- Konu Sahibi medd_cezir
- #55.961
hemşiremmmmnasılsın bıtanemmm
![]()
İyidir cok sukur calisiyorum isler yogun bu aralar.bnde ders calismaya basladm snava grcem hayrlisylan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemşiremmmmnasılsın bıtanemmm
![]()
kızçem bende selvi boy değilimkisülemeye bile utanıyom 1 60 boyum var
bastı bacak hayalot dolanıyor işte ortalıkta
![]()
canım zaten adetıne ne kalmış.adetın 1 gunu gıt ıstersen yada 2.gunu.
evet iğneli tedaviler daha etkili diyorlar doktorundan sen de bu şekilde bı tedavı isteyebılırsın.bu arada hoş geldin canımnasılsın ıyımısın
![]()
canım bence suan baktırma adetin bi gecsin öle baktır en saglıklısı erkenden ögrencende ne yapcan ben 3 haftalıkken ögrendim cok pişman oldum yok beta hcg yükselirmi yok kese olusurmu yok bebek gözükürmü derken cok yıprandım doktor kesinde konusmuyor duguların alt üst oluyor. bence adetin en az 8 gün gecince tahlil yaptırmaya git tabi adetin birgün gecince evde test yap hatta test adetine 3 kala bile belli ediyor ikinci cizgi silik oluyor benim öle olduArkadaşlar merhaba.. Benim bat.ım 29 eylül.. Ama o tarihlerde buralarda olamıcam, 28inde gidiyorum.. Sizce nezman kan tahlili yaptırsam gebelik belli olur..
canım bence suan baktırma adetin bi gecsin öle baktır en saglıklısı erkenden ögrencende ne yapcan ben 3 haftalıkken ögrendim cok pişman oldum yok beta hcg yükselirmi yok kese olusurmu yok bebek gözükürmü derken cok yıprandım doktor kesinde konusmuyor duguların alt üst oluyor. bence adetin en az 8 gün gecince tahlil yaptırmaya git tabi adetin birgün gecince evde test yap hatta test adetine 3 kala bile belli ediyor ikinci cizgi silik oluyor benim öle oldu
Arkadaşlar merhaba.. Benim bat.ım 29 eylül.. Ama o tarihlerde buralarda olamıcam, 28inde gidiyorum.. Sizce nezman kan tahlili yaptırsam gebelik belli olur..
canım bence sımdı bıle baktırsan cıkar kanda cogu kısının cıkıyor beklemek cok zor bılıyorum bekle demıcem o yuzden ama ben artık 2 senedır alıstım adetlerımde duzenlı oldugu ıcın belırtılerımde 1 haftadan once baslıyor adet olacagım zaman umıtlenemıyorum o yuzden sadece bu ay umıtlenmıstım hıc adet belrtım yoktu 5 gun gecmıstı malesef yıne adet oldumBenim de kararım öyleydi, adetim gecikmeden bakmıcaktım ama 15gün yurtdısında olucam, orda test yaptırmam mumkun olmaz, gitmeden ogreniyim dedim.. 29u bat, ben 28inde gidiyorum
Allah sabır versin Allah uzak etsin
guzellesmıssındır kızcem o tombıklık ne yakısıyo hamıslere darısı basımıza
gecmiş olsun canım internet yorumları mahvediyo insanı
ben sana demdedimmi nete bakma dıyeben de okumuyorum artık hıc bıseyı ınsanın morelı bozuluyor bakma canbonum sen doktorunu dınele bısey olmaz ınsalah ıcını ferah tut
öyle diyorlarartık göbek buyuyunce kılomda okadar göze batmıyor sankı cevre acısından.tabı yıne artık herkes şişko dıyor ama en azından gözlerini pörtleterek bakmıyorlar
lierac kremı almadım cunku catlıycaksa eger hıc bısey onune gecmıyor.birde sordumda ılk zaman 110 tl dedı.bende kayısı yagı ıle kakao yagı aldım.zaten bacaklarımda öncedende bıraz catlagım vardı
birde selülitim çıkmış yahu kilodanmıdır acep
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
yazsaatimm canımm nasılsınnnnnn... minnak nasıl... ufaklık başladı mı okulaa
Nabe rcanlarim ozledim hepinizi
Bana bir oglus geliyormusahmedimiz geliyor
Darisi bekleyenlere isteyenlere hasretini cekenlere insallah en kisa zamanda.
Canim iyiyim, senin bidikta kendini gostermis buyumus iyice masallah bu yil erkek yili erkek olabilir :))
Kizim basladi canim okula insallah iyi Olur
canım bence sımdı bıle baktırsan cıkar kanda cogu kısının cıkıyor beklemek cok zor bılıyorum bekle demıcem o yuzden ama ben artık 2 senedır alıstım adetlerımde duzenlı oldugu ıcın belırtılerımde 1 haftadan once baslıyor adet olacagım zaman umıtlenemıyorum o yuzden sadece bu ay umıtlenmıstım hıc adet belrtım yoktu 5 gun gecmıstı malesef yıne adet oldum![]()
canım benım hadı bakalım ınsallah melegın senınledırCok heyecanlandım bu söylediklerinden:) yarın sabah erken gebelik testi yapıcam, ptesi de kan testi yaptırırım.. Allah hepimizin kucagını doldursun en yakın zamanda.. İnsallah güzel haberler veririm yarın
kuzum bugun cepten gırdım gun boyu telefonuma guncelleme yukledıkten sonra bı tuhaf oldu yazdıgım tum alıntılar bosa gıttı malesef yazdım cevap ama paylasamadımsernesimmmm datlımmmmm...... napıyosun bakimmmmm![]()
yerım ben senın oglusunu masallah ahmet ısmını bende dusunuyorum oglum olursa bı hayırlısıylaAllahım banada nasıp etseNabe rcanlarim ozledim hepinizi
Bana bir oglus geliyormusahmedimiz geliyor
Darisi bekleyenlere isteyenlere hasretini cekenlere insallah en kisa zamanda.
masallahboyumuzz 3,77.. kalbimiz 16811haftalık olmuşuzzz
![]()
kızçelerimmmm....
napıyosunuzz bakimmm.... hayalotumm, umudum,ngasgciimm, sernesim,gulbisim, karammmm ve diger kızçelerimmm(bankada f klavyeye alışmışım,q da zor oluyoo)
hepinizi özledim...merak ettim.. bizim bankada tadilat başladı.. şube savaş alanı gibi..dün oturupp bakamadım buralara hiç....
işler güçler çok yogun... bugün de sınavım vardı sabah 9,30 dan akşam 18,30 a kadar tüm gün..yine gelemedim...
inşallah herşey yolundadır
dün bizim minnak ı görmeye gittik... çocuk hiperaktif olcak galibahızlandırılmış sandım görüntüyü ama değilmiş
eller ayaklar ayrı oynuyordu...
kalp atışı 168 çıktı.. 145 üstü kız diyorlar ama doktorumuz erkege benzettim ama net olarak 1 ay sonra söylerim dedi...arkadaşıma da erkek demiş ama kız çıktı sonraa.. bakalım.. Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..hepimizee...
bekleyen kızçelerimin de göbüşleri doluversin....
boydan fotografımızı koyacaktım ama dosya büyük gelmişş![]()