Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sagol canım bılgılendırdıgın ıcın bakalım ekstre bi gelsin de ona göre bakalım ama mesaj gelmıs bankadan hala ıncelemekteyız dıye...

eee sen napıyosun kızcem miniğin nasıl gözükmüyosun artık sabah şekerimmm:54:

canımmm napiim ben çalışıyorum..ama canım burnumda..çok yoğun....:47::47: daha izne de çıkamadım 1 ay var.. çok yoruldum...hamileliğin de yorgunluğu var... minik iyidir inşallah kuzumm.. 24 ünde kontrolümüz var..bakalım ne diyecek doktorumuz.. sen nasılsın şekerim herşey yolunda mı ?

biz geldikkk:3::3:
nasılsınız kızçelerim ben annemden döndüm çok şükür sağsalim kardeşimide bıraktık geldik pazar akşamı:16:inşallah oda hayırlısıyla bitirir çabucak alışır oralara:31:
dün full cenaze evindeydim fırsat bulamadım pek:26:bugünde yine kuran vardı anca gelebildim:16:
bu arada cenaze annemlerdi derken benim doktor randevum kaldı :30:bugün aradım ayrıntılı ultroson için dışardan doktor geliyormuş oda bugün saat 4 buçukta sonmus bırde pazartesi varmış.dedim benim ultroson için haftam doluyor nasıl yapıcaz dedi haftaya geç olur ama yapılır sorun etmeyın dedi.pazartesi arıyacak bakalım saat 9da eğer boş yer varsa hemen ogun bakılcak bızım fındıga:1:inşallah sorunsuz geçer rabbım hayırlısını nasıp eylesin cumlemıze.bugün boştu aslında ama 250 tl istedi okadar param yoktu açıkçası birde babamızda izin alamazdı hem:27:
bu arada bi arkadaşım bebeğini normal sekılde doğurdu fakat doktor göbek bağını bebekte yanlış kesmıs vve bebek sadece 2 gun yasayabıldı:50:rabbım acısın cok uzuldum allahım sabır versın aılesıne.
nolur kızçelerim olmayacak mı Allahım nolur olsun demeyın.hepimiz inşallah evlatlarımızı kucaklarımıza alırız.dua ederken yanlış kelımeler sectırmesın rabbım:31:
ee iyi kötü benden haberler böyle canbonlarım.biraz geçmişe bakım sonra yemek yapmam lazım artık akşam gelırım oldumu.sizi sevıyorummm:52::52::52::52::52::52:

kuzummmmmmmmm hoşgeldin.. kardeşin de inşallah aşarılı bir üniversite hayatı geçirir.. tadını çıkarsınnnn :52::52::52:

canım arkadaşına da çok üzüldüm..ihmal var sanırım... Rabbim sabır versin.. başınız sağolsun datlım.. peşini bırakmasınlar...

Selam kizlar nasilsnz. Ben sabh yuruyusumu yaptm.geldm dusumu aldim smdi dinleniyorum .

canımmm napiim ben çalışıyorum..ama canım burnumda..çok yoğun....:47::47: daha izne de çıkamadım 1 ay var.. çok yoruldum...hamileliğin de yorgunluğu var... minik iyidir inşallah kuzumm.. 24 ünde kontrolümüz var..bakalım ne diyecek doktorumuz.. sen nasılsın şekerim herşey yolunda mı ?
Allah kolaylık versin canım aslında tam dinlenme zamanın senin uykucu haller bu dönemlerde oluyo :37: sana kolay gelsin cancanım bende iyim canım napim kırmızılar gelip gelmemkte tereddüt ediyo inşallah gelmemeyi tercih eder :49::52::52::52:
Selam kizlar nasilsnz. Ben sabh yuruyusumu yaptm.geldm dusumu aldim smdi dinleniyorum .

oooh ne güzel ama ben erken kalkamıyorumkiii tek gezemiyorumkii umudum gel beraber yuruyuse cıkalımmm:52:

başın sağolsun kızçemm özledikk valla seni miniği ...canım ben 29. haftamda yapılacak ayrıntılı ultrason doktor sorun olmaz dedi aslında herkes yaptırma gerek yok diyorlar 3lü testlerinde sorun olanları falan gönderiyorlar dediler ama bakalım işte 28 ekimde gideceğim bayramda annemlerin yanına gidiyorum gelince yaptıracağım ...sigorta karşılamadan mı 250 tl canım ...miniğin nasıl canm
allah razı olsun sağol kızçem..canım sigortalımısın diye hiç sormadıki kadın demekki sigorta karşılamıyor bunu:26:miniğimde iyi sanırım teyzesi senden bayağı önceydi kontrolümüz hala görmedim 1 ay oldu geçiyo nerdeyse:53:artık oynadığında gözle görülüyo karnımın inip çıkışı:1:demekki büyümüş yavrum:16:rabbım herkese nasip eyler inşallah:16:ee benım fındık kurdum nasıl sen nasılsın bakalım:54:yolunda değilmi herşey:16:

amin cnmmmm..öpüyorumm

iyiyiz habibtemmm..çalışıyorum hala teyzesiii direniyorummmmmmmm:9::9:
oooyyy şimd, profilinde gördümmm..yesin onu teyzesiiiiii:16::16::16:öp benimiçin olurmuuuu:54::54::54:

tatlımmm hoşgeldinnn..ayy arkadaşına çok üzüldümAllah yardımcısı olsun..hakkımızda herşeyin hayırlısı..hayırlısını dileyelim hayırlısı gelsininşallahhh..öpüyorum minik kuzunu ve seni:54:
sağol kızçem benim .prenses nasıl buyudumu:52::52:bizde sizi öpüyoruzzz:54::54::54::54:
sagol canım bılgılendırdıgın ıcın bakalım ekstre bi gelsin de ona göre bakalım ama mesaj gelmıs bankadan hala ıncelemekteyız dıye...

eee sen napıyosun kızcem miniğin nasıl gözükmüyosun artık sabah şekerimmm:54:

hos geldin tatlımmm basınız saolsun inşallah sorunsuz gecer ultrasonunuz
arkadasın adınada uzuldum cokkk zor o kadar ay bekle ama Rabbim beterinden korusun ıhmal varsada Allah sorsun boyllerınden nasıl yanlıs kesılıyomuskı kordon anlamadım:26:
hoşbulduk sernesimmm:16::16::16:sağol canım..bende çok üzüldüm herşeyi hazırdı oysaki ama nasip değilmiş demekki.doktor bebekte bırakılan kordonu az bırakmış oda göbeğin içine kaçmış çocuk boğulmuş öyle olunca:50:2 gün küvezde kaldı kalp yetmezliği denildi ama aile doktorları öyle bişey olmaz olsaydı usglarda çıkardı son aylarda demiş.daha sonra başka doktorlar tarafından incelemeye alındı bebek göbek bağı yanlış kesilmiş.aile peşinde olayın doktor hala kayıp zaten sanırım kaçmış gitmiş:26:olan o yavruyla anneye oldu işte:5:

Basiniz saolsun kizcem.mekani cennet olsn.Arkadasinada Allah sabir versn ya :50: herseyin hayirlisini dlemek lazm.ben nasibimi aldm ayrntilari buraya yazmadm ama esimle cok kotu tartismistm iki gun filan knusnadk iki tarafli gururmu yaptk ne.tam gunum gdgnde cok yalvardm kirmizilarm gelmsinde hamile ckaymda mujdeyi verim barisalm dye.gercktn oyle oldu.biz baristk hersy yoluna girdi ve bebisim gitti.sanki sirf onun icn bze gorundu :50: en basta hayirlisini dlemek lazm..
amin kuzum çok saol.öyle kuzum hayırlısını dilemek lazım hep yinede ne gelirse rabbimden.doktor hatası diyoruzda işte oda rabbimden demekki ölüm için vesileye o sebep olucakmış:31:sıkma kendını onları dusunupte.rabbım yardımcınız olsun ıns.çok zor her turlusu.:29:
kuzummmmmmmmm hoşgeldin.. kardeşin de inşallah aşarılı bir üniversite hayatı geçirir.. tadını çıkarsınnnn :52::52::52:

canım arkadaşına da çok üzüldüm..ihmal var sanırım... Rabbim sabır versin.. başınız sağolsun datlım.. peşini bırakmasınlar...
ahh bıtanem hoşbuldukkkk:46::46::46:inş canım inş alışır oda bıtırır su okulunu.yoksa babam cok yıkılır.benim okumamaı cok ıstıyorlardıki ben ortokulda okul 1.siydim lisede 1. olamadım aşk meşklerden ama derslerim iyiydi ama evlendim.şimdi bu sıpanın okumasını cok ıstıyorum annemler açısından en cok:16:inş hayallerımızı yıkmaz kazanıpta neler yapanlar var okuyorum deyıp allah korusun:26:

sabah yürüyüşümü:53::53:ne aldın yürüyüşten dönerken :27::27:eve gelince 1 ekmek yemişindir kesin :52::52::52::52::52:

allah razı olsun sağol kızçem..canım sigortalımısın diye hiç sormadıki kadın demekki sigorta karşılamıyor bunu:26:miniğimde iyi sanırım teyzesi senden bayağı önceydi kontrolümüz hala görmedim 1 ay oldu geçiyo nerdeyse:53:artık oynadığında gözle görülüyo karnımın inip çıkışı:1:demekki büyümüş yavrum:16:rabbım herkese nasip eyler inşallah:16:ee benım fındık kurdum nasıl sen nasılsın bakalım:54:yolunda değilmi herşey:16:

ben şükür çok iyiyim canım eşim süpriz yaptı haberim olmadan bilet almış inşallah kurban bayramına istanbula gideceğim ...minik de çok iyi bazen hiç durmuyor yerinde bazen sesi soluğu çıkmıyor bazen sert tekmeler atıyoruz birden irkiliyorum ...her hastahane karşılıyor ayrıntılı ultrasyonu canım burda 60 a yapıyorlar hastahaneden hastahaneye fark ediyor tabi 250 ise yarısına düşer mutlaka :16::16:

ben şükür çok iyiyim canım eşim süpriz yaptı haberim olmadan bilet almış inşallah kurban bayramına istanbula gideceğim ...minik de çok iyi bazen hiç durmuyor yerinde bazen sesi soluğu çıkmıyor bazen sert tekmeler atıyoruz birden irkiliyorum ...her hastahane karşılıyor ayrıntılı ultrasyonu canım burda 60 a yapıyorlar hastahaneden hastahaneye fark ediyor tabi 250 ise yarısına düşer mutlaka :16::16:

ohh negüzel canım neresine geliceksin allah nasip ederse
aynen bizim sıpada öyle:1:yesin onu teyzesi:56:
canım sordumda fiyatı ssk karşılamış fıyatı 250 tl imiş:53::53:.53:pazartesi beni arıyacak kadın bakalım nezamana gün vericekler:26:

ohh negüzel canım neresine geliceksin allah nasip ederse
aynen bizim sıpada öyle:1:yesin onu teyzesi:56:
canım sordumda fiyatı ssk karşılamış fıyatı 250 tl imiş:53::53:.53:pazartesi beni arıyacak kadın bakalım nezamana gün vericekler:26:

inşallah çok uzun zamana gün vermezler canım bekleyemiyor insan sabırsızlanıyor :46:...kısmet olursa başakşehir e geleceğim canım :16:

kızçelerim nasılsınız.. ben birazz üzgünümm..

bir de size sorayım... 6 haftalıkken kan testi yapıldı ft4 33,73 çıkmış referans aralığı 10,23-22 ..diğer t3 ve tsh normal... doktorum biraz yüksek çıkmış bakarız demişti ama endokrinolojıye git demedi.. bugün netten baktım.. bebede zeka geriliği ve organlarda gelişme geriliği oluyomuşş.. hatta ölümle ve düşükle sonuçlanabiliyormuş... doktorumu aradım bişi yok ama endokrinonojiye gidebilirsin dedi.. bi ilacı varmışş ilk 3 ay önemliymiş.. ben nerdeyse 10 haftalık oldum... bebeğe bişi olmaz di mi:14::14: ağladımm bugünnn.. yarına randevu aldım..gideyim bakayım uzman ne diyecek.. sizde böyle bi durum oldu mu...:44::44:

bir de size sorayım... 6 haftalıkken kan testi yapıldı ft4 33,73 çıkmış referans aralığı 10,23-22 ..diğer t3 ve tsh normal... doktorum biraz yüksek çıkmış bakarız demişti ama endokrinolojıye git demedi.. bugün netten baktım.. bebede zeka geriliği ve organlarda gelişme geriliği oluyomuşş.. hatta ölümle ve düşükle sonuçlanabiliyormuş... doktorumu aradım bişi yok ama endokrinonojiye gidebilirsin dedi.. bi ilacı varmışş ilk 3 ay önemliymiş.. ben nerdeyse 10 haftalık oldum... bebeğe bişi olmaz di mi:14::14: ağladımm bugünnn.. yarına randevu aldım..gideyim bakayım uzman ne diyecek.. sizde böyle bi durum oldu mu...:44::44:

yoktur canım bir şey inşallah dert etme bende 10 haftalıkken kan testi yapıldı oda kansızlık için bakıldı zaten çok tehlikeli bir şey olsaydı söylerdi herhalde sen önlem için git yine doktora :16::16:kendine stres yapma canım bebeğinde etkilenir ...inşallah hç bir sorun olmaz

kızçem boşun ağlama kuzum okuyup okuyup kendını sıkma boşuna nolur:29::29:birşey olmaz allahın izniyle ama düzene gırene kadar ölçümlerini yaptır olurmu.bı gıt bakalım nedıyecek sana:34:benım hormonlarıma bıkere bakıldı bırdaha bakılmadı bıle:44:

sağol kızçem benim .prenses nasıl buyudumu:52::52:bizde sizi öpüyoruzzz:54::54::54::54:

hoşbulduk sernesimmm:16::16::16:sağol canım..bende çok üzüldüm herşeyi hazırdı oysaki ama nasip değilmiş demekki.doktor bebekte bırakılan kordonu az bırakmış oda göbeğin içine kaçmış çocuk boğulmuş öyle olunca:50:2 gün küvezde kaldı kalp yetmezliği denildi ama aile doktorları öyle bişey olmaz olsaydı usglarda çıkardı son aylarda demiş.daha sonra başka doktorlar tarafından incelemeye alındı bebek göbek bağı yanlış kesilmiş.aile peşinde olayın doktor hala kayıp zaten sanırım kaçmış gitmiş:26:olan o yavruyla anneye oldu işte:5:
Allah sabır versın kızcem olan anneye oluyo baskasına degıl doktor kadınmıymıs erkekmıymıs acaba ya ne kadar onemlı demekkı kordonu kesmek ebeler kesıyolarda doktor nasıl beceremıyo acaba ah ahhh:4::4::4::4:

canım sıkma kendını sankı cokta yuksek degıl gıbı sen yınede doktora bı gorun kızcem Rabbiim sifalar versın senıde bebısınıde korusun:16:

Allah sabır versın kızcem olan anneye oluyo baskasına degıl doktor kadınmıymıs erkekmıymıs acaba ya ne kadar onemlı demekkı kordonu kesmek ebeler kesıyolarda doktor nasıl beceremıyo acaba ah ahhh:4::4::4::4:

canım sıkma kendını sankı cokta yuksek degıl gıbı sen yınede doktora bı gorun kızcem Rabbiim sifalar versın senıde bebısınıde korusun:16:

kadınmış aslında ben önceden kist tedavisindede o hastaneye gidiyordum sonra değiştirmiştim hamile kalınca..ama orda o kadın doktor yoktu demekki ebelerden biri yada özel doktor getirttiler sadece doktorun adını duydum.hatıra gelmesın dıye cok soruda sorulmuyor böyle durumlarda işte:26:

Back
X