Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

arkadaslar selam 9 aydır denememize ragmen henüz bisey yok 2 gündür belimde hafif agrı ellerimde ve dizlerimde titreme halsizlik hisseditorum ve fazlaca idrara cıkma var bende ve midem sanki bogazıma cıkıyor anlatamıyorumda tam ama sonra iniyor sizce bu gebelik olabilirmi test yapayımmı sıkıldım artık heray eczanaden alıpalıp hüsran yasamaktan sevgiler:21:

canım belirti olabilir ama psikolojikte olabılır.kaç gün geçti batın:26:

Geçen ay bugünde bebisimin kesesini görmüştük :31::31: tarif edilmez bi mutluluk yasamistim bugünde tarif edilmez bir acı yaşıyorum :5: neyse yine baslamim ben :50:

merhaba canlar uzun zamandır bende kosusturmacadan gelemedım nasılsınız pekte bı degısıklık yok sanırsam ben yokken kımsede gelmemıs zaten:31: ben gecen hafta sureklı hastanelerdeydım kan verdım cenemle ugrastım falan fılan...bu haftada mısafırlerım vardı...bide acık ogretım okuyorum kayıt yenılememı yaptırdım ders calısmam lazım çalışasım yok suan acıktım yerımden kalkasım yok yok ta yokkkk:9::9:

bide 9.gunum bugun 3 gundur bıse yoktu geceden berı kırmızı kahverngı karısımı akıntım var daha temızlenemedım galıba
Canmmmmm geçmiş olsun hemde başarılar diliyorumm çok yorma kendini :29:

Geçen ay bugünde bebisimin kesesini görmüştük :31::31: tarif edilmez bi mutluluk yasamistim bugünde tarif edilmez bir acı yaşıyorum :5: neyse yine baslamim ben :50:

inşallah tekrar yaşayacaksın o heyecanı yeniden tadacaksın canım benimm sıkma canını rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla :16::16:

bugünde hava yağmurlu burda:31::31::31:

burdada tam tersi hayalotum okadar sıcak vardı ki bunaltıcı evin içinde sıkıldım bilgisiyar başınada geçemedim eşimin işleri vardı bir türlü gelmek nasip olmadı şimdi de kimse yok neyse belki gelen olur ne yaptın yürüyüşe başladın mı ?

hoş geldin canımmm:16:

canım doktordan gelmedınmı daha:26:hadı hayırlısı ama esınde mutlaka versın testı :29:

geldim tatlım dahiliyeye gittim testler yapıldı ama doktor çocuk düşünüyorsan ilaç vermeme gerek yok dedi çünkü çok yüksek çıkmadı ve hamile kalmana engel olacak kadar tiroidin yok dedi tarlusala devam ediyorum adetin ikinci günüde gidip diğer hormon testlerimi yaptırıcam ve o zaman eşimde gelecek test yapmaya bakalım hayırlısı bi sorun bulunamıyor peki neden adet olmuyorum onu anlamış değilim :( adet olmayıncada yumurtlama oluyormu yahu kafama takıldı menopoz dönemini demiyom he normal bi kadın adetleri düzensizse iki ay olmuyosa o 2 ay boyunca yumurtlama hiç olmuyormu acaba canım :D kafayı yedim inanki :D

tekrar yaşıyacaksın ogunu kuzum hıc merak etme.sıkma canını.ben ınanıyorum hersey güzel olucak ve tatlını koynunda uyutacağın günlerde gelıcek ınsallah:16:

burdada tam tersi hayalotum okadar sıcak vardı ki bunaltıcı evin içinde sıkıldım bilgisiyar başınada geçemedim eşimin işleri vardı bir türlü gelmek nasip olmadı şimdi de kimse yok neyse belki gelen olur ne yaptın yürüyüşe başladın mı ?

ah kuzum burasıda esiyo valla yağmur yagıyo suan:16:
yuruyuse başladım canbonum dun bugünde yurudum.dun 1 buçuk saat bugun 1 saat yurudum
duz yol olsa benım ıcın cok kolay olucak ama bızım buralar hep tepe yokuş cok yoruyor benı:50:

geldim tatlım dahiliyeye gittim testler yapıldı ama doktor çocuk düşünüyorsan ilaç vermeme gerek yok dedi çünkü çok yüksek çıkmadı ve hamile kalmana engel olacak kadar tiroidin yok dedi tarlusala devam ediyorum adetin ikinci günüde gidip diğer hormon testlerimi yaptırıcam ve o zaman eşimde gelecek test yapmaya bakalım hayırlısı bi sorun bulunamıyor peki neden adet olmuyorum onu anlamış değilim :( adet olmayıncada yumurtlama oluyormu yahu kafama takıldı menopoz dönemini demiyom he normal bi kadın adetleri düzensizse iki ay olmuyosa o 2 ay boyunca yumurtlama hiç olmuyormu acaba canım :D kafayı yedim inanki :D

hoş geldin kuzum :16:valla canbonum yumurtlama olmassada adet olunur dıye bılıyorum ki bunu ben çok yaşadım.rahim tabanı kalınlaşıyor ve yumurtlama olmadığından bu kalınlaşma zamanla dokuluyor ve kanamaya sebep oluyor dıye bılıyorum.ama adet kanaması gıbı olmuyor duzensız oluyorsun ozaman ve kısa surelı olur dıye bılıyroum .yınede netten araştırıp okumak lazım.sen butun hormonlarını yaptır bakalım bı sonuç ne çıkacak.sen normalde yumurta atıyorsundur tüplerden ama ya spermler yakalıyamıyor yada bi sorun var ufacık.ıkınızde testlerı bı yaptırında bakalım sonuçlar nasıl cıkıcam:29:adet olamamının pek çok sebebi olabılır en basıdı sen kendıne düşünerek gecıkmesıne sebep olabılırsın:26:

canım benim bildiğim ilişkiden 10 gün sonra kana 12 veya 14 gun sonrada idrar geçer :26:senınkısı tam tersı anladığım kadarıyla:44:ama kan tahlılın kaç cıktı sonucu.eger değer az ise batını beklerler tekrarlamak için.degerını bılseydın en azından fıkır olurdu 5 üzeri pozıtıf olduğundan dolayı:26:hayırlısı ama batına cok kalmamış bı gecsın tekrarlarsın testını merak etme.bu arada sen dıkkat et agır falan kaldırma yınede.eşinede henüz bırsey deme bence .

Sagolasin, biraz icim rahatladi. Kan degerimi soylemediler malesef. Ben yurtdisinda yasiyorum ve burada kan testini 20 dakika sonra soylediler bana , dilerseniz bir de laboratuvara gonderelim dediler. Laborauvara gonderseler, extra ucret isteyeceklerdi, ben de bekler kendi doktoruma giderim dedim. 20 dakikada sonuc veren dandik test icin bile benden epey yuklu para aldilar sinir oldum. Sanirim onlarin yaptigi kan testi oyle HCG degerini gosteren hassas bir test degildi, yokse 20 dakika sonra sonucu soyleyemezlerdi.

Bu arada dayanamayip, bu sabah 2 farkli marka ile test yaptim, ikisi de pozitif cikti. Ama hala sevinemiyorum su kan testi yuzunden. 2 gun sonra kirmizilar gelmezse umitlenmeye bslayacagim. Bu arada cumartesi gunune ravdevu aldim doktorumdan, ultrasonla baktiginda hersey aciga kavusur diye umit ediyorum. :)

hayırlısı olsun tatlım.benimde bugün 5.gün ama test yapmak istemiyorum.çünkü daha önceleri çok kez yaptım ama hep sonuç hüsran oldu.eskiden adetim düzensizdi doğum kontrol hapı ile düzene girmişti. 4-5 aydır düzenli geliyordu.yinede bilemiyorum hamilemiyim yoksa yinemi adet düzensizliği beni buluyor.arkadaşım ısrarla test yapmamı istiyo.hap ile düzene girince tekrar düzensiz olmaz dedi.ben ısrarla yapmak istemiyorum.sonucun hüsranına hazır değilim :(

kızlar merhaba son 7-8 aydır bende bebek cok ıstıyorum 5 yıllık evlıyız eşim korunuyordu sıze bırsey sormak ıstıyorum ben ılk defa bu ay bızde hıcbır sorun olmamasına ragmen doktordan klomen talep ettım adetın 4.günü gün de 2 tane olarak basladım ama bana klomen cok cok dokundu kızlar bana yorum yapacak olan var mı aranızda 10 günüdr kanamam devam edıyor normalde adetım 5 gün sürerdı sımdı 10 günüdr kanamam var hala bıtmedı adetım ayrıca fecı fecı sekılde kasık ve bel ağrıları cekıyorum doktor gıttım dün aksam bana dedı kı klomen herkese yaramaz demekkı sana yaramadı dedı vucut ayak uydurmadı demek kı dedı ve bana duphoston verdı bugun baslıcam gunde 2kere ıcıcem hıc böyle bırsey duymusmuydunuz neden kanamam gecmedı ve cok ağrılarım var kasık ve belde ınsallah bu duphostene gecırır kanama ve ağrıları ya cok cok canım sıkkın

kızlar merhaba son 7-8 aydır bende bebek cok ıstıyorum 5 yıllık evlıyız eşim korunuyordu sıze bırsey sormak ıstıyorum ben ılk defa bu ay bızde hıcbır sorun olmamasına ragmen doktordan klomen talep ettım adetın 4.günü gün de 2 tane olarak basladım ama bana klomen cok cok dokundu kızlar bana yorum yapacak olan var mı aranızda 10 günüdr kanamam devam edıyor normalde adetım 5 gün sürerdı sımdı 10 günüdr kanamam var hala bıtmedı adetım ayrıca fecı fecı sekılde kasık ve bel ağrıları cekıyorum doktor gıttım dün aksam bana dedı kı klomen herkese yaramaz demekkı sana yaramadı dedı vucut ayak uydurmadı demek kı dedı ve bana duphoston verdı bugun baslıcam gunde 2kere ıcıcem hıc böyle bırsey duymusmuydunuz neden kanamam gecmedı ve cok ağrılarım var kasık ve belde ınsallah bu duphostene gecırır kanama ve ağrıları ya cok cok canım sıkkın

Bende klomen kullandım kanamam olmadı ama kist olmuştu doktorumda senin doktorun gibi klomen herkze yaramaz demişti demekki belirtieri herkezin faklı oluyormuş inşallah seninde yüzn güler çektiğin sıkıntılar allahın izniyle biran önce biter

merhaba canım bende 4 kere klomen kullandım bızdede sorun yok banada yaramıyo klomen helekı bu ay suan 12.gunum hala kanamam var oncekı ay boyle oldugunda doktorum onemlı degıl dedı adet kanın bıtmemıstır o gelıyodur dedı bıde antıbıyotık verdı bıde fıtıl ama kullanmamıstım gecmıstı hemen bende bu ay artık bıktım doktora gıtmekten o fıtılle antıbıyotıge basladım aslında bı gıtseydım ınsallah kıst falan olusturmamıstır:26: bende duphoston nasıl bıse ben hıc bılmıyorum onu:44:

ah kuzum burasıda esiyo valla yağmur yagıyo suan:16:
yuruyuse başladım canbonum dun bugünde yurudum.dun 1 buçuk saat bugun 1 saat yurudum
duz yol olsa benım ıcın cok kolay olucak ama bızım buralar hep tepe yokuş cok yoruyor benı:50:

hmm allah yardımcın olsun ya ama benim ki daha zor bizim ev baya tepede ve dik yokuş çıkılıyor daha hç bir saat yürüyüşe çıkmadım ama o yokuşu bir kere çıktın mı zaten kesilip kalıyorum ne yapacağım bilmiyorum :44::44::16:

hmm allah yardımcın olsun ya ama benim ki daha zor bizim ev baya tepede ve dik yokuş çıkılıyor daha hç bir saat yürüyüşe çıkmadım ama o yokuşu bir kere çıktın mı zaten kesilip kalıyorum ne yapacağım bilmiyorum :44::44::16:

seninde zor vallahı bızımde ev tepede :9:ne tarafa gıtsem bır tepe ınıp 2 yokuş çıkıyorum yada tam tersi:27::27:
aslında senın kılonda yok benım gıbı sıgarada ıcmıyordunkı sen :26:benı görsen dıl dısarda yuruyorum:52::52::52:

Back
X