Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

neredesiniz... nerde oturuyosunuz... öyle olmakta zoorrr.... dogru vallaa sıkılıyosundur oralardaa...

benim ailem akrabalarım istanbuldan eşim memur olduğu için istanbuldan hataya gelin geldim hatayda yaşıyorum ve burda ki çoğu insanlardan arapça konuşuyor dillerinide anlamıyorsun maalesef kısmet inşallah tayin çıkarda taşınırız

Herkze merhaba... 3.cu deneyisim basarisiz oldu, regl oldum. Ptesi doktora gidiyorum kismetse, ovulasyon tarihini ogrenmem icin.. ins ekim ayi bana ve bekleyen herkeze :emir_bebek:getircek..

olur canım 3.ayımda ben hıc stres yapmamıstım bu topıgın tarıhı taaa 2012 ekım o gunden berı beklemedeyım ılk 1 senedede korunmuyorduk ama nasıp kısmet gelemedı bı turlu bebegım inşallah 2013 ekim ayı hepimize nasipli gelirde bebişlerimizide getirir Allahın izniyle:49::emir_bebek::16:

Herkze merhaba... 3.cu deneyisim basarisiz oldu, regl oldum. Ptesi doktora gidiyorum kismetse, ovulasyon tarihini ogrenmem icin.. ins ekim ayi bana ve bekleyen herkeze :emir_bebek:getircek..
hoşgeldın canım aramıza.olcak ınsallah hayırlısı olsun.ekımde kavuşursun ıns bebegıne fazla beklemeden:16:
napiiyiimmkııı hergun ayrı kosturmaca... gecen hafta mısafırler vardıı onlar gıttıı akşamına şehır dısına cıktık dun geldım.. ortalık toparlamaca derken yorgun dustumm... anlasılan bu haftam hazırlıkla geccek bu hafta sonuda yemeklı mısafırler varr... ondan sonrakı hafta yıne ev toparlıcam hafta içi komşularımm gelcek sonrada yıne evi toparlaaa...:37::37::37::37: allaaammmm bi nefes alıyım beaaa.... amann yaaffff
hamılelıkten oncekı yaşantım ama benım evı hergun bu sekıl dusun:27::27::27:allahtan sımdı okadar gelenım gıdenım yok yoksa çocuk duserdı vallahı:50:
allah kolaylık versın kuzum ınsan sıkılıyor bazen:26:
hayalotum geçmiş olsun kızçem ıhlamur iyi geliyor bende bir ara içtim fazla yakalanmadan kurtuldum şükür sen magnezym ilacı yazdırdın mı doktora ?:16:

ahh balım ıhlamur falan ıcemıyorum ama meyve yıyorum bol bol:39:
doktor yazıcaktı bana kan ılacını yazmış onu unutmuş.bugunde aradım numaramı bıraktım yoktu yerınde yarın muhtemelen ararda alırım cok ağrım var yıne :27::27::27:

Herkese merhaba, benim adet olmama daha 4 gun var , yumurtlamanin ustunden de 10 gun gecti. Bugun idrar testi yaptim, ikinci cizgi biraz silik olmakla beraber pozitif cikti. 3 defa tekrarladim testi, ucunde de ayni sonucu aldim. Hemen cikip kan testi yaptirdim, negatif dediler, adetin geciktikten sonra bir daha gel dediler. Bu durumla karsilasan var mi daha once? Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Esime bile soyleyemedim henuz..

Herkese merhaba, benim adet olmama daha 4 gun var , yumurtlamanin ustunden de 10 gun gecti. Bugun idrar testi yaptim, ikinci cizgi biraz silik olmakla beraber pozitif cikti. 3 defa tekrarladim testi, ucunde de ayni sonucu aldim. Hemen cikip kan testi yaptirdim, negatif dediler, adetin geciktikten sonra bir daha gel dediler. Bu durumla karsilasan var mi daha once? Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Esime bile soyleyemedim henuz..

canım benim bildiğim ilişkiden 10 gün sonra kana 12 veya 14 gun sonrada idrar geçer :26:senınkısı tam tersı anladığım kadarıyla:44:ama kan tahlılın kaç cıktı sonucu.eger değer az ise batını beklerler tekrarlamak için.degerını bılseydın en azından fıkır olurdu 5 üzeri pozıtıf olduğundan dolayı:26:hayırlısı ama batına cok kalmamış bı gecsın tekrarlarsın testını merak etme.bu arada sen dıkkat et agır falan kaldırma yınede.eşinede henüz bırsey deme bence .

günaydıınn kızlarrrrr..... bugun kırmızılarıı tatile yolladımmmm..... yupppiiiiiiiiiiiiiiiii...................:52::52::52::52::52:

canım hayırlısı olsuın hakkında:16:inşallah vardır bebeişin:46::46:benım göğüs uçlarım iğne gibi batıyodu ama bunklar adetten 1 hafta sonra başladı hemen hemen.benim tek belirtim ara ara adet sancısı gıbı agrı çekmem oldu:27:ama anlattığın belırtıler bebeişin belirtiside olabılır tabı.kaç gun var bata:29:

10 ekim bat günm de yumurta çaladıktn 9 gün sonra test yap dedi ben yaptım şimdi negatif 9 gün erken değil mi dün akşam aynı sen dediğin gibikasıklarıma ağrı girdi şimdi araştırdım herkez 14 15 gün test yapıyomuş bekliycem 6 gün sonra gene yapıcam

10 ekim bat günm de yumurta çaladıktn 9 gün sonra test yap dedi ben yaptım şimdi negatif 9 gün erken değil mi dün akşam aynı sen dediğin gibikasıklarıma ağrı girdi şimdi araştırdım herkez 14 15 gün test yapıyomuş bekliycem 6 gün sonra gene yapıcam

canım daha erken idrarda geç çıkıyor 12 günden önce çıkmaz istisnalar hariçtir tabi:1:ama kan verırsen 10.gunde anca kana gecıyor:27:sen bırazdaha bekle bence acele etme.ıns senınledır meleğin

canım daha erken idrarda geç çıkıyor 12 günden önce çıkmaz istisnalar hariçtir tabi:1:ama kan verırsen 10.gunde anca kana gecıyor:27:sen bırazdaha bekle bence acele etme.ıns senınledır meleğin

arkadaslar selam 9 aydır denememize ragmen henüz bisey yok 2 gündür belimde hafif agrı ellerimde ve dizlerimde titreme halsizlik hisseditorum ve fazlaca idrara cıkma var bende ve midem sanki bogazıma cıkıyor anlatamıyorumda tam ama sonra iniyor sizce bu gebelik olabilirmi test yapayımmı sıkıldım artık heray eczanaden alıpalıp hüsran yasamaktan sevgiler:21:

Back
X