyem bebeğim olur daha büyük en büyük hediyeyi vermiş olurum dua edin bana gelmesin yarında gelmez ise inşallah
HaYAaaaalotummmmmmmmmmmmmmm![]()
canbonummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnasılsınnnn
![]()
[Biyiyummmmm habibtenmmmmm sen ve findigimmmmm nasilsinizzzzzzz hepinizi cok ozledim yaaaaaa[/B]
Herkesssss nasil iyimi varmi yeni haberlerrrrrrr bensen sonra dogum yapan oldumu![]()
:131::131::131::131::131:
hosbuldum balım nasılsın
saol tatlım sen nasılsın nasıl gıdıyo hamıslık
kıyamam kuzum benım bendede var kabızlıkcok kotu bısey uyuma bosver canı saolsun bızdede olur o uyuyamadıgımız geceler ınsallah tabı sadece emzırmeye kalkalım hasta falan olmasın yada sımarıklıktan aglamasında
![]()