- 15 Eylül 2012
- 8.384
- 6.843
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
- #56.421
nerdeki bu kızceler aceba huuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdeki bu kızceler aceba huuu![]()
Sernesim hakkında hayirlisi olsun ins gerek kalmadan olur kendiliğinden.benim arkadaşda da var miyom iki çocuğu var.yıllardır vardı da şimdi büyümüş misyonlar adeti çok uzun suruyo ve sık sık oluyor ameliyat demiş dr.çocuğa engel değil diye biliyorumcanım yaa fakulteye basladım myomlarım yuzunden olmuyo olabılır dedı en sonkı gıttıgım doktor halbukı 2senedır doktorlar myomlarının etkısı yok demıstı ama bu doktor tup bebk merkezlerınde kapalı amelıyatla aldır dedı bende cok korktum tehlıkelı hıc cocuk dogurmamıs kadına neyse çapaya gittim ordakilerde hiç bahsetmedi onemsemedı yani myomlarımdan bayramdan sonra gel asılama yada tup yapalım dedı esımın ayrıntılı sonucuna gore işte boyle kızcemsen napıyosun
Caniim tatile mi çıkıyorsun sen oh oh masallah.dinlenmek senin hakkın çok yoruldun.minigimiz nasıl iyimi :)sağol kuzucum iyiym çok şükür.. tatil öncesi son koşuşturmacalarımı yaşıyorum.. keyiflerin nasıl kuzucum.. herşey yolunda mı![]()
Şu hastalarima bi bakayım işlerimi halledeyim gecmise bakmam lazım.ayrılmicam artk sizden(
Sagol canım benim evt gerçekten çok kötü biseymisgeçmiş olsun canım ya bilirim 20lik diş ağrısını ...benimde çıkarken çok ağrıdı boğaza kulaga vuruyor yutkunurken ben hafif atlattım şişme falan olmadı yarısı çıktı yarısı içerde ameliyatla alınacakmış inşallah seninki tam çıkarda sorun olmaz ...hç bir işe yaramıyor bu diş valla surekli iltihaplanıyor hamileyde bir şeyde yapılamıyor ....çıksın fazla tutma ağzında canım çektir kurtul iltihaplanınca çok kötü oluyorr
Masallah masallah kuzumaen son ben yazdıktan sonra kimse gelmemiş yaa..nerdesiniz kızçelerimmm...
ben bugün hastahaneye gittim bebegim 970 gr olmuş uyuyordu elini ağız kısmına koymuş 26 hafta 5 günlük olmuşus sat a göre geçmiş ayın 28 nda kan uyuşmazlığı için iğne vurulacağım bakalım artık hayırlısı![]()
Sagol canım benim evt gerçekten çok kötü biseymiscektircem evet kurtulayim hemen dr da zaten çekeriz dedi cikmazsada ameliyatla ay Allah korusun o daha kotuymus.ins çıkar yeri paramparça iltihap dolu.bende kabakulak gbi olmuşum çok komik :)bu arada geçen hamile bi bayan geldi curugu varmış.resmen yalvarıyor çek diye o da çekemem bebek gider diyor.gitsin diyor yoksa ölcem filan.dr da tanidik bikere başıma geldi diyor sonra bebegime neden zarar verdin demiş yönetime kadar gitmiş.elimde yazılı belge var kabul ettiğine dair yok demişler hasta psikolojisiyle hareket edilmez demişler adamcağızın başı belaya girmiş.bende dedim şu bütün dislerime bakda hamileyken başına bela olmim :)
VALLAHİ BENDE KAFAYI YİYCEM GÜLBİS GİBİ, BU AYDA OLMADI ADET OLUCAM HERHALDE SANCILARIM BAŞLADI AMA BU AY ARTIK HAMİLE KALIIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM AMA. DAHA 22 GÜN GEÇTİ ÜSTÜNDEN ÖNCEKİ ADETİMİN , ARKADAŞLAR ACABA KÜRTAJ 'da PROBLEMMİ OLUYOR MAYIS AYINDA KÜRTAJ OLMUŞTUM. NE YAPAYIM ANLAMADIM Kİ.
ilahi kızçem iyi demişsin sende ...doktor banada söylemişti hamile kalmadan çektir hamileyken başına çok dert açar dedi ihmale geldi çektiremedim bir türlü sonrada hamile kalınca kaldı artık doğumdan sonra ameliyatla damağı kesip alacaklar 1 dikişle napcam bilmiyorum :44:
Kızlar selam başka bir topikte gördüm, belki biliyorsunuzdur yine de paylaşıyım dedim.
Öpüyorum
( Kim seher vaktinde hamilekadının karnına elini koyarak 99 defa Ya Mübdi söylerse ne o çocuk düşecektir, nede vaktinden önce doğacaktır. hamile hanımların her gece yatmadan önce 33 kez okuması gerekir.)
canbonlarım nassınız..ben bugün eltimle hastaneye gıttım bebegı görmeye ama maalesef boş gebelikmiş:26:üzüldü tabi ama yapcak bişey yokki herşey rabbimden.onun dışında sanırım bugun fazla yurudugumden kasıklarım cok agrıyo.birde bebek aşağıya iniyo artık geçen haftalara göre daha yukarda taşıyordum:26:adet olcakmıs gıbıde kasıklarım belım agrıyo son 2-3 gundur.sat 10 idi ondan sanırım bu agrılar:44:birazda gecmıse bakım sızler nasılsınız ıyımısınız kızçelrimmm![]()
hayırlı gunler kızlaarr.benım yıne ıdrar yollarımda enfeksıyon olustu artık tukendım yaaa doktora gıtmekten esımde dıyo kı hasta olmadıgın bı gun mu varnapim sankı elımde olan bısey evdkı antıbıyotıgım bırazda olsa rahatlattı ona devam edeyım barı
![]()
Tsk canm benim evet sende çekmiştin.sahada geçmiş olsun dünkü nobetinden dolayı :) nasılsın ne var ne yokslm kızlr nasılsınız bakem:)) bende okldan geldim evi toparladım yorgunluktan ölüyorum resmen dün pansiyonda nöbetçiydim ayyy bu kızlar beni sinirden öldürceklergülbişim geçmiş olsun kuzum o diş ağrısı yokmu o diş ağrısı
beni mahfetti geçenlerde kanal tedavisi yaptırmıştım çok şükür geçti derken ara ara yine ağrıyor beni deli ediyor
en son ben yazdıktan sonra kimse gelmemiş yaa..nerdesiniz kızçelerimmm...
ben bugün hastahaneye gittim bebegim 970 gr olmuş uyuyordu elini ağız kısmına koymuş 26 hafta 5 günlük olmuşus sat a göre geçmiş ayın 28 nda kan uyuşmazlığı için iğne vurulacağım bakalım artık hayırlısı![]()