Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:1::1::1:ben bazen 2-3 smile yapıyorum valla :52::52::52:napam kimsede yazmayınca bom boş oluyor.bu sabah bı geldım topık 3.sayfaya kaymışşş:53::53::53:
neyse bende gelınce bı laf atıp kacam bari :31:
anlıyorum sernesim.rabbim inşallah sizlerede nasip edicek var bi zamanı elbet.
ama ben hamıle kalamasaydım sanıyorum yine bırakmazdım topiği:31:
inşallah kuzucum yaa artık oluruna bıraktık yok yumurtlama gunu yok bılmem ne cok sıkıldım:51:
oyy balım gecmıs olsun kıyamam ya:29::29::29:

dorum sen yazdın hep rahatladınmı bıraz.gercı sımdıde hastalanmışın ama:27:
evet suan cok hastayım esimden bulastı
yaww insalarin gezmeleri, isleri, gücleri, kayinvalideleri vs leri var:)) vakitleri olmuyordur:)))

hepsi iyide kv :63::63::63::63: :9:

neyse bende gelınce bı laf atıp kacam bari :31:

inşallah kuzucum yaa artık oluruna bıraktık yok yumurtlama gunu yok bılmem ne cok sıkıldım:51:

evet suan cok hastayım esimden bulastı

hepsi iyide kv :63::63::63::63: :9:

:1::1::1:sernesim sen bakma moreme o kayganasıyla ıyı anlasıyo:52::52::52:alaman gacı ıyı bakıyo canbonumuza:27::27::27::nazar:

keyfine bak kızcem havan olsun bosver gorunmesende olur biz seni görüyoz:16:

valla kızcem bı degısıklık yok kendı adıma monoton :31:
kıscem şimcik benim kürküm varya:12::12: hiç çıkarasım gelmiyor o varkende görünmüyom işte:52::52::52:
al bendende o kadar benim hayatta monoton:4::4::4:

kaçmadım :D tv izliyorum. pek konuşkan değilimdir. ama iyi dinleyicilerden olduğum kesin.hamile kalmadan ve düşük yapmadan önce hiç yazmazdım şimdi ayda yılda birkaç cümle kuruyorum. mesaj sayımdan da bellidir :D aslında eski üyelerdenim

kızlar buarada ben neden tam temızlenemedım bugun13.gunum:26: daha once boyle oldumda doktorum fıtıl ve antıbıyotık vermıstı hepsını bıtırmemıstım onlardan kullandım ama gecmedı hala klomenmı yaptı acaba artık doktora gıtmektende bıktım usandım

Back
X