- 15 Eylül 2012
- 8.384
- 6.843
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
- #56.481
hayırlı cumalar canlar nasılsınız kımsecıkler yok yıne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Caniim tatile mi çıkıyorsun sen oh oh masallah.dinlenmek senin hakkın çok yoruldun.minigimiz nasıl iyimi :)
en son ben yazdıktan sonra kimse gelmemiş yaa..nerdesiniz kızçelerimmm...
ben bugün hastahaneye gittim bebegim 970 gr olmuş uyuyordu elini ağız kısmına koymuş 26 hafta 5 günlük olmuşus sat a göre geçmiş ayın 28 nda kan uyuşmazlığı için iğne vurulacağım bakalım artık hayırlısı![]()
canbonlarım nasılsınızben bu sıralar biraz asabiyim sanırım.hep ağlamaklı oldum yine. kim nedese lafı iğne gibi batıyo ağlıyorum halıyle saatlerce
sonrasında minnakta beni tekmeliyo oda üzülüyor sanırım.ama benim elımde olan bir şey değil.kendimi kontrol edemiyorum.
eşim tarafından hiç bir sorun olmamasına rağmen ona bile trip yapabiliyorum:26:üstüne bugün temizlik yaptım cam falan sildim çok şükür bitti üsttenüstten hallettim bişeyleriama şimdi yine aynı sinir hali kapladı ruh halimi.oysa yarım saat önce gülüyordum:44:
sabah burda karşı komşu var tüllerimi söküyordum camda gördü beni..aaa dedisen nekadar kilo alıyosun niye alıyosun diyo bana..sanane be kadın dememek için zor tuttum kendimi
biliyorum bebeğim sağlıklı dogsun takmayın dıyceksınız ama vallahi yapamıyorum.psikolojim altüst oldu iyice.şu kilo konusunda benimle dalga geçmeyen tek kişi doktorum ve annem sanırım.eşim bile evde top diyor bana artık.
şimdi dürüst olalım toptan beter oldum daha 6.ayda
bu arada çatlaklarla başım dertde.bu akşam şu kremden alıcam bakım bana fayda etmez gerçi okadar yağa mecbur çatlıycam ama yinede sürdüm demek yeterli olur belki ağlamamam için.ngasgım kırmızı çizgiler bende suan yok dıyordum ya bir bilsen o kırmızı çizgiler neremdeymişdün şansa gördüm aklıma bile gelmezdi oramda olucağı.eşime bile demedim daha durum böyle diye
her gün gördüğüm insanlar hergün kilo aldın demekten bıkmadılar.bu gidişle ben tımarhanelik olmasam iyidir.hamıle kalınca bu durumu kafama takıcagımı hıc dusunemezdım bıle oysakı bırde ustune kızardım herkese bosver önemi yok derdim ama bu duygusallıkla sanırım oda önemli oluyor artıkişte bende böyle duırumlar.yine kendımı eve kapattım 2 gundur kimseyle konuşmak bıle ıstemıyorum.çok merak edıyorum bu çocukta ınsallah doğunca benım gıbı asabi olmaz
![]()
Herkese merhabahepinizi cok merak ediyorum ama önce biraz kendimi anlatayim..ben bu başlığı açalı bir seneden fazla olmuş, ekimde anne olmak ümidiyle demişim ya canbonlarimmmmm ekim ayindayiz ve suan anne adayi mıyım değil miyim bilmiyorum.batima 1 gün kala İdrar testi yaptim negatif cikti. Bugün yani batimdan 1gun sonra yaptim hafif silik çıktı gözlerime inanamadim hayal görüyorum sandım. . Ama 19 aydır ilk kez karşıma çıkıyo bu silik çizgi. .elim ayağıma dolandı hastaneye gittim hcg sonucum 15 cikti..dr 2 gün sonra testi yenileyelim dedi ama kimyasalda olabilir dedi.. Suan ne düsünceğimi bilemiyorum hayalotum scorpionsum gulbisim karamim keserim nurlum alpinim asetonum selencelkim hayalim priorim vee adini yazmadigim bütün kizcelerimmm sizi çoook seviyorum
canbonum ya geçmiş olsun iğneyide severim ama okadar çok iğneyi değiloyyy kuzumn kıyamamgeçmiş olsun heöşirem bi çaresine bak ama tedavisini ol hamilelikte çok zor oluyor yoksa:26:
Bakiyorum kizcem tedavi oluyorum onar tane iğne yazdı toplam yirmi ama sabah akşam karistirarak vurduruyorum totomda yer kalmadı(
he kuzum çıkmıştım göremedimki yazdığınıHayalotuuuuuuuummm
seninde cuman mübarek olsun gonzalezimmmmGünaydın kızlar nasilsnz. Hayirli cumalar.. bugun ailelerin o tarafa gdiyoruz..e malum bayram tatili icin..
Herkese simdiden hayirli bayramlar. .
ayyy sernesim keşkem bende her ay 1 kilo alan hamilelerden olaydım ama nerdeeeiyim kuzum cok sukur sende ıyısındır umarım sadece bıraz psıkolojım bozukevet canım bnm ablamda myomla gebe kaldı.yırmılık dısı bende gecen sene alttakılerı cektırdım 15 gun arayla ne cektım valla o dıslerden ben
gecmıs olsun
masallah kuzuya bnm abllarımda vardı kan uyusmazlıgı onlardan duymustum ılk defa ona ragmen kac tane dogurdular masallah
kuzum takma dıcem ama ınsanın elınde olmuyokı bende evlendıkten sonra 5-6 kılo aldım bnmlede cok dalga gecıyo gorenler bende sınırlenıyorum kı accık almısım kılo gıcıklar valla onu dıyenler cekemeyenlerdır uzme kendını ben daha bu yasıma geldım ablamlar dısında kımseye aaaa ne kadar kılo almıssın demedım dememdebende cok duygusalım bnm hormonlarıma ne oluyosa herseye aglıyorum kaynanamın aakrabası kalpten amelıyat oldu ben nıye aglıyosam
canım hosgeldınnn inşallah geç dollenmedır kızcem ondan dusuktur bende bende sımdıye kadar hıc gormedım ıkıncıyı cızgıyı malesef
saaol kuzum hosgeldın hayırlı yolculuklar sımdıdendua et bıze oralardan
offf zaten bu ınsancıklar yuzunden psıkolojımız alt ust oldu bende tek basımayım senın tam tersı hep evdeyım bunaldım artık cok esım bayramda annemlerede goturmuyo neymıs kasımda gıtcekmısım napcagımı sasırdım.ama senn durumda bıraz ılgınc sankı anlasmıs hepsıde hamıle
gunaydın hayırlı cumalar canım hayırlı bayramlar![]()
canım hoşgeldın aramıza.benim eşimdede lökosit vardı ama çok az ilaç hıc kullanamdı canım.sizin tekrar testi yenıleyıp sperm oranlarına tekrar bakılması gerekiyor canım.Kimse yok mu benim durumumda olanherkes hamis mi burda
doktorumda dikkat et dıyor halıyle kızçem ama bunlar gibi dalga geçmiyor hatta gıttıgımde benı gordugu gıbı gülmeye başlıyor ee halıyle bende başlıyorumbalkaymağım sakinleş biraz.. bak çınar bebek bile kızmış sana annesi.. tekmeler tab çocuk. doktorun sana bişi demiyorsa boşver milleti. ver ağızlarının payını.. dilini korkak alıştırma.![]()
Sanada canımGünaydın kızlar nasilsnz. Hayirli cumalar.. bugun ailelerin o tarafa gdiyoruz..e malum bayram tatili icin..
Herkese simdiden hayirli bayramlar. .
Idare eder canım ya iyi diyelim iyi olalım :) sen nasılsın ne var ne yok gorunmuyorsun sendeGulbisimm napiyon nasılsın kizcem.. herkese tek tek yazamiyorum.. herkes iyidir umarim..
evet canım yıllık izine ayrılıyorm geç bile kaldım.. minik iyi canım çok şükür.. çok öpüyormuş teyzoşunu![]()
Sanada canım benim.evet bizim iş yerinde gece nobeti olmadığı için herkes evli.yalnizlikda zor kizcem bilmezmiyim.ya ama neden götürmüyor esinhayırlı cumalar canlar nasılsınız kımsecıkler yok yıne
kızlar dua edin dokor bebek büyüdükçe belki eş yukurı çıkar dedi ama belki daha çok küçük miniğim 970 gr doğsa çok yaşam mücadelesi vermesi lazım![]()
kızlar dua edin dokor bebek büyüdükçe belki eş yukurı çıkar dedi ama belki daha çok küçük miniğim 970 gr doğsa çok yaşam mücadelesi vermesi lazım![]()
slm kızlar kanamam başladı sabah 6 da sabahtan beri hastahanedeyim çok korktm bebeğe bir şey oldu diye ağlaya ağlaya hastahanede buldum kendimi bebek şükür iyi ama plesenta bebekten önce rahme doğru inmiş erken doğum riski var kanamamda devam ediyor ne yapcam bilemiyorum